Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
epitelous postare o swtiras mas!l0l

pws pernas panter?

ti leei i sc lite??

se poia gba games exei slowdowns?

Γειά σου πορωμένε!!!

Περνάω καταπληκτικά!!!

Είχα έναν ολόκληρο χρόνο να έρθω Ελλάδα και τώρα έβγαλα το άχτι μου!

Η SC Lite κορυφαία! Με απλής ταχύτητας microSD και όλα τα παίζει τελειότατα!

Για GBA παιχνίδια, slowdowns είδα στο Mario Kart Advance (αλλά τί να το κάνεις όταν έχεις το Mario Kart DS) και στο Metroid Fusion όταν βγαίνουν πολλά μπαρμπαδέλια στην οθόνη. Αλλά τίποτα το τραγικό. Τα παιχνίδια παίζουν μιά χαρά.

Τώρα παίζω το Zelda Minish Cap και έχω φάει τρομερό κόλλημα! Απίστευτο παιχνίδι!

Δημοσ.
kalimra pedia...( panther sotira mas pou eise diakopes);

loipon exo kai ego to ds oxi to lite to kanoniko kai irthe i ora na paro mia flashcard kai mia passcard

diavasa kai tis 55 selides toy thematos(eimai asxetos) aaa poli kalos odigos gia arxarious panther thanks!!!!!---loipon ai katelixa sto symperasma na paro mia g6 lite(me endiaferei i piotita kai 100 symvatotita me ds roms)kai mia passkey 3....loipon koitaksa ta sites poy anafereste pio pano kai kateliksa sto symperasma oti den mporo na kano tipota giati poly apla FOVAME na doso stoixia tis pistotikis.....ena site to discoazul poy exei me antikatavoli..DEN EXI TA PRAGMATA POY THELO klaps klaps eleos ti na kano;

Δεν έχει το discoazul ;;; Μάλλον δεν πρόσεξες καλά.Την passkey που λες την έχω ήδη πάρει από εκεί και έχουν stock και την g6.Με τα πράγματα στην πόρτα σε 5 μέρες.άψογοι !! κοίτα καλύτερα....

Δημοσ.
Καλησπέρα' date='

Έχω παραγγείλει από τις 9/8 στο γ@μ$! DIVINEO.DE την g6 lite μαζί με μια passcard 3 -που διατυμπάνιζαν ότι φεύγουν κιόλας σε 24 ώρες, και ΗΤΑΝ on stock- και ακόμα περιμένω... Και ρωτάω, τώρα εγώ... Εχει παραγγείλει κανείς από το συγκεκριμένο divineo και αν ναι είχε προβλήματα ? Την κάρτα εν τω μεταξύ την έχουν χρεώσει, τρία mail και με έχουν φτύσει κατάμουτρα, το ταχυδρομείο δεν έχει παραλάβει τίποτα και έχω καταλήξει με ένα ολοκαίνουργιο ds lite ως σφήνα για πόρτα. Αν κανείς έχει να προτείνει τίποτα, δεκτό. Ευχαριστώ.[/quote']

telika ta pires ta pragmata...pes mas entyposis!!!ego parigila ta idia apo discoazul...tha perimeno logika kanena pentari meres

Δημοσ.
ego parigila to apogeuma mia g6 lite kai ena passcard 3 apo discoazul me antikataboli...synolo 120 eyro

ante na doume

Ωχ... Υπάρχουν και καταστήματα που κάνουν αποστολή με αντικαταβολή; :?

Ωραίος είμαι... Και πήγα και έβγαλα πιστωτική για αυτόν τον λόγο. :? (ελπίζω να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα γιατί γλυκοκοιτάω και κάτι πράγματα στο ebay... :razz: :lol: )

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!

Επέστρεψα Κύπρο. Διακοπές τέλος...

Ήταν τέλεια, αλλά οι μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα.

Να ζητήσω συγνώμη από τα παιδιά που μου στείλανε pm με ερωτήσεις και δεν τους απάντησα, αλλά λίγο οι διακοπές, λίγο η 56-άρα σύνδεση που δεν παλεύεται, με κράτησαν μακριά από το insomnia.

Aν οι ερωτήσεις σας δεν έχουν απαντηθεί από άλλους, κάντε ένα μικρό κόπο να μου το πείτε σε pm. Τα μηνύματά σας τα έχω κρατήσει.

Τώρα, όσον αφορά τα νέα:

Βγαίνει καινούργια έκδοση της EZ4 Lite microSD.

H παλιά EZ4 Lite microSD. Προεξέχει 0.8mm από το DS Lite.

721B.jpg

H καινούργια:

ez4lnew.jpg

To σημαντικό είναι ότι οι φήμες λένε ότι πρόκειται για καινούργιο προϊόν. Δηλαδή και η ηλεκτρονική πλακέτα είναι βελτιωμένη, κάτι που ενισχύει της φήμες ότι η παλιά EZ4 Lite microSD έχει σχεδιαστικά λάθη στην πλακέτα.

Θα ξέρουμε νεότερα τις προσεχείς μέρες.

Όπως και να έχει, επί του παρόντως, τα δύο καλύτερα προϊόντα που υπάρχουν είναι η G6 Lite και η SC Lite.

Δημοσ.

To πότε βγαίνει είναι λίγο άγνωστο.

Από homebrew οι EZ4 τα πάνε πολύ καλά.

Επίσης η GBA compatibility είναι καλύτερη της SC Lite.

Αλλά η υπάρχουσα EZ4 Lite έχει σοβαρά προβλήματα απόδοσης σε αρκετά DS παιχνίδια.

Γι'αυτό και πιθανότατα βγαίνει βελτιωμένο προϊόν.

Δημοσ.
telika ta pires ta pragmata...pes mas entyposis!!!ego parigila ta idia apo discoazul...tha perimeno logika kanena pentari meres

Κι όμως...περιμένω ακόμη!!! Έχουν βγάλει κι ανακοίνωση ότι δεν απαντούν σε email έως τις 4/9, το τηλέφωνο δεν το σηκώνουν και τα νεύρα μου κουρέλια. Θα περιμένω μέχρι να γυρίσουν την Δευτέρα και βλέπουμε...

Δημοσ.

M3 Lite Released! Pre Orders Shipping Now, New Orders Accepted!

Divineo.cn has posted up that all pre orders of the M3 Lite are now shipping and new orders will be shipping within 3 days! You can pre-order the mentioned products for just $79.95 (M3 Lite Stand alone) or $88.95 (including Passcard 3). It is supplied with three cases (black, white, ice blue) and is proving to be very popular among the DS community!

All the back orders will be shipped at once , new orders will be shipped within 3 days.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...