poromenos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 panther_512 thanx gia oles tis plirofories!to cheapmod.com sou eipe pote tha to exei etoimoparadoto kai se poia timi?(episis an xereis poso kanoun ta metaforika) exw porothei agria padws me to ds!idi exw arxisei na katevazw roms!
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 panther_512 thanx gia oles tis plirofories!to cheapmod.com sou eipe pote tha to exei etoimoparadoto kai se poia timi?(episis an xereis poso kanoun ta metaforika) exw porothei agria padws me to ds!idi exw arxisei na katevazw roms! Ακόμα τιμή δεν ξέρουμε, αλλά ούτε και πότε θα την έχουν. Υπολόγιζε στο πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου. Όταν θα βγεί, θα συγκρίνουμε τιμές+μεταφορικά με winsunx.com και αναλόγως θα αγοράσουμε από αυτόν που βγαίνει πιό φτηνά. Για εσάς που είστε Ελλάδα, το Winsunx συμφέρει πάρα πολύ. 25 δολλάρια τα μεταφορικά. Με τους φόρους μόνο δεν ξέρω τί παίζει. Πόσο θα βγεί αν βγεί το τελωνείο. Απλώς εγώ που είμαι Κύπρο είναι 45 δολλάρια. Τί διάολο, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πιό κοντά είναι η Κύπρος στην Κίνα από την Ελλάδα. Επίσης να τονίσω ότι οι flashcards δεν είναι για να παίζουμε πειρατικά παιχνίδια. Είναι για να παίζουμε backups των παιχνιδιών που αγοράσαμε :-P Επίσης με τη flashcard, μπορούμε να δούμε ταινίες, να παίξουμε homebrew applications και παιχνίδια, να χρησιμοποιήσουμε το DS σαν PDA ή να το μετατρέψουμε σε mp3 player. Οι δυνατότητες είναι άπειρες!
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 kapou exei kai ena linux project gia ds Ναί, κάπου το είδα κι εγώ. Επίσης το team που φτιάχνει την Μ3 και τις G6 έχει φτιάξει πρόγραμμα PDA, αλλά για την ώρα είναι στα Ιαπωνέζικα. Η μετάφραση στα αγγλικά γίνεται αυτή τη στιγμή. Επίσης είναι υπο κατασκευή και η Μ3 Lite, η οποία θα είναι ίδια με την Μ3, αλλά θα παίρνει microSD και δεν θα προεξέχει καθόλου από το DS Lite. Επίσης θα έχει gloss finish, δηλαδή θα γυαλίζει όπως το DS Lite. Το πότε θα βγεί άγνωστο... Επίσης για να ξέρετε, στα 512ΜΒ της G6 Lite, χωράνε περίπου 32 παιχνίδια των 64ΜΒit ή 16 παιχνίδια των 128ΜΒit. Οι ταινίες πιάνουν χώρο περίπου 50-70ΜΒ η κάθε μία.
Daredevil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 den 3erw eiomai anameda sth m3 mini sd kai sthn g6 lite
poromenos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Daredevil exeis ds-ds lite??? panther_512 sou eipan oti tha to feroun sigoura apla den xeroun poso kai pote???
Daredevil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Daredevil exeis ds-ds lite???oxi alla den exei na kanei o germanos konta einai twra pou phra kai ay3hsh....
deus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 στο mall έχει άπειρα (στο fnac) ε'ιδα μόνο σε άσπρο ουτε μαύρο ούτε μπλέ κλπ
Braveheart1980 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Παιδες θα αργησει τελικα το ατιμο το g6 lite απο winsunx! Να η απαντηση τους Please declare it on your email , another thing , the first stock can not support all the pre-order , the 2nd stock will come at 10th JULY Οποτε με λιγα λογια μου λενε οτι θα ειμαι απο τις 10 Ιουλιου και μετα.... Damn!
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Χμμμ. το φανταζόμουν ότι θα γινόταν αυτό. Η ζήτηση για την G6 είναι τεράστια. Poromene, έχεις πορωθεί τελείως! ΧΑΧΑΧΑΧα! Ούτε πότε θα τις φέρουν είπαν, ούτε πόσο θα κάνουν. Υπολογίζω κάπου στις 40-45 λίρες. Παραπάνω δεν συμφέρει, ειδικά για Ελλάδα. Καλύτερα από winsunx όπως ο Braveheart. Εν αναμονή.... Daredevil, εφόσον προτιμάς την Μ3, θα σου πρότεινα να πάρεις το DS Lite, κάνα αυθεντικό παιχνίδι να περνάς την ώρα σου και να κάνεις λίγο υπομονή γιατί είναι κρίμα να πιάσεις την Μ3 mini SD που είναι τεράστια για το DS Lite και μετά από κάνα μήνα να βγάλουν την Μ3 Lite που θα ταιριάζει τέλεια στο μηχάνημά σου. Ή αγόρασε την Μ3 miniSD και μετά που θα βγεί η Lite, πούλα την.
Daredevil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Daredevil' date=' εφόσον προτιμάς την Μ3, θα σου πρότεινα να πάρεις το DS Lite, κάνα αυθεντικό παιχνίδι να περνάς την ώρα σου και να κάνεις λίγο υπομονή γιατί είναι κρίμα να πιάσεις την Μ3 mini SD που είναι τεράστια για το DS Lite και μετά από κάνα μήνα να βγάλουν την Μ3 Lite που θα ταιριάζει τέλεια στο μηχάνημά σου. Ή αγόρασε την Μ3 miniSD και μετά που θα βγεί η Lite, πούλα την.[/quote']basika den agxwnomai gia to mege8os kai to kin mou pantoflitsa einai( N 6670) alla me boleyei sthn douleia logo symbian. alla otan bgei to m3lite analoga me thn empeneysh ths stigmhs 8a dw
DimitRi_Del Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Egw pantos exw mia supercard SD (me mia sd carta) kai superpass DS kai paizw ola ta roms pou exoun bgei mexri twra,sto DS oxi sto DS lite.
Daredevil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Egw pantos exw mia supercard SD (me mia sd carta) kai superpass DS kai paizw ola ta roms pou exoun bgei mexri twra,sto DS oxi sto DS lite.slowdowns ais8hta?
deus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 παιδιά με αυτό είμαι οκ για DS και GBA? έχω το DS και δεν με ενδιαφέρει πολύ το να εξέχει. http://www.kicktrading.ca/product_info.php?cPath=27&products_id=87&osCsid=ed4ba154b4aea2a8fa881a19214688b6
poromenos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 egw mallon (afou allaksa 57845123 fores gnomi ) tha parw ez4 lite.einai i moni etimoparadoti kai se poli kali timi!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα