tarrasque Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=microsd+gb&sp_catcode=SKROUTZ
apple64 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Σου βγάζω το καπέλο panther! Η τιμή που σου είπα είναι από πλαίσιο.
apple64 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 panther όσο ψάχνομαι τόσο μπερδεύομαι! Η Sandisk microSD 1GB δεν κάνει πάνω από 40 Ευρώ! Αυτές οι microSD είναι αρκετά γρήγορες; Θα έχω πρόβλημα με κολλήματα; 7,4 MB/s καλά είναι; Βρήκα κάτι extreme 1GB 7,4 MB/s σε πολύ καλή τιμή.
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 panther όσο ψάχνομαι τόσο μπερδεύομαι! Αυτές οι microSD είναι αρκετά γρήγορες; Θα έχω πρόβλημα με κολλήματα; 133x καλά είναι; Βρήκα κάτι extreme 1GB 133x σε πολύ καλή τιμή. 133Χ microSD?????????? μα πού την βρήκες? Όπως και να έχει, με μιά απλή Sandisk δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, τουλάχιστον με την SC Lite. Απλή Sandisk χρησιμοποιώ και ουδέποτε παρατήρησα οποιοδήποτε κόλλημα σε οποιοδήποτε DS παιχνίδι.
Shin Akuma Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 paidia na kano mia erotisi dioti exo problima.moy eferan mia pesskey 3 kai to ewin2 microsd.mporo na flasharo to ds me ayta????episis mporo na paikso me emulators eyxaristo
Shin Akuma Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 aman problima me to passkey 3.otan anoigo to ds Lite menei aspri othoni.mhpos kseri kaneis ti ginete?????? :-?
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 aman problima me to passkey 3.otan anoigo to ds Lite menei aspri othoni.mhpos kseri kaneis ti ginete?????? :-? Μόλις τώρα σχολάω από τη δουλειά και δεν μπορώ να το ψάξω. Δές εδώ. Ότι ερώτηση και άν κάνεις θα σου απαντηθεί.
Shin Akuma Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 eyxaristo file mou ma den leei tpt einai kleisto:-( mipos kseris kapio site gia ds-xteme?leo na to paro einai kalo?
BucketheadGR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 eyxaristo file mou ma den leei tpt einai kleisto:-( Πρέπει να κάνεις εγγραφή. Κάνε. Έχει πολλά χρήσιμα θέματα και λύσεις. mipos kseris kapio site gia ds-xteme?leo na to paro einai kalo? Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει δωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.
Shin Akuma Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 sorry re paidia to katalaba meta.eyxaristo man
apple64 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 panther το διόρθωσα το τελευταίο post λίγο πριν μου απαντήσεις. Οποιαδήποτα λοιπόν microSD παίζει μια χαρά, έτσι;
iSpO_fAcTo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Παίδες παράγειλα από το Cheapmod , 2 Supercard & 2 Superkeys. H παραγγελία έγινε δευτέρα, την ίδια μέρα μάλιστα μου έστειλε mail ότι η παραγγελία έγινε shipped. Μου έστειλε mail για real-time tracking από το royalmail.com την τρίτη. Στο site αυτό μου έβγαζε μήνυμα ότι η παραγγελία καταχωρήθηκε. Την τετάρτη αν θυμάμαι καλά έβγαλε για πρώτη φορά το εξής μήνυμα: "Your item, posted on 26/09/06 has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE." Από τότε δεν έχει αλλάξει το message. Έχουν περάσει πάνω από 5 μέρες δηλαδή και δεν έχει έρθει ακόμα. Είναι φυσιολογικό; Ρωτάω γιατί απ'ότι έχω διαβάσει στο topic κάνει 3-4 μέρες να έρθει κανονικά.
poromenos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 vasika oti sou leei afto simenei oti tin tetarti efigan apo agglia.kai egw se paromoia periptwsi epesa,mou ta eixan stilei mesa se mia mera kai mou to kratousan to dema gia 4 meres sto aerodromio gia agnwstous logous.....
iSpO_fAcTo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή δεν συμβαίνει τίποτα ανυσηχητικό; Ελπίζω να έρθουν δευτέρα-τρίτη τότε... Αμήν και πότε!
Gilgames Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Επιτέλους έκανα και εγώ παραγγελία M3 lite + Passcard από discoazul, με αντικαταβολή! Η παραγγελία έγινε Παρασκευή γύρω στις 15.45-16.00 το μεσημέρι, αλλά δεν έχω λάβει κανένα mail ακόμη που να αφορά την παραγγελία μου. Φαντάζομαι ότι η παραγγελία έγινε μάλλον αργά για να το έχουν ήδη στείλει έτσι; Αν το στείλουν Δευτέρα, λογικά θα είναι εδώ Τρίτη, έτσι δεν είναι; Όχι τίποτα άλλο, να μην ανησυχώ δλδ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα