BucketheadGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Στην G6 Lite μπορεί να γίνει firmware update όπως στην supercard lite; Μπορεί δηλαδή στο μέλλον να βγει κάποιο firmware ώστε να μην χρειάζονται patching τα παιχνίδια ή αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας της κάρτας άρα κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο; Δεν χρειάζεται μιας και με το που περνάς τα roms στην G6 μέσω usb, κάνει αυτόματα και patching. Firmware δε νομίζω πως χρειάζεται να βγει καινούριο μιας και η κάρτα είναι ολοκαίνουρια και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα να αναφέρεται. Επίσης ξέρεις κάνείς σας αν γίνεται να πάρω το save από ένα original παιχνίδι (gba ή ds) και να το χρησιμποιήσω με το backup του; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα και θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος. P.S.: Μπορεί η G6 Lite να παίξει παιχνίδια gb, gbc; Δεν νομίζω μιας και το DS από μόνο του υποστηρίζει μόνο παιχνίδια DS και GBA. Εκτός αν συνδιαστεί με κάποιον emulator. Αν λέω κάποια πατάτα, ας με διορθώσει κάποιος. :oops: Ό,τι διάβασα από τον οδηγό λέω ο οποίος είναι απίστευτα κατανοητός.
ultralisk Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 to sikosa kai ego to timimeno (DS Lite Black) mazi me animal crossing.....kana adventure-rpg kserete na protinete?...kati san zelda(exei kikloforisei kanena gia DS?) i style Suikoden?kserete,japanese
Dark-Shadow Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Peida epidi ton dekemvrio pao kai gia to ds to lite kai to flashcart kai passkey thelo na mou peite pio oreo ds lite pio eine to mavro i to aspro???
Jos3ph Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Επειδή έχουν ανακοινωθεί κάποια σπασίματα σε άσπρα , θα δεις αλλού τι αναφέρεται , μάλλον είναι καλύτερο το μαύρο ... Βέβαια είναι υποκειμενική η ερώτηση , άλλοι θα σου πουν μαύρο και άλλοι άσπρο...
Chris_13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 hxxp://www.contra.gr/Life/Technology/126770.html xexexe :D:D
ultralisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 paidia skeftomai na paraggeilo apo to play.com...poses meres kanoun na erthoun ta proionta peripou?tha exo kapoio provlina simvatotitas me ta games?
poromenos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 provlima simvatotitas den tha exeis mporei omws na exeis provlima me tin adiprosopoia diladi na min sou anagnwrizoun tin egghish.kane ton kopo na tous pareis ena til kai pestous oti taxa exeis agorasei to ds apo tin agglia kai rwta tous an isxiei h egghish gia na deis ti tha sou poun.
xalia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Το play.com είναι από τα πλέον αξιόπιστα e-shops. Ότι πάρεις θα έρθει σε 3-7 μέρες. Σημείωση δε στέλνει τα πάντα Ελλάδα! Πχ με games/dvd/cd δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα αλλά κονσόλα δεν έχω πάρει ποτέ! Πρόβλημα συμβατότητας φυσικά και δεν υπάρχει!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Apo oti eida sto play eine to pio fthino e-shop gia to ds to poulaei mono 94pounds pou eine akrivos 137 evro!!! Pedia ka ikati mou lei pos to mavro to ds eine poli pio kalo apo to aspro logo diafora timis!!!
ultralisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 pareksigisi egine paidia.....isos den imoun safis....to DS to agorasa apo edo.....rotao gia ta games.....an iparxei kapoio provlima simvatotitas.....ipotheto den iparxei apla thelo na sigoureuto...thanks
xalia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 από όπου και να πάρεις παιχνίδια ds θα παίζουν κανονικά! Αμερική Ιαπωνία Ευρώπη όλα παίζουν!
ultralisk Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 από όπου και να πάρεις παιχνίδια ds θα παίζουν κανονικά! Αμερική Ιαπωνία Ευρώπη όλα παίζουν! thanks...tetoia thelo na akouo:-D
xalia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 αν έχεις κάρτα take a look at http://lik-sang.com/ FREE SHIPPING WORLDWIDE FOR ALL IMPORT GAMES!!!
heyou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Τι χρώμα θα πάρεις ειναι εντελώς υποκειμενικό. Εγώ πήρα μαύρο, που μοιάζει με Palmtop. Αλλοι μου λένε οτι το άσπρο είναι πιο ωραίο. Το play εχει βγάλει και προσφορές με ds lite και παιχνίδι σε πολύ καλή τιμή. Εχω την εντύπωση οτι αν πάρεις ds απο άλλη χώρα η εγγύηση δεν ισχύει στην Ελλάδα, αλλά αν έχεις πρόβλημα πρέπει να το στείλεις πίσω ταχυδρομικώς. Κατά την άποψη μου καλύτερα συσκευή απο Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα