Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
μια απορια εχω. που βρηκε το maxconsole την καρτα; κανει ειδικες παραγγελιες;

Όχι.

Η DS-X team έστειλε μερικά πρωτότυπα σε λίγα sites για να κάνουν preview.

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω κάτι...

Υπάρχει κανείς που να έχει ψωνίσει από το discoazul; Πάω να κάνω μία παραγγελία και ενώ έχω επιλέξει αγγλική γλώσσα, στο checkout της κάρτας μου δίνει αυτό :

"Introduzca sus datos:

Número de Tarjeta:"

Απλώς βάζω τον αριθμό της κάρτας; Δε ζητάει τον τριψήφιο κωδικό που είναι στο πίσω μέρος;

Δημοσ.

εγω εχω ψωνισει με αντικαταβολη ομως αλλα ηταν στα αγγλικα. παρατηρησε στα δεξια της σελιδας και θα δεις κατι σημαιες. πατα στην αγγλικη και ολα θα γινουν αγγλικα μετα! ελπιζω αγγλικα να ξερεις:mrgreen:

Δημοσ.

ρε παιδιά, σήμερα παρέλαβα την παραγγελία μου από cheapmod και διαπίστωσα ότι η passcard που μου στείλανε μαζί με την supercard lite δεν είναι η SuperKey που παρείγγειλα αλλά μια που δεν έχουν καν στο site τους η οποία λέγεται PassKey 3. Τι παίζει με αυτήν ; μούφα ;

Δημοσ.

Μα... πατάω αγγλικά ο άνθρωπος. Όλο το confirmation γίνεται στα αγγλικά και ξαφνικά όταν πατάω να τελειώσει για να βάλω αριθμό κάρτας, μου πετάει ισπανικό (ισπανικά δεν είναι αυτά; ) μήνυμα.

Δημοσ.

Απλώς ανησυχώ μήπως βάλω τον αριθμό πιστωτικής (οκ...αυτό θέλει), βάλω και την ημερομηνία λήξης κάρτας και μετά μου πετάξει κανένα περίεργο μήνυμα στα ισπανικά και δεν καταλαβαίνω χριστό... lol

Δημοσ.
ρε παιδιά, σήμερα παρέλαβα την παραγγελία μου από cheapmod και διαπίστωσα ότι η passcard που μου στείλανε μαζί με την supercard lite δεν είναι η SuperKey που παρείγγειλα αλλά μια που δεν έχουν καν στο site τους η οποία λέγεται PassKey 3. Τι παίζει με αυτήν ; μούφα ;

Passcard 3 εννοείς.

Μην ανησυχείς. Η Superkey και η Passcard 3 είναι ακριβώς το ίδιο προϊόν.

Όταν λέμε ακριβώς, εννοώ μέχρι και η ηλεκτρονική πλακετίτσα μέσα είναι ακριβώς η ίδια.

Η μόνη διαφορά είναι το αυτοκόλλητο που έχουν επάνω και η εισαγωγική οθόνη.

Η Superkey είναι παραγγελία της Supercard team και η Passcard 3 παραγγελία της M3/G6 team από το ίδιο εργοστάσιο. Το εργοστάσιο λοιπόν, έφτιαξε το ίδιο προϊόν καί για τις δύο team.

Δημοσ.

Λίγη βοήθεια κάποιος... :cry: Έχω αρχίσει να τα παίζω. lol

Σήμερα την έβγαλα την πιστωτική και είμαι πολύ βιαστικός (ξέρω ξέρω...να μην είμαι :lol:). Αλλά ψήνομαι τρελά για το shipping που έχει το discoazul και σκάει στην πόρτα μου σε 24 ώρες.

Βάζω τον αριθμό της πιστωτικής μου και μου βγάζει "debe introductir un numero de tarjeta valido". Τι είναι αυτό;

Λογικά εάν δεχτεί την κάρτα, μετά δεν πρέπει να καθαρίζει η φόρμα παραγγελίας;

Εδώ και κάτι ώρες έχω στείλει mail στο discoazul αλλά απάντηση δε μου φαίνεται να λάβω (όπως ποτέ δεν έλαβα και από το cheapmod...)

Δημοσ.

Δυστυχώς Ισπανικά δεν ξέρω, ούτε έχω ψωνίσει από discoazul.

Περίεργο πάντως που δεν σου απαντήσαν από cheapmod.

Συνήθως απαντάνε στο 10-λεπτο....

Δημοσ.

Στα κομμάτια :lol: Μόλις πριν από κανένα μισάωρο έκανα παραγγελία με αντικαταβολή. :lol:

Γνωρίζει κανείς εάν πρόκειται να στείλουν σήμερα το πακέτο και αύριο να έρθει;

...Ο βιαστικός :lol: :lol:

Δημοσ.

avrio me tipota den kanoun paradwseis savatokiriako!

to thema einai an sto stilan simera.an sto stilan simera tha to paralaveis deftera

an den sto stilan simera tha sto stioun deftera....

an sou irthe o tracking number mesw mail pigene sto site tis ups kai tsekare pou vrisekte to paketo sou.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...