Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μετα απο απεριοριστο "σκισιμο" στις 10 ημερες διακοπων ....ενα σας λεω ως αναφορα τα roms του DS .........

SUPERCARD LITE .....AΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ !!!

Σε αντιθεση με την Supercard SD που σε δυο ROM (Mario & Luigi :Partners n time κ' Phoenix Wright ) κολλησε ....

Δεν ξερω αν φταιει η flashcard ή η SD card που ειναι 45x Transcend.....

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση παιδιά; Είναι δυνατον να παίξει κάποιος multiplayer με game sharing ενώ χρησιμοποιεί τον m3 adapter; Όσο κι αν το προσπάθησα δεν το πέτυχα. Πάντα κολλούσε σε ένα σημείο.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω παραγγείλει από τις 9/8 στο γ@μ$! DIVINEO.DE την g6 lite μαζί με μια passcard 3 -που διατυμπάνιζαν ότι φεύγουν κιόλας σε 24 ώρες, και ΗΤΑΝ on stock- και ακόμα περιμένω... Και ρωτάω, τώρα εγώ... Εχει παραγγείλει κανείς από το συγκεκριμένο divineo και αν ναι είχε προβλήματα ? Την κάρτα εν τω μεταξύ την έχουν χρεώσει, τρία mail και με έχουν φτύσει κατάμουτρα, το ταχυδρομείο δεν έχει παραλάβει τίποτα και έχω καταλήξει με ένα ολοκαίνουργιο ds lite ως σφήνα για πόρτα. Αν κανείς έχει να προτείνει τίποτα, δεκτό. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δε το ξέρω το κατάστημα αλλά βρήκα stuff που με ενδιαφέρει! Άσχετο...

για Ευρώπη πάνω από 15 μέρες σημαίνει ότι έχει χαθεί... στη θέση σου θα τους έκραζα κανονικά στο forum που έχουν, να δεις και τι θα πουν και άλλοι...

Δημοσ.
Δε το ξέρω το κατάστημα αλλά βρήκα stuff που με ενδιαφέρει! Άσχετο...

για Ευρώπη πάνω από 15 μέρες σημαίνει ότι έχει χαθεί... στη θέση σου θα τους έκραζα κανονικά στο forum που έχουν' date=' να δεις και τι θα πουν και άλλοι...[/quote']

Καλά δεν θα το έλεγα αυτό για τις g6 lite που όλοι βάλανε shipping dates -7 min μέρες από ότι είχαν πραγματικά on stock για να προλάβουν τα άλλα flashομάγαζα με τα preorders. Εγώ αφου ακριβοπλήρωσα απο shop01media έχω να πω τα εξής:

-Διαφήμιση για preorder και stock από 04/08 (μακράν το γρηγορότερο και για αυτό την έπαθα)

-Παραγγελία στις 04/08 αν και τα λεφτά μπήκαν στις 07-08/08 (alpha με λένε)

-09/08 έμμεση παραδοχή απο τον μαγαζάτορα οτί ουσιαστικά δεν έχει stock και θα έχει από περίπου την τετάρτη της επόμενης βδομάδας 16/08 - δηλαδή ΑΡΓΟΤΕΡΑ απο την δευτέρα 12/08 που έδινε το cheapmod το οποίο ωστόσο ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ (αν και κάτι μου λέει οτί εκει τα πράγματα μπορεί να ήταν και χειρότερα με το μπουλούκι που έπεσε).

-16/08 mail και package tracker nr.

-17/08 απογειώθηκε απο Σουηδία

-18/08 ειδοποίηση απο ΕΛΤΑ για παραλαβή απο 21/08

-21/08 παραλαβή ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ(το μόνο θετικό της υπόθεσης)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ.

Δημοσ.

Λεεεπόοοον... Ήρθε και η ώρα μου επιτέλους, μετά την έκδοση μίας Visa Maestro από την Alpha bank, να κάνω την παραγγελία. :-D

g6 λοιπόν από cheapmod

Τώρα για passme... Ποιά από τις δύο (αν και νομίζω πως δεν έει σημασία) κάνει καλύτερα τη δουλειά της;

η superkey

ή

η pass we 3;

Αν όλα πάνε καλά, η παραγγελία θα φύγει την Τρίτη. :-D

Έχω κάποιες απορίες όμως σχετικά με το άνοιγμα λογαριασμού στο cheapmod. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...

Εκεί που λέει "Address Line 1" και "Address Line 2", υποθέτω πως χρησιμοποιώ μόνο το "Address Line 1". Σε διεύθυνση κατοικίας δεν αναφέρεται;

Πιο κάτω που έχει "Residential/Commercial", τι στο καλό είναι αυτό; :?

Δημοσ.

1) Μοιρασε τη διευθυνση κα στα δυο adress line και διαλεξε το residential ....

2) Εγω με την superkey δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ...

Kαλες αγορες ......

Δημοσ.
1) Μοιρασε τη διευθυνση κα στα δυο adress line και διαλεξε το residential ....

Τι εννοείς με αυτό; :?

Εννοείς να βάλω στο "Adress line 1" το όνομα της οδού και στο "adress line 2" τον αριθμό; :confused: ή να την βάλω δύο φορές;

Δημοσ.
Τι εννοείς με αυτό; :?

Εννοείς να βάλω στο "Adress line 1" το όνομα της οδού και στο "adress line 2" τον αριθμό; :confused: ή να την βάλω δύο φορές;

Π.χ.:

A.L.1: Vas. Olgas 120

A.L.2: 32211 Thesssaloniki

Δημοσ.

Παράθεση:

---------------------------

Αρχικό μήνυμα απο RoadHog

Επίσης ξέρεις κάνείς σας αν γίνεται να πάρω το save από ένα original παιχνίδι (gba ή ds) και να το χρησιμποιήσω με το backup του;

---------------------------

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα και θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος.

http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=26921

Δημοσ.
Π.χ.:

A.L.1: Vas. Olgas 120

A.L.2: 32211 Thesssaloniki

Ευχαριστώ :-D Το έκανα.

Βέβαια έβαλα 2 φορές τον ταχυδρομικό κώδικα μιας και ζητάει zip code πιο κάτω και πάλι την πόλη. Ελπίζω να μη δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα...

Δημοσ.

kalimra pedia...( panther sotira mas pou eise diakopes);

loipon exo kai ego to ds oxi to lite to kanoniko kai irthe i ora na paro mia flashcard kai mia passcard

diavasa kai tis 55 selides toy thematos(eimai asxetos) aaa poli kalos odigos gia arxarious panther thanks!!!!!---loipon ai katelixa sto symperasma na paro mia g6 lite(me endiaferei i piotita kai 100 symvatotita me ds roms)kai mia passkey 3....loipon koitaksa ta sites poy anafereste pio pano kai kateliksa sto symperasma oti den mporo na kano tipota giati poly apla FOVAME na doso stoixia tis pistotikis.....ena site to discoazul poy exei me antikatavoli..DEN EXI TA PRAGMATA POY THELO klaps klaps eleos ti na kano;

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Ακόμα διακοπές είμαι, αλλά από Τετάρτη επιστρέφουμε δυναμικά.

xlemp21, μήν φοβάσαι αγορές με πιστωτική, ειδικά από μαγαζιά που έχουν πολλά άτομα εμπειρία.

Εγώ θα σου προτίνω το cheapmod.net. 'Εχω κάνει 4 αγορές από εκεί και του δίνω άριστα με τόνο.

Για άλλα μαγαζιά ρώτησε τα παιδιά εδώ πέρα.

Όσο αφορά την απόδοση των καρτών, η Supercard Lite είναι αψεγάδιαστη όσον αφορά τα DS games.

Στα GBA games σε ορισμένα υπάρχει πού και πού κάνα slowdown, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Αυτά για την ώρα.

Τα λέμε την Τετάρτη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...