panther_512 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Xmmmmm....... Τότε ίσως αυτό να συμβαίνει με τις μαύρες SC Lite.. Να σε ρωτήσω, η flshcard μπαίνει και βγαίνει εύκολα από το Lite? Η άσπρη έκδοση σφηνώνει αρκετά δυνατά και πρέπει να την τραβήξεις λίγο από τα δεξιά, λίγο από τα αριστερά μέχρι να βγεί έξω. Όχι ότι είναι πρόβλημα, ειδικά μιάς και δεν χρειάζεται να βγάζεις τη flashcard έξω.
tarrasque Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 θα έλεγα ότι βγαίνει φυσιολογικά χωρίς πολλά ζόρια. αλλά αυτή η micro μάλλον πήγανε να το διορθώσουνε και το παρακάνανε
panther_512 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Nαί, αυτό υποθέτω έγινε, γιατί με την άσπρη πολλοί διαμαρτύρονταν για την ευκολία με την οποία έβγαινε η microSD.
dugudugu Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 εικονες,mp3,video πως μπορεις να δεις στο ds lite?εχω μια supercard και θα ηθελα να τη φορτωσω λιγο...κατεβασα κατι movie player για gba,εκανα μετατροπη των αρχειων,αλλα οταν τα φορτωσα στο ds,τζιφος...ξερει κανεις να μας πει τι κανουμε?
panther_512 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά το καλύτερο πρόγραμμα είναι το Moonshell. Θέλει όμως διαδικασία για να το κάνεις compile. Θα κάτσω να φτιάξω μιά version και να την κάνω upoad.
fuzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 εχω κι εγω την ασπρη SC και μπορω να πω οτι η μνημη σχεδον πεφτει μονη της απο την υποδοχη - θα την ηθελα λιγο πιο σφιχτη τωρα...εχω περασει το φιφα 07 και δεν μου παιζει,οπως επισης και το ποκεμον νταιαμοντ JAP version αλλα ουτε και αυτο...αρνειτε να παιξει (μαυριζει η οθονη και κολλαει εκει) υπαρχει λυση?εχετε ακουσει κατι ?? (εχω μια transh flash 512)
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ΜΟΟΝSHELL 1.41 FOR SUPERCARD LITE Όπως έλεγα λοιπόν πρίν, έφτιαξα μιά version του Moonshell 1.41 για την Supercard Lite. Το Moonshell είναι ίσως το πιό διάσημο homebrew πρόγραμμα, με το οποίο μπορείτε να κάνετε browsing στα αρχεία και φακέλους της κάρτας σας, να δείτε ταινίες, να ακούσετε mp3s, να δείτε jpeg,bmp,pgn etc etc και να διαβάσετε e-books και αρχεία txt. Έχει πλήρη touchscreen support. Το μόνο κακό του, είναι ότι το moonshell πρέπει να το κάνετε compile μόνοι σας, όπου θα καθορίσετε χίλιες και 2 λεπτομέρειες, από το τί εικόνα θα δείχνει στο background, μέχρι πού θα εμφανίζεται το κάθε παράθυρο. Δυστυχώς παιδιά, το Moonshell μέχρι στιγμής δεν υποστηρίζει M3 Lite και νομίζω και G6 Lite. Αυτό φυσικά θα αλλάξει με την επόμενη version που θα βγεί, αλλά καί η M3 Team είμαι σίγουρος θα έχει βγάλει κάποιο patch. Όπως και να έχει, έφτιαξα μιά έκδοση για την Supercard Lite. Για background χρησιμοποίησα μερικά έτοιμα skins που βρήκα στην moonshell. Αν θέλετε να τα αλλάξετε, να μου πείτε και θα σας πώ (είμαι λίγο κουρασμένος τώρα για πολλές πολλές εξηγήσεις ) Ορίστε μερικές φωτογραφίες από την Moonshell στο DS Lite μου (ζητώ συγνώμη για τη χαμηλή ποιότητα των εικόνων): To κεντρικό μενού, στη κάτω οθόνη απεικονίζεται η ώρα, η ημερομηνία και η θερμοκρασία του Lite σας: Ένα zoom στην πάνω οθόνη: Παίζοντας ένα mp3: Βίντεο του One Piece: Aυτά. Λοιπον, κατεβάζετε το αρχείο xi.rar από εδώ. Στο αρχείο υπάρχει ένας φάκελος, ο into_the_microSD και ένα αρχείο, το BatchDPG_v1.0.exe. Στο φάκελο into_the_microSD, υπάρχει ένας hidden φάκελος, ο shell και δύο αρχεία, το _BOOT_MP_SCMS_SuperCard_MicroSD.nds και το Moonshell reset for SC.nds. Το φάκελο και τα 2 αρχεία τα γράφετε στην microSD σας. Αυτό ήταν. Όταν θα ανάψετε το DS σας, με το _BOOT_MP_SCMS_SuperCard_MicroSD.nds εκινείτε την Moonshell ενώ με το άλλο αρχείο κάνετε restart και μπαίνετε στο κανονικό μενού της Supercard. Από κεί και πέρα, αν θέλετε να δείτε ταινίες, θα πρέπει να τις μετατρέψετε σε μορφή dpg. Θα κάνετε λοιπόν την εγκατάσταση του BatchDPG_v1.0.exe, το οποίο είναι το καλύτερο πρόγραμμα μετατροπής των βίντεο στην ζητούμενη μορφή. Μέχρι και ενσωμάτωση υποτίτλων υποστηρίζει! Απλώς πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στο PC σας και το Avisynth (το κατεβάζετε από το νέτ). Αν δεν το έχετε ήδη εγκατεστημένο, το batchdpg θα το καταλάβει και θα σας ενημερώσει. Αφού λοιπον κάνετε τη μετατροπή των βίντεό σας με το πρόγραμμα, τα κάνετε copy στην microSD και τα βλέπετε με τη Moonshell. 'Α! Έχω ενεργοποιημένο το sleep mode, αλλά αν ακούτε mp3s και κλείσετε την οθόνη, το τραγούδι συνεχίζει να παίζει. Με το κουμπί L κάνετε pause, ενώ με το R πάτε στο επόμενο τραγούδι. Με αυτό το τρόπο, μπορείτε να έχετε το DS Lite κλειστό και με ακουστικά να το χρησιμοποιείτε σαν walkman. Αυτά. Καληνύχτα.
dugudugu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Πολυ καλες και κατατοπιστικοτατες οι οδηγιες σου panther...ευχαριστω,με γλυτωσες απο πολυ κοπο και ψαξιμο...Να προσθεσω μονο οτι χρειαζεται να εχεις κατεβασει το αρχειο dotnetfx.exe απο την microsoft για να μπορεσεις να μετατρεψεις τα βιντεο σου σε dpg και να παιζουν στο ds
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Πολυ καλες και κατατοπιστικοτατες οι οδηγιες σου panther...ευχαριστω,με γλυτωσες απο πολυ κοπο και ψαξιμο...Να προσθεσω μονο οτι χρειαζεται να εχεις κατεβασει το αρχειο dotnetfx.exe απο την microsoft για να μπορεσεις να μετατρεψεις τα βιντεο σου σε dpg και να παιζουν στο ds Τσούκου. Με το BatchDPG είσαι καλυμμένος. Δοκίμασα μερικούς encoders dpg και το BatchDPG είναι μακράν το ανώτερο. Αυτό προτείνουν και όσοι ασχολούνται ενεργά με τα homebrews. Το dotnetfx.exe πρώτη φορά το ακούω. Μέχρι στιγμής έχω κάνει άπειρες μετατροπές με το BatchDPG και ουδέποτε είχα το οποιοδήποτε πρόβλημα.
Lomar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Χαίρεται, Ψήνομαι άγρια να πάρω ένα DS Lite, ειδικά απο τότε που είδα το Brain Training (Για το Sudoku πιο πολύ μου άρεσε), και γενικά η όλη φιλοσοφία στο gameplay είναι μοναδική, θα ήθελα (σε περίπτωση που το αγοράσω) κανένα καλό (και φτηνό) RPG και Strategy παιχνίδι, έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι με το που το αγοράσω, δεν θα το αφήσω απο τα χέρια μου thnks!
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Χαίρεται, Ψήνομαι άγρια να πάρω ένα DS Lite, ειδικά απο τότε που είδα το Brain Training (Για το Sudoku πιο πολύ μου άρεσε), και γενικά η όλη φιλοσοφία στο gameplay είναι μοναδική, θα ήθελα (σε περίπτωση που το αγοράσω) κανένα καλό (και φτηνό) RPG και Strategy παιχνίδι, έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι με το που το αγοράσω, δεν θα το αφήσω απο τα χέρια μου thnks! Βασικά, τις προσεχείς βδομάδες θα κυκλοφορήσουν παιχνιδάρες, οπότε δεν ξέρω τί να σου πρωτο-προτείνω.....
Shin Akuma Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 xaireto oloys tous tipades sto insomnia!!!!!!!!!!!!!!!!!thelo na thikso ena thema ki eyxomai na me boitheisei kapios!exo dei ola ayta pou lete gia to DS Lite ki exo trelathei. :confused: :confused: 1.exo ena ds lite 2.mia karta legete smart card [palia] ebaza gba roms ki epeza. 3.exo katebasei emulators gia to ds opos:snes nes ki alla. 4.gia na paikso ta emulators ti thelo? 5.exei kaneis apo esas to passme 2 gia polish?exo diabasei oti flasharete to ds boro ego? 6.help plzlzlzlzl
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 xaireto oloys tous tipades sto insomnia!!!!!!!!!!!!!!!!!thelo na thikso ena thema ki eyxomai na me boitheisei kapios!exo dei ola ayta pou lete gia to DS Lite ki exo trelathei. :confused: :confused: 1.exo ena ds lite 2.mia karta legete smart card [palia] ebaza gba roms ki epeza. 3.exo katebasei emulators gia to ds opos:snes nes ki alla. 4.gia na paikso ta emulators ti thelo? 5.exei kaneis apo esas to passme 2 gia polish?exo diabasei oti flasharete to ds boro ego? 6.help plzlzlzlzl Έχεις δοκιμάσει την smart card στο DS σου? Παίζει καλά τα GBA παιχνίδια? Με τα emulators δεν την έχω ψάξει ακόμα τη δουλειά, ελπίζω κάποιος άλλος να ξέρει, αλλά η Passme 2 δεν πρόκειται να δουλέψει στο DS Lite σου. Χρειάζεσαι Passcard 3 ή Superkey. Το DS φλασάρεται, αλλά θα χρειαστείς για την διαδικασία μιά Passcard 3 ή Superkey.
dugudugu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Τσούκου. Με το BatchDPG είσαι καλυμμένος. Δοκίμασα μερικούς encoders dpg και το BatchDPG είναι μακράν το ανώτερο. Αυτό προτείνουν και όσοι ασχολούνται ενεργά με τα homebrews. Το dotnetfx.exe πρώτη φορά το ακούω. Μέχρι στιγμής έχω κάνει άπειρες μετατροπές με το BatchDPG και ουδέποτε είχα το οποιοδήποτε πρόβλημα. Δεν καταλαβες καλα τι εννοουσα...Το batchDPG χρειαστηκε να κατεβασω το dotnetfx.exe για να δουλεψει,αλλιως εβγαζε σφαλμα ηχου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα