Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
panther το scummvm στο ds πως τα πάει? Χειρισμός με το stylus κανονικά? Στη κάτω οθόνη παίζεις?

Βασικά, με μία λέξη: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

Βασικά χρησιμοποιεί καί τις 2 οθόνες. Στην μιά σου δείχνει όλη την οθόνη του παιχνιδιού καί στην άλλη κάνει μεγένθυση στον χαρακτήρα που μιλάει ή εκεί που βρίσκεται ο κέρσορας. Μπορείς να εναλλάξεις τις οθόνες ανάλογα με τα γούστα σου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με το Stylus παίζεις, το οποίο αντικαθιστά τέλεια το mouse.

Άλλο να στο λέω και άλλο να το παίζεις.

Έχω το Sam & Max μεσα (τη CD έκδοση με speech) και έπαθα τη πλάκα μου!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Yep, Cosmos το λένε! Αφού έχει εκεί καλύτερα να πάρω την Sandisk από κει για να κάνω καλύτερα την αγορά από το chepmod που απ'ότι βλέπω το προτιμούν οι πιο πολλοί. Το hopebuy έχει εικόνα στο συγκεκριμένο πακέτο μία Sandisk στην εν λόγω παραγγελία. Αλλά καλύτερα όπως λες να μην το διακυνδυνέψω για παραγγελία από τόσο μακριά. Εν αναμονή λοιπόν για ενεργοποιήση της χρεωστικής! Thanks για info!

Δημοσ.
Η Supercard Lite έχει τέλεια απόδοση στα DS παιχνίδια, απόδοση όμοια με αυτήν της G6 Lite. Εκεί που έχει πρόβλημα είναι στα Gameboy Advance παιχνίδια, όπου η απόδοσή της είναι πολύ καλή αλλά όχι τέλεια. Παρουσιάζει slowdowns σε ελάχιστα GBA παιχνίδια, αλλά δυστυχώς αυτά τα λίγα παιχνίδια είναι από τα πιό διάσημα: Super Mario 1,2,3 , Metroid Fusion, Mario Kart. Δέχεται microSD, και έτσι με μιά μνημούλα 1GB π.χ μπορείς να βάλεις πάρα πολλά πράγματα εκεί μέσα. Αν θές μπορείς να έχεις δύο μνημούλες, μιά με παιχνίδια και μιά με ταινίες, εφαρμογές κλ κλ. Επίσης μπορείς να παίζεις όλα τα παλιά adventures με το SCUMMVM, και μάλιστα τις CD εκδόσεις που έχουν ομιλία. Sam & Max, Day of the Tentacle, Indiana Jones κλ κλ.

Με αυτά που λες ακούγεται ΠΑΡΑ πολύ ελκυστική λύση η Supercard Lite.

Μερικές ερωτήσεις:

1) Έχει ακριβώς την ιδια τέλεια συμβατότητα και απόδοση στα DS παιχνίδια όπως η G6; Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα GBA παιχνίδια αλλά τα DS θέλω να τα παίζει τέλεια.

2) Πρέπει να πάρω κάρτες 150Χ για να υπάρχει τέλεια απόδοση σε ταινίες, MP3, παιχνίδια κτλπ;

3) Με την Supercard Lite ποιο passkey να πάρω; Καλύτερη συμβατότητα;

4) Τέλος, πώς μπορώ να κάνω/βρω backups των παιχνιδιών μου; Δεν έχω ιδέα...κάτι είχα ακούσει για Emule αλλά δυστυχώς στο πανεπιστήμιο μας μπλοκάρουν τέτοιου είδους προγράμματα στο δίκτυο. Καμια άλλη λύση;

Δημοσ.
Με αυτά που λες ακούγεται ΠΑΡΑ πολύ ελκυστική λύση η Supercard Lite.

Μερικές ερωτήσεις:

1) Έχει ακριβώς την ιδια τέλεια συμβατότητα και απόδοση στα DS παιχνίδια όπως η G6; Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα GBA παιχνίδια αλλά τα DS θέλω να τα παίζει τέλεια.

