Chris_13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 poly wraia! ante megeia to ds sou!!! To plaisio einia sinithws poly kalo magazi...
ankouts Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά πως μπαίνει το moonshell σε supercard lite? Κάποιος οδηγός υπάρχει?
telegamesvg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Είμαι οκ,τα βρήκα όλα και τα παίζω όλα Χαιρομαστε να βοηθαμε....... :-)
enigmak Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Θυμαστε το DSLink, μια flashcard που προσφατα ανακοινωθηκε, εχει μεγεθος DS cartridge και δεχεται microSD, αλλα απαιτουσε και ενα DS με εγκατεστημενο flashme? Τωρα μια καινουργια καρτα βγαινει, που δεν χρειαζονται patch τα roms, ειναι plug and play, δεν χρειαζεται passcard και εχει ενσωματωμενα 512mb!!! Αναλυτικα.... X Gonna Give It To Ya - DS-X Flash Cart Announced, 4Gbit, NO PASSME, All In One Device! Some knowledgable team has developed a revolutionary new flash cart for the DS which has 4GBit of memory, a USB connector and a custom operating system all housed in a case the same size as an ordinary DS cart. Lots more official information is available inside. If you needed any more confirmation on the legitimacy and quality of this product, then you only have to check a statement released by TeamXodus.com just recently. The official website and video trailer is located at DS-X.com. Πηγη, maxconsole
telegamesvg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Λοιποοοον ...μολις παρελαβα και την Supercard SD και οι εντυπωσεις ειναι το ιδιο αριστες με την SupercardLite..... Χρησιμοποιω μια SD card 45x Transcend και τρεχουν ολα μια χαρουλα ....Castlevania , Animal Crossing κ φυσικα ολες οι υπολοιπες roms που εχω βαλει μεχρι τωρα !!! Kαι φυσικα η αγορα της εγινε παλι απο το Cheapmod.net το οποιο για αλλη μια φορα ηταν γρηγορο και αψογο ....
tarrasque Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Θυμαστε το DSLink' date=' μια flashcard που προσφατα ανακοινωθηκε, εχει μεγεθος DS cartridge και δεχεται microSD, αλλα απαιτουσε και ενα DS με εγκατεστημενο flashme? Τωρα μια καινουργια καρτα βγαινει, που δεν χρειαζονται patch τα roms, ειναι plug and play, δεν χρειαζεται passcard και εχει ενσωματωμενα 512mb!!! Αναλυτικα.... X Gonna Give It To Ya - DS-X Flash Cart Announced, 4Gbit, NO PASSME, All In One Device! Some knowledgable team has developed a revolutionary new flash cart for the DS which has 4GBit of memory, a USB connector and a custom operating system all housed in a case the same size as an ordinary DS cart. Lots more official information is available inside. If you needed any more confirmation on the legitimacy and quality of this product, then you only have to check a statement released by TeamXodus.com just recently. The official website and video trailer is located at DS-X.com. Πηγη, maxconsole επειδή ψήνομαι και εγώ για ένα ds lite και με ενδιαφέρει μια λύση όσο το δυνατόν πιο κομψή/μικρή, αξίζει να περιμένω το παραπάνω ή να προτιμίσω μια δοκιμασμένη λύση ; thanx
telegamesvg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι στα flashcart που δεν εχουν ενσωματωμενη μνημη , εχεις την ελευθερια να βαλεις οτι καρτα μνημης θελεις ....πραγμα σημαντικο , γιατι αλλο να εχει 12 , αλλο 24 , αλλο 48 !!!! παιχνιδια μαζι σου !!!! Συγκεκριμενα αυτη την στιγμη στην 1GB καρτουλα μου εχω 24games με τα saves τους ;-) Τωρα ως αναφορα το patchαρισμα των παιχνιδιων δεν ειναι αξιο λογου καθωτι ο χρονος ειναι σχεδον αμιλητεος ....π.χ για να patchαρω 15 roms ds ετσι ωστε να τρεχουν στην supercard lite θα χρειαστω περιπου ............50" !!! ...."Σκεψου πριν αγορασεις"
Dark-Shadow Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 PEdia ligo noob erotisi!!! Exo to kanoniko ds ginete na to alakso me to Lite??? I Prepei na agoraso kenourio??
BucketheadGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Γειά σας. Καλώς με βρήκατε :-P Πρώτο post (επιτέλους μετά από κάποιο πρόβλημα) και θέλω να ρωτήσω σχετικά με flashcards. Ψήνομαι να τσιμπήσω την g6 lite μαζί με μία passcard. Τα roms από τα παιχνίδια που έχω, τα μεταφέρω στο pc σε .nds μορφή και μετά τα πετάω μέσα στην g6? Κάτι διάβασα στον οδηγό πως οι τιμές παίζουν. Τα site που υπάρχουν τα τσέκαρα. Μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο; Νομίζω παρ'όλα αυτά πως η καλύτερη τιμή είναι εδώ. Λέω να την κάνω μία παραγγελία μαζί με την superkey από το ίδιο site---> εδώ. 70 λίρες= 104 ευρώ. Τα μεταφορικά ξέρει κανείς πόσο είναι; @Dark shadow: δεν μπορείς να το αλλάξεις. Ή θα πρέπει να τσιμπήσεις καινούριο, ή μένεις με το "απλό". Πάντως συγχαρητήρια για τους οδηγούς που έχετε βάλει :grin: Απίστευτη δουλειά καθώς είναι ο μαναδικός οδηγός που με έκανε να καταλάβω τι στο καλό κάνουν όλες αυτές οι κάρτες
telegamesvg Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Γειά σας. Καλώς με βρήκατε :-P Πρώτο post (επιτέλους μετά από κάποιο πρόβλημα) και θέλω να ρωτήσω σχετικά με flashcards. Ψήνομαι να τσιμπήσω την g6 lite μαζί με μία passcard. Τα roms από τα παιχνίδια που έχω' date=' τα μεταφέρω στο pc σε .nds μορφή και μετά τα πετάω μέσα στην g6? [/quote'] Καλως μας ηλθες ... Οπως τα λες , απλα πριν τα "πεταξεις" στην G6 τα patchaρεις με το software της ....παρα πολυ απλη κ γρηγορη διαδικασια.... Κάτι διάβασα στον οδηγό πως οι τιμές παίζουν. Τα site που υπάρχουν τα τσέκαρα. Μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο; Νομίζω παρ'όλα αυτά πως η καλύτερη τιμή είναι εδώ. Λέω να την κάνω μία παραγγελία μαζί με την superkey από το ίδιο site---> εδώ. 70 λίρες= 104 ευρώ. Τα μεταφορικά ξέρει κανείς πόσο είναι; Πολυ καλη η επιλογη του cheapmod.net ειναι γρηγορο αλλα πανω απ'ολα αξιοπιστο , απ'οτι τουλαχιστον μεχρι τωρα εχουν δειξει οι συναλλαγες οι δικες μου κ αλλων φιλων εδω μεσα με αυτο ... Tα μεταφορικα με ασφαλισμενο το δεμα ειναι περιπου 7,5€....αν θυμαμαι καλα.. Παντως αν σε ενδιαφερει η μεγαλη χωρητικοτητα στη flashcard , τσεκαρε και την supercard lite....που περνει καρτουλες Microsd εως 2GB + ...και συβατοτητα 100% με DS roms και φυσικα ΔΕΝ εξεχε απο το Lite...μοναδικο της μειον ειναι οτι ερχεται μονο σε ασπρο χρωμα.....
BucketheadGR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Σε ευχαριστώ telegamesvg. Έχω μία ερώτηση ως προς αυτό όμως Παντως αν σε ενδιαφερει η μεγαλη χωρητικοτητα στη flashcard , τσεκαρε και την supercard lite....που περνει καρτουλες Microsd εως 2GB + ...και συβατοτητα 100% με DS roms και φυσικα ΔΕΝ εξεχε απο το Lite...μοναδικο της μειον ειναι οτι ερχεται μονο σε ασπρο χρωμα..... Έχει όλα αυτά, αλλά από όσο είδα και στο site, δε σου δίνει τη δυνατότητα save στα παιχνίδια, παρά μόνο στα παιχνίδια GBA. :-? Οπότε με βλέπω να πηγαίνω για την g6. Θέμα μνήμης δεν με απασχολεί. Για ταινίες (σε φάση να λιώσω) το DS θα μου βγάλει τα μάτια. Και πιστεύω πως με 5-6 παιχνίδια μόνιμα μέσα (χωρίς να έχω και τον κίνδυνο καταστροφής των αυθεντικών :grin: ) θα με βγάλει ακόμα και αν λείψω για έναν μήνα από το σπίτι. Οπότε είμαι καλυμμένος πλήρως. [edit]: Άσε που είναι και το θέμα τιμής στη μέση... supercard + μνήμη, θα μου βγει περισσότερο από την g6. Οπότε μάλλον δεν παίζει.
telegamesvg Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Oταν λες δε σου δινει τη δυνατοτητα save τι εννοεις ??? Η τιμη της supercard lite με μια μνηνη micro sd 512 εναι σχεδον ιδια με της G6... Οτι και να παρεις το σιγουρο ειναι οτι θα ευχαριστηθεις παιχνιδι... Αντε μη το καθυστερεις....
ankouts Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Παιδιά εγώ έχω πάρει Supercard Lite + MicroSd 1 Gb Ultra II + Superkey, όλα μαζί γύρω στα 65€ ( με μεταφορικά), από το hopebuy.com. Πολύ καλό κατάστημα, άμεσο συνδεδεμένο με τις εταιρείες που φτιάχνουν τις καρτούλες. Μου ήρθαν σε 4-5 μέρες με DHL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα