Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν καταλαβες καλα τι εννοουσα...Το batchDPG χρειαστηκε να κατεβασω το dotnetfx.exe για να δουλεψει,αλλιως εβγαζε σφαλμα ηχου...

Αχα!

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Ίσως εμένα να μου κατέβηκε αυτόματα με κάνα Windows update ή τίποτα τέτοιο.

Το δοκίμασες το Moonshell?

Έτρεξες βίντεο? Mp3s? Όλα καλά?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορει!εγω δεν κανω αυτοματο update στα windows...γι αυτο ισως..Κατα τα αλλα,ολα μια χαρα φιλε:-D ...πραγματικα,εχει απιστευτες δυνατοτητες...ουσιαστικα μετατρεπει το ds σε φορητο media player...μεχρι και κειμενα στα ελληνικα υποστηριζει για να εχεις αποθηκευμενα!αν ειχαμε και κανενα wi-fi internet ,το βλεπω να καταληγει σε υπολογιστη τσεπης η δουλεια...υπολογιστης τσεπης με φοβερα παιχνιδια!!!

Να ρωτησω κατι αλλο,το ultimate spiderman σας το παιζει στη supercard?εχω προσπαθησει με ολες τις εκδοσεις και το παιχνιδι κολλαει απο την εισαγωγη ρε γμτ...και φαινεται πολυ καλο...

Δημοσ.
Έχεις δοκιμάσει την smart card στο DS σου?

Παίζει καλά τα GBA παιχνίδια?

Με τα emulators δεν την έχω ψάξει ακόμα τη δουλειά, ελπίζω κάποιος άλλος να ξέρει, αλλά η Passme 2 δεν πρόκειται να δουλέψει στο DS Lite σου.

Χρειάζεσαι Passcard 3 ή Superkey.

Το DS φλασάρεται, αλλά θα χρειαστείς για την διαδικασία μιά Passcard 3 ή Superkey.

nai ta paizei mia xara den exo problima me gba.giati den tha doylepsei?to exo agorasei kana 2mino kai kati.stin ellada poulane superkey h passcard?thanks

Δημοσ.

Χαιρετω ολα τα παιδια!!! Μια ερωτηση θελω να κανω, πως γινεται να παιξω Wi-Fi

Online μεσω της G6 μου? Οι ρυθμισεις ειναι οπως και στα κανονικα cartdridge?

Δημοσ.

Το dotnetfx.exe είναι το .NET Framework της Microsoft. Οποιαδήποτε εφαρμογή γραμμένη σε .NET το χρειάζεται για να παίξει. Στο update είναι συνήθως πραιρετικό.

Δημοσ.

Καλά... Το firefox είναι απλά απίστευτο...

Με αυτό όμως που έχω κολλήσει ΠΟΛΥ άσχημα, είναι το NFL 2007. Έκατσα και διάβασα τους κανονισμούς από το net για να καταλάβω πως παίζεται το football :lol: Πραγματικά από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγει για το DS. (να αναφέρω πως σιχαίνομαι ποδόσφαιρο-μπάσκετ και δεν παρακολουθώ καθόλου :P ). Απίστευτη κίνηση και δεν ξέρω πως, αλλά μου δίνει την εντύπωση πως τα χρώματα σε εθίζουν σε υπερβολικό βαθμό. :?

Όπως και να'χει, είναι έπος. :D

Δημοσ.

Γιατί κανείς δεν επιλέγει την G6 Lite; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση.

Προεξέχει από το DS Lite;

Υπάρχει κανένα παιχνίδι που δεν παίζει (είτε από το DS είτε από το GBA);

Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός των παιχνιδιών (Mp3, Emulators, Video)

Η τιμή της είναι πολύ ανταγωνιστική. Αν κατάλαβα καλά δεν χρειάζεται να αγοράσεις extra microSD άρα πρέπει να πληρώσεις μόνο 99 ευρώ (μαζί με passcard) + μεταφορικά!

Αν πάρεις M3 ή SC θέλεις + Passcard + microSD 512MB = 130 με 140 ευρώ

Δημοσ.
Γιατί κανείς δεν επιλέγει την G6 Lite; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση.

Προεξέχει από το DS Lite;

Υπάρχει κανένα παιχνίδι που δεν παίζει (είτε από το DS είτε από το GBA);

Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός των παιχνιδιών (Mp3, Emulators, Video)

Η τιμή της είναι πολύ ανταγωνιστική. Αν κατάλαβα καλά δεν χρειάζεται να αγοράσεις extra microSD άρα πρέπει να πληρώσεις μόνο 99 ευρώ + μεταφορικά!

Αν πάρεις M3 ή SC θέλεις + Passcard + microSD 512MB = 130 με 140 ευρώ

Βασικά νομίζω λόγω περιορισμένου χώρου και μόνο.

Επίσης με τα homebrews δεν τα πάει πάρα πολύ καλά.

Το πακέτο G6 Lite (όλα μαζί) σου βγαίνει 99 Ευρώ.

SC Lite (όλα μαζί, με microSD 1GB) βγαίνει 105 με 115Ευρώ.

Η M3 Lite (όλα μαζί, με 1GB microSD) βγαίνει 120-135 Ευρώ.

Δημοσ.
βρε panther τι γινετε με την supercard mini sd τωρα τελευταια απο την supercard team; την εχει ψηλοπαρατησει και ασχολειτε με την supercard lite ή μου φενετε;

XAXAXAXAXAA!!!!

Tρομερό συχρονισμό με την SC Team έχεις!

Δεν την παρατήσαν, απλώς εδώ και μέρες ετοιμάζαν νέα έκδοση του patcher για όλες τις SC.

Σήμερα βγήκε ο νέος SC patcher, με τον οποίο θα τρέχετε όλα τα νέα παιχνίδια (Star Wars II, Megaman ZX, Harvest Moon, Mario vs Kong 2 κλ κλ κλ )

Επειδή το κεντρικό site της SC είναι down για την ώρα, μπορείς να πάς στο Mirror site.

Βασικά θα τα γράψω εδώ να τα κατεβάσετε εύκολα.

Νέο Software για όλες τις Supercards (για να παίξετε τα τελευταία παιχνίδια)

Κατεβάστε το αρχείο που αντιστοιχεί στην κάρτα σας

Supercard Lite Software

Supercard MiniSD και SD Software

Supercard CF Software

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ!!! ωραια! μια αλλη ερωτηση τωρα. για ποσο καιρο την βλεπεις να κραταει ακομα η supercard mini sd; δηλαδη ποτε θα μπορουμε να πουμε "ειναι παλιας τεχνολογιας. αφηστε την";

Δημοσ.
ΧΑΧΑΧΑ!!! ωραια! μια αλλη ερωτηση τωρα. για ποσο καιρο την βλεπεις να κραταει ακομα η supercard mini sd; δηλαδη ποτε θα μπορουμε να πουμε "ειναι παλιας τεχνολογιας. αφηστε την";

Μάλλον όταν βγεί το DS 2.

Εδώ η SC team υποστηρίζει ακόμα την CF έκδοση, για την MiniSD ανησυχείς?

Ούτως ή άλλως, η Supercard Lite δεν κάνει για τα παλιά DS, οπότε η SC team πρέπει να υποστηρίζει καί την SC Lite καί την SD, miniSD το ίδιο.

Δημοσ.
SC Lite (όλα μαζί, με microSD 1GB) βγαίνει 105 με 115Ευρώ.

Η M3 Lite (όλα μαζί, με 1GB microSD) βγαίνει 120-135 Ευρώ.

Που τις βρήκες αυτές τις τιμές βρε panther; Μόνο η microSD 1GB κάνει 60ευρώ. Κάνω λάθος;

Δημοσ.
Που τις βρήκες αυτές τις τιμές βρε panther; Μόνο η microSD 1GB κάνει 60ευρώ. Κάνω λάθος;

60 Ευρώ?????

Από που?

Η Sandisk microSD 1GB δεν κάνει πάνω από 40 Ευρώ!

Άν ψάξεις, μπορεί να τη βρείς και φθηνότερα. Οι τιμές τους συνεχώς πέφτουν.

Από discoazul, SC Lite + Passcard 3 + 512MB = 97 Ευρώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...