zousgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Παιδιά εγώ έχω πάρει Supercard Lite + MicroSd 1 Gb Ultra II + Superkey, όλα μαζί γύρω στα 65? ( με μεταφορικά), από το hopebuy.com. Πολύ καλό κατάστημα, άμεσο συνδεδεμένο με τις εταιρείες που φτιάχνουν τις καρτούλες. Μου ήρθαν σε 4-5 μέρες με DHL. Μόνο 65ε? Αποκλείεται. Αφού η SuperCard Lite μόνη της κάνει περίπου 40ε. Μάλλον θα εννοείς 65ε χωρίς την microSD καρτούλα..
panther_512 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Γειά και χαρά σε όλους!!!!! Μετά από μιά εβδομάδα ξέφρενου γλεντιού στην πανέμορφη Κατερίνη με τις θεσπέσιες τουρίστριές της, επανερχόμαστε δυναμικά, αν και η 56Κ σύνδεση που έχω εδώ στη Θεσσαλονίκη μου κάθεται στο λαιμό. Όπως έλεγα και στο τελευταίο πόστ, έχω την Supercard Lite με Superkey και απλής ταχύτητας microSD. Η κάρτα λειτουργεί αψεγάδιαστα και τα παίζει όλα τέλεια. Homebrew, ταινίες, mp3s, παιχνίδια, ScummVM. Όλα τέλεια. Έχω Day of the Tentacle και Monkey Island 1 μέσα και έχω βρεί τη χαρά μου. Επίσης να καλωσορίσω τους νέους κατόχους DS και flashcards στην παρέα μας.
Jos3ph Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μπορεί να γίνει ένα τοπικ με τα e-shops μόνο για να μην ψάχνουμε το τοπικ;
grjohn Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Panther, Για τις ταινίες πρέπει να βάλω το moonshell? Παίζει κατευθείαν divx ή πρέπει να τα μετατρέψω?
panther_512 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Ναί, για να παίξεις ταινίες χρειάζεσαι το moonshell. Επίσης πρέπει να κωδικοποιήσεις τα video σου σε αρχεία dpg. Ένα πολύ καλό πρόγραμμα είναι το BatchDPG. Τέλος, για τους κατόχους Supercard Lite, το moonshell πρέπει να πατσαριστεί με τον ειδικό patcher που έδωσε η SC team στην version 2.54.
Dark-Shadow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Pedia psinome poli agria ego tora edo kai miso xrono exo to kanoniko ds lete na paro to lite kai meta apo ligo kero na paro ta flashcard e.t.c Thelo sto nds mou na pezo gba roms nds roms mousiki kai tenies tpt allo a kai kanena applicaation!!! Lete aksizei na agraso to ds lite??? I me to kanoniko ds eime fine!!! Ego pantos psinome poli agria gia to lite!!! + na pezo roms se mia kasetta kai mousiki kai video!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Pedes psithika antelos kai epidi tora den exo lefta tha to agraso me mia apo tis g6 pou lete ta xristougena pou tha exo kamia 250aria evro!!! Lete na mou ftasoun??? XAXAXA
BucketheadGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ποιά 250 βρε; Αν είχε 250 δε θα κάναμε έτσι. 100-120 για flashcard και passcard και είσαι ok.
casabel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 kalispera kiapo mena...aftes tis meres pira kai gw sc lite me superkey kai micro sd...alla oti paixnidia pernaw mesa mou vgazei oti fortwnei kai me petaei se 2 aspres othones...xerei kaneis giati simvenei afto?
Dark-Shadow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ποιά 250 βρε; Αν είχε 250 δε θα κάναμε έτσι. 100-120 για flashcard και passcard και είσαι ok. Enoo ta 250 evro oti eine emsa kai to ds lite oxi mono to flashcard kai passcard!!! AS mou eksigisei re pedia kapios ti eine afta!!
Dark-Shadow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Sorry pedia gia to double post alal den eftega ego to insomnia!!!!
BucketheadGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Enoo ta 250 evro oti eine emsa kai to ds lite oxi mono to flashcard kai passcard!!! AS mou eksigisei re pedia kapios ti eine afta!! Σου φτάνουν στο τσακ. Όσο για το τι είναι δες εδώ. Υπάρχει αναλυτικότατος οδηγός.
Dark-Shadow Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Euxaristo poli ta xristougena tha to apro telika!!! Mazi me to flashcard kai passkey mexri tote tha exoun fthininei ligo ta pragmata!!! Kai tha mou peite tote pia tha eine ta kalitera!!!
Phspgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Γεια χαρα Λοιπόν, έχω το παλιό ds (αλλα αργότερα θα πάρω και το dsl)και αποφάσισα να πάρω την g6 lite και το superkey απο cheapmod. Με ενδιαφέρει κυρίως να τρέχω τα gba και ds backups μου με την καλύτερη συμβατότητα.Δεν σκοπεύω να το flasharw όμως. Και το άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχει εγγύηση η flashcard και η passcard. Επίσης δεν έχω πιστωτική κάρτα,μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο τρόπο για να κάνω την αγορά? Μιας και το ψάχνετε το πράγμα ,θα ήθελα μια(ή και παραπάνω ) τελευταία γνώμη για το αν είναι καλή η επιλογή μου. Ευχαριστώ!
BucketheadGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Για συμβατότητα από όσα είδα εδώ πέρα αλλά και σε site εξωτερικού, η G6 φαίνεται να έχει 100% με όλα τα roms. Εγγύηση όπως και κάθε τι ηλεκτρονικό στην Ευρωπαϊκή ένωση, έχει. Μπορείς να βγάλεις μία χρεωστική από Alpha Bank στην οποία βάζεις ένα ποσό μέσα και την χρησιμοποιείς ακριβώς σαν πιστωτική. Και δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Ακόμη και αν σου "βουτήξουν" τον αριθμό της κάρτας, δεν μπορεί αυτή να χρεωθεί περισσότερο από όσα λεφτά έχεις μέσα. Οπότε θα είναι καλό να την βγάλεις και απλώς όοοοοταν είναι να κάνεις μία παραγγελία από εξωτερικό, της βάζεις όσα λεφτά χρειάζονται. Απολύτως ασφαλές. (το μόνο που μου λείπει για να παραγγείλω την G6 είναι να ανοίξω τον λογαριασμό για να βγάλω την κάρτα και ακόμα δεν έχω αξιωθεί...lol )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα