Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στην G6 Lite μπορεί να γίνει firmware update όπως στην supercard lite; Μπορεί δηλαδή στο μέλλον να βγει κάποιο firmware ώστε να μην χρειάζονται patching τα παιχνίδια ή αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας της κάρτας άρα κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο;

Δεν χρειάζεται μιας και με το που περνάς τα roms στην G6 μέσω usb, κάνει αυτόματα και patching. Firmware δε νομίζω πως χρειάζεται να βγει καινούριο μιας και η κάρτα είναι ολοκαίνουρια και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα να αναφέρεται.

Επίσης ξέρεις κάνείς σας αν γίνεται να πάρω το save από ένα original παιχνίδι (gba ή ds) και να το χρησιμποιήσω με το backup του;

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα και θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος.

P.S.: Μπορεί η G6 Lite να παίξει παιχνίδια gb, gbc;

Δεν νομίζω μιας και το DS από μόνο του υποστηρίζει μόνο παιχνίδια DS και GBA. Εκτός αν συνδιαστεί με κάποιον emulator.

Αν λέω κάποια πατάτα, ας με διορθώσει κάποιος. :oops: Ό,τι διάβασα από τον οδηγό λέω ο οποίος είναι απίστευτα κατανοητός. :-D

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδή έχουν ανακοινωθεί κάποια σπασίματα σε άσπρα , θα δεις αλλού τι αναφέρεται , μάλλον είναι καλύτερο το μαύρο ... Βέβαια είναι υποκειμενική η ερώτηση , άλλοι θα σου πουν μαύρο και άλλοι άσπρο...

Δημοσ.

provlima simvatotitas den tha exeis mporei omws na exeis provlima me tin adiprosopoia diladi na min sou anagnwrizoun tin egghish.kane ton kopo na tous pareis ena til kai pestous oti taxa exeis agorasei to ds apo tin agglia kai rwta tous an isxiei h egghish gia na deis ti tha sou poun.

Δημοσ.

Το play.com είναι από τα πλέον αξιόπιστα e-shops. Ότι πάρεις θα έρθει σε 3-7 μέρες. Σημείωση δε στέλνει τα πάντα Ελλάδα! Πχ με games/dvd/cd δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα αλλά κονσόλα δεν έχω πάρει ποτέ!

Πρόβλημα συμβατότητας φυσικά και δεν υπάρχει!!!

Δημοσ.

Τι χρώμα θα πάρεις ειναι εντελώς υποκειμενικό. Εγώ πήρα μαύρο, που μοιάζει με Palmtop. Αλλοι μου λένε οτι το άσπρο είναι πιο ωραίο. Το play εχει βγάλει και προσφορές με ds lite και παιχνίδι σε πολύ καλή τιμή.

Εχω την εντύπωση οτι αν πάρεις ds απο άλλη χώρα η εγγύηση δεν ισχύει στην Ελλάδα, αλλά αν έχεις πρόβλημα πρέπει να το στείλεις πίσω ταχυδρομικώς. Κατά την άποψη μου καλύτερα συσκευή απο Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...