2) Πρέπει να πάρω κάρτες 150Χ για να υπάρχει τέλεια απόδοση σε ταινίες' date=' MP3, παιχνίδια κτλπ;

3) Με την Supercard Lite ποιο passkey να πάρω; Καλύτερη συμβατότητα;

4) Τέλος, πώς μπορώ να κάνω/βρω backups των παιχνιδιών μου; Δεν έχω ιδέα...κάτι είχα ακούσει για Emule αλλά δυστυχώς στο πανεπιστήμιο μας μπλοκάρουν τέτοιου είδους προγράμματα στο δίκτυο. Καμια άλλη λύση;[/quote']

1) Έχω παίξει όλα τα διάσημα παιχνίδια DS που έχουν βγεί. Δεν είδα πουθενά Slowdowns. Επίσης όλα τα reviews της κάρτας μιλάνε για τέλεια απόδοση σε όλα τα παιχνίδια.

2) Εγώ χρησιμοποιώ απλή Sandisk 1GB και η απόδοση είναι τέλεια. Αν θές πάρε μιά Ultra II Sandisk για να έχεις λίγο καλύτερη απόδοση στα GBA παιχνίδια που παρουσιάζουν slowdowns. 150Χ microSD δεν υπάρχει. Η απλή Sandisk είναι 50Χ και η ultra είναι 66Χ.

3) Superkey, Passcard 3, Pass We 3, όλες το ίδιο πράγμα είναι. Μήν πάρεις όμως την Max Media Launcher. Δεν υποστηρίζει sleep mode.

4) Έχεις pm.

άντε να βγει η ds-x να λιώσουμε τα monkey island on the go! Ευχαριστώ panther!

Περίμενε!!! Βιάζεσαι!!!

Η DS-X αποτελεί slot 1 flashcard (δηλαδή μπαίνει στην DS θύρα και δεν χρειάζεται passcards ,patching, ειδικό software κλ κλ), αλλά έχει χωρητικότητα 512ΜΒ (4G).

Αυτό σημαίνει ότι έχει τους ίδιους περιορισμούς χώρου με την G6 Lite.

Για να καταλάβεις, το Sam & Max CD version είναι 300 ΜΒ. Αν βάλεις π.χ αυτό μέσα, θα σου μείνουν άλλα 200ΜΒ για παιχνίδια, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι ή 32ΜΒ ή 64 ή 128.

Αν τώρα βάλεις τις παλιές εκδόσεις των παιχνιδιών, π.χ το Monkey Island 1 είναι μόλις 10ΜΒ, τότε είσαι καλά.

Αν θέλεις τέτοιου τύπου κάρτα, αλλά θές και χώρο, τότε να κάνεις λίγο υπομονή.

Η Μ3 team θα βγάλει DS-cartridge flashcard που θα δέχεται microSD, ενώ θα βγάλει και ακόμα μία που θα έχει στάνταρ χώρο 1GB (8G). Το πότε θα βγούν αυτές οι κάρτες άγνωστο επί του παρόντως.

Δημοσ.

pedia boithia...loipon exo mia g6lite kai mia passcard 3 sto aplo to ds...ola litourgoun telia alla exo ena kolima...otan pezis ena game gia na pas se kapio allo i sto meny tis kartas tha prepi panta na klino to ds?(einai spastiko)

Δημοσ.

βλέπω τη μεγάλη έκδοση του loom (fm-towns) που έχει και speech είναι 230mb περίπου... η έκδοση του monkey island με audio-cd 220mb, άρα ένα adventure το έχεις άνετα μαζί με ένα ds game ;)

Δημοσ.
pedia boithia...loipon exo mia g6lite kai mia passcard 3 sto aplo to ds...ola litourgoun telia alla exo ena kolima...otan pezis ena game gia na pas se kapio allo i sto meny tis kartas tha prepi panta na klino to ds?(einai spastiko)

Όχι, δεν χρειάζεται να ανοίγεις και να κλείνεις το DS.

Έχει συνδυασμό πλήκτρων για να κάνει restart.

Ο Ilos ξέρει καλύτερα.

Αν βλέπει το πόστ, ας μας πεί, αλλιώς στείλτου ένα pm.

Edit:

Λοιπόν, πρώτα από όλα θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το software reset κατα τη διάρκεια του patcha-ρίσματος.

Μετά, για να κάνεις restart το σύστημα, πατάς L+R+X+B+A.

Το software reset δεν το υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια.

Για τη Supercard ο συνδυασμός είναι L+R+X+B+Y+A για τα DS παιχνίδια και L+R+Select+Start για τα GBA παιχνίδια.

Πλήρης οδηγός για την G6 Lite

Δημοσ.

Βλέπω με πρόλαβε ο Πανιώνιος...

Αυτά που ζητάς xlemp21 είναι κάποια πραγματάκια που θα έπρεπε να υπήρχαν

μαζί με το ανύπαρκτο ducumentation της g6lite. Τέσπα περισσότερα εδώ:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150074&page=11

Ακόμα μερικά πραγματάκια που σίγουρα θα ρωτήσει κάποιος αργότερα:

1)Είναι φυσιολογικό το disk space 499ΜΒ αφού είναι 4GBit=512ΜΒ ?

Ναι σε ΟΛΟΥΣ τόσο είναι - μην πλακωθείς sta fdisk και μετά γ@μήσεις το fat και κλάψεις καμιά κάρτα.Αν χρειαστεί νέο format το Fat πρέπει πάντοτε να είναι το απλό (Fat/Fat16) σαν αυτό που είχαν τα win95. Υπάρχει ένα maintenance utility στο site της g6 ειδικά για αυτήν την δουλειά.

2)Γιατί το τάδε Homebrew (DSOrganize κτλ.) δεν παίζει αφού έχω φλασάρει το DS και αυτό χωράει άνετα?

Δηστυχώς η team πίσω απο την g6 δεν έχει δημοσιοποιήσει specs όσο αφορά τον τρόπο που "βλέπει" το fat το hardware με αποτέλεσμα οι third-party να έχουν πρόβλημα και οι λεγόμενες fatlib να έχουν μηδενική ως ελάχιστη υποστήριξη για g6. Oi M3 είναι λίγο καλύτερα ενώ οι Supercard μαζί με τις EZ δεν έχουν ούτε ένα πρόβλημα.

3)Τι είναι αυτά τα αρχεία/folder που έχει μέσα η g6 μπορώ να τα σβήσω άφοβα?

Έχουμε και λέμε, καταρχάς τα δυο sys είναι ο loader της g6. Αν τον φλασάρεις κατά την πράσινη οθόνη (L+R+A+B)? δεν θυμάμαι καλά μπορείς τότε να τα σβήσεις.

Το _BOOT_MP_V1.3c.gba μαζί με τον φάκελο shell είναι το moonshell ένας player κυρίως για mp3 και άλλα αρχεία. Γενικά έχει περισότερες δυνατότητες απο τον builtin media player.

Ο φάκελος BACKING έχει background,fonts κ.α. για to interface.

O φάκελος EMU παρέχει υποστήριξη για emulation sms,gb,nes,snes κ.α./Προσοχή δεν κάνουμε dragndrop αυτά τα roms σε αυτόν το φάκελο αλλά είτε τα μεταγλωτίζουμε σε gba με εξωτερικό πρόγραμμα ή με το g6 U-Disk manager-Τοποθετούνται έτσι μαζί με τα gba roms και έχουν κάτι τρελά ονόματα δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι ποιο αν βάλεις πολλά.

Ο φάκελος MediaplayExtend παρέχει ένα αρχείο που αν φλασαριστεί δίνει κάποιες extra δυνατότητες στον player.

O γ@μημένος φάκελος npds ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι τον έσβησα με τη μια ~80MB είναι το κινέζικο pda περίμενε να βγει το αγγλικό.

Ο φάκελος PDA έχει δύο κομπιουτεράκια (απλό και sientific)

Oi Φάκελοι GBA και NDS καταλαβαίνεις για ποιο λόγο είναι αν θες να τους σβήσεις απορώ γιατί έδωσες 100+ € για να αγοράσεις την g6lite!

Γενικά μπορείς να σβήσεις τα πάντα εκτος απο τον loader (σε περίπτωση που δε έχεις φλασάρει) απλώς θα χάσεις τα συγκεκριμένα features.

4)Έχω ένα σωρό απορίες και δεν βρίσκω κάποιον να μου τις λύσει.

Μια λέξη ΨΑΞΙΜΟ. Αν θες links δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστό να τα δημοσιεύσω (παρόλο που δεν περιέχουν commercial roms) καλύτερα pm to the panther.

Δημοσ.

Ωρέ παιδιά... Έχω ενεργοποιήσει την κάρτα από την Alpha Bank.

Θέλω να ρωτήσω κάτι. Η κάρτα που μου έβγαλε η ταμείας είναι maestro. Της είπα για electron ώστε να κάνω αγορές μέσω net και μου είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μόλις πήγα να κάνω την παραγγελία στο cheapmod είδα πως χρειάζεται και έναν 3ψήφιο security code για να κάνει verification αν όντως ισχύει η κάρτα. Πήρα τηλέφωνο στο customer support της alpha και μου είπε η τύπισσα στο τηλέφωνο πως η maestro δεν κάνει για αγορές από το net.

Στο site του chepmod βλέπω πως έχει σηματάκι maestro... Τι στο καλό γίνεται; Έστειλα mail να τους ρωτήσω αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.

Δημοσ.
Ωρέ παιδιά... Έχω ενεργοποιήσει την κάρτα από την Alpha Bank.

Θέλω να ρωτήσω κάτι. Η κάρτα που μου έβγαλε η ταμείας είναι maestro. Της είπα για electron ώστε να κάνω αγορές μέσω net και μου είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μόλις πήγα να κάνω την παραγγελία στο cheapmod είδα πως χρειάζεται και έναν 3ψήφιο security code για να κάνει verification αν όντως ισχύει η κάρτα. Πήρα τηλέφωνο στο customer support της alpha και μου είπε η τύπισσα στο τηλέφωνο πως η maestro δεν κάνει για αγορές από το net.

Στο site του chepmod βλέπω πως έχει σηματάκι maestro... Τι στο καλό γίνεται; Έστειλα mail να τους ρωτήσω αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.

Κάνε λίγο υπομονή. Η Glen του cheapmod απαντάει πάνω κάτω στο 10-λεπτο. Σίγουρα θα σου απαντήσει.

Εdit:

Ilos, βλέπω έγινες expert στην G6 Lite!!! Εύγε!!!

Αν και σε βλέπω ελαφρώς δυσαρεστημένο με μερικά χαρακτηριστικά της κάρτας.

Τί να κάνουμε??? Δυστυχώς ακόμα δεν έχει βγεί η τέλεια κάρτα που θα τα κάνει όλα τέλεια....

Η δική μου τρομερή απογοήτευση ήταν με τη Supercard Lite και τα GBA παιχνίδια SuperMario.

Στον emulator στο PC, το SuperMario World και το Yoshi's Island είχαν πολύ slowdown και ήθελα πολύ να τα παίξω.

Τα βάζω στην SC Lite, για να διαπιστώσω έντρομος ότι κι εκεί έχει slowdowns. Κρίμα...

Δημοσ.

Ζώα εδώ στην Ελλάδα τελικά.

Σάπια κάρτα μου βγάλανε. Θα πάω να κάνω καινούρια αίτηση και μία γερή καταγγελία στο ζώον που δούλευε στην alpha εκείνη τη μέρα μπας και την διώξουν να τελειώνουμε.

Δημοσ.

Natrium42's IDE to NDS Connection - 40GB HDD for DS!

The legendary Natrium42 has been hard at work on making an IDE connection for the DS. Now he has a WORKING 40GB hard drive ready for his DS to utilize, now he says perhaps he could listen to music or watch full length of my DVDs.

quote:

I was busy the past couple of months, so this is the first post after a long while.

To get back to hardware development, I decided to do a quick IDE to GBAMP (GBA Movie Player v2) hack. I also took a few pictures for the few people interested in doing this (at their own risk)

You might not know it, but CompactFlash memory cards use IDE interface; and hence itʼs possible to map each IDE pin to a corresponding CF pin. Unfortunately, DS delivers only 3.3V to GBA slot and so an external 5V power supply is required. I used a 11.1V li-poly battery and a DC-DC converter to bring the voltage down to 5V.

And thatʼs the end of this hack. Now I need to find something useful to do with my 40GB NDS system. Perhaps I could listen to music or watch full-length rips of my DVDs.

[/quote

Read More: natrium42.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...