ankouts Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Εγώ έκανα την παραγγελία τελικά στο hopebuy με τιμές που προανάφερα. Όπως επίσης αγόρασα και προστατευτικό οθόνης από ebay σε τιμή 7€. Δε με πολυ νοιάζει πότε θα έρθουν γιατί ακόμα δεν έχω αγοράσει το DS Lite
telegamesvg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ωραααιιιοοοοος ςς.....!! Λιγο αναποδα γινονται οι αγορες , αλλα το αποτελεσμα μετραει !!! Αντε με το καλο να ερθουν ....;-)
telegamesvg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Kαι ενα ερωτηματακι ακομη ....αξιζε να flasharoume το DS ή καλυτερα να υπαρχει η passcard ???
panther_512 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Εγώ έκανα την παραγγελία τελικά στο hopebuy με τιμές που προανάφερα. Όπως επίσης αγόρασα και προστατευτικό οθόνης από ebay σε τιμή 7€.Δε με πολυ νοιάζει πότε θα έρθουν γιατί ακόμα δεν έχω αγοράσει το DS Lite Για τα προστατευτικά οθόνης έπρεπε να μας κάνεις μιά ερώτηση πρώτα. Τα καλύτερα προστατευτικά είναι τα Hori screen protectors' date=' τα οποία είναι licenced από τη Nintendo και δεν χρησιμοποιούν κόλλα για να κολλήσουν στην οθόνη. Στο e-bay έχει γεμίσει ο τόπος από fake προστατευτικά, τα οποία χρησιμοποιούν λάδι ή κόλλα, το οποίο με το καιρό διαβρώνει την οθόνη. Αυθεντικούς Hori screen protectors μόνο από play-asia (7 δολλάρια=5 Ευρώ) ή από play.com με 11 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Οδηγό για να βάλεις τα προστατευτικά θα βρείς εδώ.
heyou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Καμια θηκούλα για το ds lite ξέρετε που μπορώ να βρω? Στο play.com θα χει μετά τον 15-Αύγουστο (δηλαδή μετά τις διακοπές ). Στην Αθήνα πάντως δεν υπάρχει τπτ.
ankouts Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Αυτά που αγόρασα εγώ είναι fake δηλαδή? http://cgi.ebay.co.uk/Nintendo-DS-Lite-HORI-Brand-New-Screen-Protectors_W0QQitemZ290015161714QQihZ019QQcategoryZ91509QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting Όσο για την προηγούμενη ερώτηση, νομίζω πως είναι καλύτερα με passcard γιατί όπως και να το κάνουμε, ένα patch παραμένει patch και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο, έστω και 1 στο τρις εκατομμύριο, να υπάρξει πρόβλημα. Και κάτι ακόμα, ίσως στο μέλλον να βγεί κάποιο upgrade για το DS και άν το έχεις patch-αρισμένο ίσως να μη μπορείς να το κάνεις.
apple64 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Καμια θηκούλα για το ds lite ξέρετε που μπορώ να βρω? Στο play.com θα χει μετά τον 15-Αύγουστο (δηλαδή μετά τις διακοπές ). Στην Αθήνα πάντως δεν υπάρχει τπτ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Είναι έτσι σχεδιασμένο που δεν χρειάζεται θήκη. Αν μπεις στο amazon θα βρεις πολλές. Στην Θεσσαλονίκη έχω βρει και σε γνωστή αλυσίδα video club η οποία υπάρχει και στην Αθήνα.
telegamesvg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Υπαρχει καπου καποια λιστα με τις roms που τρεχουν χωρις προβλημα ??
ankouts Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω τι εφαρμογές μπορώ να τρέχω και να μπούμε και λίγο πιο βαθιά στο Linux project για μετατροπή σε PDA, όπως κάποιος έχει ήδη αναφέρει.
telegamesvg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Τι εγινε φιλε panther ?? την παρελαβες την SC Lite ?? Eντυπωσεις ???
Daredevil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 DSRobot First PCB Board As the creators say, with the DSRobot you can use your DS/DSLite as powerful programmable robot! They have now released pictures of the PCB and say they're looking for a manufacturer - any takers? quote: With DSRobot you can turn your Nintendo DS or Nintendo DS Lite to a powerfull programable Robot. DSRobot offers the following advantages: - 20 Digital Input/Output for multipurpose use. - Customizable with you own Motors and Sensors - Wireless programming and controling. - You can use your DSRobot with NinjaDS to make the robot works alone. - Programmable in C or C++ with devkitpro and a custom library to manage the signals. - You can use PAlib (very easy NDS library to program you first DSRobot - Upgradable Software & Hardware. Official Website: DSRobot
grjohn Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Παιδιά εγώ την έχω πάρει την καρτούλα όπως είπα και είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος. Τα παίζει όλα και πολύ γρήγορα. Έχω πάρει την καρτούλα 1 GB Extreme II. Είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από το DS. Μία ερώτηση: Υπάρχει κάποιο shortcut για να βγαίνεις από το παιχνίδι στο κεντρικό μενού ή πρέπει κάθε φορά να το ανοιγοκλείνεις? Επίσης ξέρει κανείς τι είναι και πως λειτουργούν τα cheats στην superkey?
panther_512 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Τι εγινε φιλε panther ?? την παρελαβες την SC Lite ?? Eντυπωσεις ??? Γειά και χαρά σε όλους από την όμορφη Θεσσαλονίκη!!!!! Μόλις ήρθα σήμερα το βράδι και κατευθείαν τρεχάτος σπίτι να τσεκάρω την SC Lite. Λοιπόν, λόγω βιασύνης και ορισμένων συνθηκών, τα τέστ έγιναν σε απλή Sandisk microSD 1GB. Έτρεξα Castlevania Intro: Την έπαιξε τέλεια!!!!! Και μιλάμε για απλή microSD. Όχι high speed. Επίσης δοκίμασα Metroid Prime, Mario Kart DS, New Super Mario και Animal Crossing. Όλα τρέξαν τέλεια!!!! Επίσης κωδικοποίησα ένα επεισόδιο One Piece και το έτρξα με moonshell. Έπαθα τη πλάκα μου! Επίσης δοκίμασα mp3s, jpeg με το moonshell. Όλα τρέξαν 100%. Και όλα αυτά με απλής ταχύτητας microSD. Τη Δευτέρα θα αγοράσω και high speed, αλλά όσοι ζορίζεστε οικονομικά, και μιά απλή microSD θα δουλέψει τέλεια. Επίσης για το θέμα ότι η κάρτα σφηνώνει πολύ δυνατά στο DS Lite και δεν βγαίνει εύκολα: Υπερβολές. Η κάρτα μπαίνει πολύ εύκολα, βγαίνει με πολύ ελαφριά δυσκολία. Απλώς την τραβάς πρώτα από τα δεξιά λίγο, μετά από τα αριστερά και πάει λέγοντας μέχρι να βγεί τελείως. Η microSD μπαίνει και βγαίνει εύκολα. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος με τη καρτούλα. Λόγω έλειψης internet στο σπίτι, να ξέρετε ότι τα πόστ μου τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα θα είναι λίγο σπάνια. Παιδιά εγώ την έχω πάρει την καρτούλα όπως είπα και είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος. Τα παίζει όλα και πολύ γρήγορα. Έχω πάρει την καρτούλα 1 GB Extreme II. Είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από το DS. Μία ερώτηση: Υπάρχει κάποιο shortcut για να βγαίνεις από το παιχνίδι στο κεντρικό μενού ή πρέπει κάθε φορά να το ανοιγοκλείνεις? Επίσης ξέρει κανείς τι είναι και πως λειτουργούν τα cheats στην superkey? Ναί. Για να κάνεις Reset, να πατήσεις ταυτόχρονα L+R+A+B+Y+X Θα σε βγάλει στο κεντρικό μενού.
grjohn Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει το auto-save της supercard? Δεν μπορώ να το λειτουργήσω με τίποτα. Δεν υποτίθεται ότι κάνει αυτόματα save σε όλα τα nds roms?
Daredevil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 NetHack For DS Released Here's a new build of the game NetHack for the DS. Nothing majorly new in this update, it's purely a bug fix release. To run this, you must have a device that can be written to by Sata's version of Chishm's FAT library. As far as I know, it will not work in any emulator. Last updated August 5, 2006. New features: - Keys are now highlighted even when Shift, Ctrl, Alt, or Caps Lock is active. - The keyboard display now changes when Shift or Caps Lock is active. - There are no longer graphical glitches at the edges of the screen when the tile width or height is not a factor of 256 or 168. Unzip the source, then compile for your computer - not the DS. This is to get makedefs and friends to generate everything you need to compile it for the DS. (This is known to work on Win32 and Linux, not sure about MacOS) Once this is done, from the nethack-3.4.3 directory, run 'make -f sys/nds/Makefile'. This should compile everything and copy the binaries to the binary directory. From there, copy everything to your CF card and run NetHackDS.nds or NetHackDS.ds.gba. Download: Here Official Website: NetHack DS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα