Daredevil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Supercard Magic Homebrew Patcher RatX has released a magic little application, to patch homebrew so that it's Supercard series compatible! It turns your random .nds / .ds.gba file into a supercard .sc.nds file. quote: SuperCard Magic Homebrew Patcher v0.2 - turns your random .nds / .ds.gba file into a supercard .sc.nds file * Usage: - copy scmhbp.exe onto your hardrive eg into c:/ds - drag and drop homebrew.nds/ds.gba onto scmhbp.exe, a .sc.nds file will be produced in the directory of the original file. If this filename already exists you will be prompted to delete it. * Features: - scans the file header for ndsloader(s) - removes extra copies - scans the file for the correct arm9 offset + SA crc - if a ndsloader is needed it is incorporated into the .sc.nds - new "fixed" Devkitpro .nds files are detected Download: Here Official Website: RatX
ilos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ilos, βλέπω έγινες expert στην G6 Lite!!! Εύγε!!! Αν και σε βλέπω ελαφρώς δυσαρεστημένο με μερικά χαρακτηριστικά της κάρτας. LOL είχα καλό μέντορα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από g6lite για αυτό που την πήρα (DS/GBA compatibility). Απλώς το homebrew μπάζει... Περίεργο, πάντως δεν είχα ασχοληθεί με κονσόλες από την εποχή μου είχα ένα master system //Ναι τόσο κωλόγερος είμαι... Και το DS κατα τύχη έπεσε στα χέρια μου. Αλλά ασχολήθηκα λίγο μαζί του και ΚΟΛΛΗΣΑ. Ειδικά όταν είδα gameplay από παιχνίδια τύπου Mario Kart DS, Phoenix wright, Trama Center, Brain Age, Advance Wars, Kirby, New Super Mario Bros. Μόνη μου απογοήτευση τα Metroid Prime Hunters (το stylus με κουράζει πάρα πολύ) και tetris DS καθώς προτιμώ το original. Το μεγάλο μου παράπονο είναι η αναλογία jrpgss/AD&D Like-Wrpgs. Δεν την παλεύω με τα final fantasy... Κάτι σε heroes of M&M θα ήταν άπαιχτο στο DS. Υπάρχουν όμως και εκπλήξεις το yu-gi-oh το θεωρούσα ένα ηλίθιο card game (ζήτημα να έχω παίξει 2-3 φορές mtg στην ζωή μου). Παρόλα αυτά η αλληλεπίδραση με το stylus κατα την διάρκεια της μονομαχίας σε συνδυασμό με τις άπειρες κάρτες (και κυρίως ανέξοδες σε $) και τις διάφορες στρατηγικές κυριολεκτικά το απογειώνουν. Το καλύτερο παιχνίδι όσο αφορά το brain utilization μαζί με το advance wars by far (το brain age είναι μια κατηγορία μόνο του). Και έπεται συνέχεια...
panther_512 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 XAXAXAXA!!!! Υπάρχουν πολλοί κωλόγεροι εδώ μέσα, μην ανησυχείς! Όσο για τη κάρτα, δυστυχώς όλες έχουν διαφορετικά υπέρ-κατά. Εσύ με τι G6 έχεις λίγο πρόβλημα με τα homebrews, εγώ με την SC Lite έχω πρόβλημα με τα GBA games (Super Marios, Metroids). Ευτυχώς που τα Zelda τα παίζει τέλεια. Τα σχόλιά σου για τα παιχνίδια λές και τα πήρες από το στόμα μου. Και το Metroid prime είναι πολύ καλό, αν και η κράμπα στο χέρι είναι δεδομένη μετά από κάνα μισάωρο. Ευτυχώς τα JRPGs τα απολαμβάνω δεόντως, καθ'ότι τα Western RPGs με κουράσαν λίγο. Σαν τα WRPGs όμως είναι το Deep Labirynth. Όπως σωστά αναφέρει το IGN, είναι gameplay Oblivion (ή Morrowind) με θεματολογία Narnia. Το μόνο αρνητικό ή θετικό, είναι ότι η κίνηση γίνεται αποκλειστικά με το D-pad, με αποτέλεσμα να μήν μπορείς να κοιτάξεις πάνω-κάτω. Έχει κίνηση δηλαδή σαν του Doom ή του Wolfenstein 3d (1991). Όλα τα άλλα γίνονται με τη touchscreen (μάχη,μαγείες, inventory etc). Και έχει και 2 τελείως διαφορετικές ιστορίες. Μία ελαφριά και μία πιό "σκοτεινή". Πιστεύω θα σου αρέσει. Όσο για το U-gi-oh, καλά μιλάμε για απίστευτη παιχνιδάρα. Και επιτέλους κατάλαβα τί παίζει στο κινούμενο σχέδιο. Παλιά το δούλευα, μιάς και το μόνο που καταλάβαινα ήταν: -Ugi: "Βάζω αυτή τη κάρτα" -Κακός: "Εγώ βάζω αυτήν που σε συνδυασμό με την άλλη θα σε γα#$*&%. -Ugi: "Χα! Θα μου κλάσεις τα @^%$, γιατί έχω αυτήν την σπέσιαλ κάρτα που σε συνδυασμό με την άλλη που είχα να κοιτάει κάτω και με αυτήν που θα βάλω τώρα, θα σου *&^*%&^$(&%)(*&)(*" Και πάει λέγοντας. Εντωμεταξύ, οι κάρτες που έχει στο παιχνίδι είναι απίστευτα πολλές! Πορώθηκα τώρα! Πάω να παίξω. Edit: Μπράβο Daredevil για το πρόγραμμα που βρήκες!!!!
ultralisk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχουν όμως και εκπλήξεις το yu-gi-oh το θεωρούσα ένα ηλίθιο card game (ζήτημα να έχω παίξει 2-3 φορές mtg στην ζωή μου). Παρόλα αυτά η αλληλεπίδραση με το stylus κατα την διάρκεια της μονομαχίας σε συνδυασμό με τις άπειρες κάρτες (και κυρίως ανέξοδες σε $) και τις διάφορες στρατηγικές κυριολεκτικά το απογειώνουν. Το καλύτερο παιχνίδι όσο αφορά το brain utilization μαζί με το advance wars by far (το brain age είναι μια κατηγορία μόνο του). to Yu-Gi-Oh poloi to exoun pareksigisei opos kai ego stin arxi.....exo paiksei ta 3 CD sto PC,kai oti ipirxe se emulators tou GBA mexri pou epaiksa kai auto sto DS pou einai makran to kalitero.....apisteutes stratigikes me diaforetikka decks kathe fora.....to kako mono pou exei to Yu-Gi sto DS einai oti mporeis na exeis kathe fora mono mia Deck...tha eprepe na to proseksoun auto
ffseriespower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 επησης μπορεις να εχει μονο μια forbiden card (και υπαρχουν τοσες πολλες και χρησημες) και μονο 80 καρτες (εγω με 120 θα ειμουν ευχαριστημενος). παντως μου αρεσουν οι toon καρτες οι γνωστες ξερουν γιατι...
Toufas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 afto to programa einai anti gia to programa tis supercard? thelei tpt settings se merika games (px starfox)?
ultralisk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 επησης μπορεις να εχει μονο μια forbiden card (και υπαρχουν τοσες πολλες και χρησημες) και μονο 80 καρτες (εγω με 120 θα ειμουν ευχαριστημενος). παντως μου αρεσουν οι toon καρτες οι γνωστες ξερουν γιατι... ego eimai tis logikis oti oso pio liges toso kalitera.....ki ego den ksero poies na dialekso alla etsi ftiaxnontai oi kales decks:-D
telegamesvg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ακουσα κωλόγεροι και ειπα να δωσω και εγω το παρων ...χεχεχεχε!!!!
ffseriespower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 οντως.2 απο τις τακτικες που παραδεχομαι ειναι τις isizu και της rebeca
grjohn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά για homebrew μπορείτε να μου στείλετε κάποιο link? Δεν το έχω ψάξει ακόμα καθόλου και θα με ενδιέφερε. Επίσης ξέρετε τι γλώσσα χρησιμοποιούν για development?
ilos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Σαν τα WRPGs όμως είναι το Deep Labirynth. Όπως σωστά αναφέρει το IGN, είναι gameplay Oblivion (ή Morrowind) με θεματολογία Narnia. Το μόνο αρνητικό ή θετικό, είναι ότι η κίνηση γίνεται αποκλειστικά με το D-pad, με αποτέλεσμα να μήν μπορείς να κοιτάξεις πάνω-κάτω. Έχει κίνηση δηλαδή σαν του Doom ή του Wolfenstein 3d (1991). Όλα τα άλλα γίνονται με τη touchscreen (μάχη,μαγείες, inventory etc). Και έχει και 2 τελείως διαφορετικές ιστορίες. Μία ελαφριά και μία πιό "σκοτεινή". 0522-Deep Labyrinth (USA) στα υπόψιν (δεν το είχα ακούσει καν) ευτυχώς φαίνεται υπάρχουν πιο πορωμένοι απο εμένα και μας κατατοπίζουν. to Yu-Gi-Oh poloi to exoun pareksigisei opos kai ego stin arxi.....exo paiksei ta 3 CD sto PC,kai oti ipirxe se emulators tou GBA mexri pou epaiksa kai auto sto DS pou einai makran to kalitero.....apisteutes stratigikes me diaforetikka decks kathe fora.....to kako mono pou exei to Yu-Gi sto DS einai oti mporeis na exeis kathe fora mono mia Deck...tha eprepe na to proseksoun auto Όταν λες ένα deck εννοείς κατα την διάρκεια του τουρνουα? Γιατι μπορείς να αποθηκεύσεις αρκετές δικές σου recipes (20) και να διαλέγεις πριν πας στο μονομάχο (χρήσιμο αν έχεις contact μαζί του γιατι φαίνεται η φάτσα του και διαλέγεις το κατάλληλο deck). ego eimai tis logikis oti oso pio liges toso kalitera.....ki ego den ksero poies na dialekso alla etsi ftiaxnontai oi kales decks Ο χρυσός κανόνας είναι 40-45 κάρτες με το 1/2 εως 3/5 monsters (και με αρκετές επαναλήψεις) για ένα battle deck. Αν φτιάξεις ένα deck με 80 σκόρπιες κάρτες κινδυνεύεις να πάρεις πρώτο χέρι μόνο spells, traps ή high level και κάποιος "έξυπνος" που έχει πάρει αρκετά τεσσαρακια (βγαίνει απο το τερατάκια) να σε σκοτώσει σε 4-5 turns! Απο την άλλη αυτός ο "έξυπνος" μπορεί να την πάθει απο κάποιον άλλο "έξυπνο" πολλές φορές μόνο με μια κάρτα (Cyber-Stein με λένε forbidden it should be). Συμπέρασμα η μισή νίκη είναι η γνώση του deck του αντιπάλου. Για αυτό και είναι δύσκολο ένα 100% winning deck αλλά με κάποιες μικροαλλαγές ανα αντίπαλο είσαι κοντά. Βέβαια υπάρχουν kai decks που έχουν άλλη φιλοσοφία (card destroyers,exodia,final destiny κτλ.) και μπορεί να έχουν άλλη σύνθεση. Πάντως υπάρχουν και κάποιοι ξεκάρφωτοι συνδυασμοί που είναι πολύ overpowering και θα έπρεπε να παραλειφθούν π.χ. Abyss Soldier + Sinister Serpent //Ευγενική προσφορά προς όλους τους καμμένους. οντως.2 απο τις τακτικες που παραδεχομαι ειναι τις isizu και της rebeca Αν και είμαι ακόμη στα μισά ο isizu δεν μου έχει προκαλέσει ιδιαίτερο πρόβλημα (και ο pegasus το ίδιο) ίσως η φιλοσοφία του deck μου δεν τους αφήνει. H rebeca όμως είναι πονεμένη ιστορία - χρειάζεται ένα σωρο αντι-trap (Royal Degree/Heavy Storm με λένε) για να την λυγίσεις και πάλι με δυσκολία. Βέβαια η ευγενική προσφορά δουλεύει μια χαρά.
ultralisk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν λες ένα deck εννοείς κατα την διάρκεια του τουρνουα? Γιατι μπορείς να αποθηκεύσεις αρκετές δικές σου recipes (20) και να διαλέγεις πριν πας στο μονομάχο (χρήσιμο αν έχεις contact μαζί του γιατι φαίνεται η φάτσα του και διαλέγεις το κατάλληλο deck). nomizo oti to recipe einai apla mia lista apo kartes pou mporeis na xrisimopoieiseis kai oxi deck....auto to leo giati se psaksimo exo dei oti to provlima me tin 1 Deck einai ap'ta liga meion tou paixnidiou....den orkizomai vevaia alla exo tin entiposi oti etsi einai....alla kai pali ego tha ithela na ftiakso dikes mou Decks gia na xrisimopoio P.S kala me tin Rebecca i monomaxies itan varetes kai sinexeia exane apo eleipsi karton...mexri pou pira ton Obelisk kai to paramithi teliose:mrgreen:
ffseriespower Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 δεν ειναι ο isizu ειναι η isizu βρε ilios μαλλον με καποιον αλλον θα την μπερδευεις. η isizu εχει ενα σορο καρτες που καταστρεφουν τις καρτες ττης τραπουλας σου. εχει και μια τρομερη καρτα που στην αρχη σε αφηνει να της καταστρεφεις καρτες και οταν αυτες πανε στο graveyard και ειναι πανω απο 15 βαζει το reversal of graves και ψαχνεις να βρεις τις καρτες σου!!εμενα οι καρτες που μου αρεσουνε ειναι το wave-motion cannon το final countdown το different dimension capsule το stelite cannon ο jinzo και η θρυλικη και μυθικη καρτα που ακουει στο ονομα guardian sphinx
ultralisk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 thelo na paraggeilo apo DiscoAzul kai exo 2 erotiseis: 1)einai aksiopisto site...exei agorasei kaneis apo ekei? 2)einai to mono site pou exei to Super Mario 64......to exei USA version....tha paizei sto DS mou?ap'oti thimame einai Region free ta games tou DS? thanks
iSpO_fAcTo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 DS-X Βγήκε! 102 ευρώ! http://www.ds-x.com/cgi-bin/dsx/engine.pl?page=product-dsxtreme The DS-X (DS-Xtreme) is a revolutionary storage, homebrew and media player flash cart compatible with all DS Lite and original DS consoles. Offering a SINGLE unified solution which allows you to do the unthinkable and push the limits of Nintendoʼs ™ top selling handheld console. The DS-X does NOT require the use of a passme, external memory or any unsightly GBA cart, just one intelligently designed piece of kit, the same size as an ordinary DS cart, giving an unrivalled experience to any DS enthusiast. Its plug and play in its finest hour, an in-built USB port on the DS-X paves the way for you to communicate easily between the DS-X OS and your computer. Drag ʽn drop all your favourite media and homebrew as you please directly onto the included 4GBit (512-Mbyte) memory with minimal effort as the DS-X will be instantly recognized by your machine. Xtreme Functionality – One device, Limitless Opportunity: One single unified device, no need for GBA Cart, external memory or passme/flashme Functions as a flash cart, compatible with homebrew, media and other image files Plug ʽn Play, no PC software required allowing for some seriously sweet Drag ʽn Drop file transfer Intuitively designed custom operating system which is fully upgradeable Included 4GBit (512Mbyte) onboard flash memory Bespoke hardware design compatible with all current and future DS consoles, same size as original DS cartridge – does NOT stick out! Custom engineered components such as a High-Speed USB 2.0 mini-B connector and full sized EEPROM. http://www.modchip-store.co.uk/Ds-Xtreme-p-255.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα