panther_512 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 SUPERCARDs Software V2.55 and Firmware V1.63 Released Updated: # DS roms patch update to 0512. # Fixed 0507, 0511, 0512 can not be convertd problem. 0511 StarFox has a small problem when using fast load mode, but it can be perfect when using full load mode to run. # Some DS roms like 0507, 0512 need more time to be converted. Because it use new convert method to solve the problem. # Software V2.55 need to work with Firmware V1.63. # SAVE file compatible with old version. Please enter Download page.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ SUPERCARD!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ SOFTWARE ΤΗΣ SUPERCARD AKOMA!!!!! ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ Η SUPERCARD ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ TOY UPDATE TOY FIRMWARE!!!!!!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ UPDATE: Τα πρώτα συμπεράσματα, αν και δεν έχουν διασταυρωθεί πλήρως είναι τα εξής: Όπως έχω γράψει καί στον "Οδηγό για αρχαρίους", κυκλοφορούν πάρα πολλές fake Supercards εκεί έξω. Η Supercard team στο καινούργιο update, ενσωμάτωσε κάποιου είδους ανιχνευτικό, το οποίο τσεκάρει αν η κάρτα σας είναι αυθεντική ή όχι. Σε περίπτωση που ανιχνεύσει ότι η κάρτα είναι fake, τότε την "σκοτώνει". Το πρόβλημα όμως είναι ότι προφανώς το ανιχνευτικό αυτό δεν λειτουργεί σωστά και "σκοτώνει" αυθεντικές Supercard. Οι πρώτες πκηροφορίες λένε ότι το update λειτουργεί μόνο στις κάρτες των οποίων το firmware chip έχει το κωδικό ΜΧ επάνω του. Όσοι έχουν κάρτες με firmware chip που ο κωδικός του είναι CB, τότε η κάρτα τους θα πεθάνει αν πάνε να κάνουν update. Για να ελέγξετε το chip, πρέπει να ξεβιδώσετε τη κάρτα και να τσεκάρετε τη πίσω πλευρά. Η συγκεκριμένη κάρτα έχει το ΜΧ chip, άρα μπορεί να κάνει άφοβα το update. Γενικό συμπέρασμα: MHN KANETE UPDATE ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ CHIP ΕΧΕΤΕ.
telegamesvg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μολις παρελαβα .....!!!! Τριτη πρωι εκανα την παραγγελεια και ΠΑρασκευη πρωι στο σπιτι μου ....Τελεια !! Αντε τωρα να δουμε τι πρεπει να κανουμε..... #panther_512 σετικα με το νεο bios αφορα και τις supercard lite ?? Επισης εχουμε καποιο link πως φλασαρετε το ds lite με την sc lite και το superkey ??
Daredevil Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 kala aytome thn anixneysh megalh lalakia tis etaireias, den ftaine oi xrhstes an tous poulhsan fake cards kai mporei na mhn to 3eroun kan.
telegamesvg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Moλις εκανα Upgrade το firmware της SuperCard Lite απο v1.62 σε 1.63 και ολα πηγαν μια χαρα.... Επισης οτι rom εχω δοκιμασει μεχρι τωρα και αφου τις ερασω πρωτα απο το Supercard v2.55 for microsd δουλευουν κανονικα κα γρηγορα !!! Ερωτηση : ή Supercard SD και mini SD εχουν τον ιδιο βαθμο συμβατοτητας στα DS games ??? Eπειδη εχω ηδη μια SD καρτα 1GB 45X ,ελεγα να παραγγειλω μια Supercard SD για το παλιο DS ..
panther_512 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Moλις εκανα Upgrade το firmware της SuperCard Lite απο v1.62 σε 1.63 και ολα πηγαν μια χαρα....Επισης οτι rom εχω δοκιμασει μεχρι τωρα και αφου τις ερασω πρωτα απο το Supercard v2.55 for microsd δουλευουν κανονικα κα γρηγορα !!! Ερωτηση : ή Supercard SD και mini SD εχουν τον ιδιο βαθμο συμβατοτητας στα DS games ??? Eπειδη εχω ηδη μια SD καρτα 1GB 45X ' date='ελεγα να παραγγειλω μια Supercard SD για το παλιο DS ..[/quote'] Βιάστηκες να κάνεις το upgrade, αλλά είσαι τυχερός. Αν έκανες χτές το upgrade, η πιθανότητα ήταν 50-50 να "κάψεις" τη κάρτα σου. Από σήμερα το πρωί, η Supercard team έβγαλε την 1.63b firmware που δεν "σκοτώνει" τις Supercard Lite. Oι κάτοχοι Supercard SD και miniSD θα πρέπει να περιμένουν γιατί ακόμα δεν βγήκε διορθωμένο update. Πές μας λίγο τη διαδικασία που έκανες upgrade το firmware. Αναλυτικά όμως. Μπήκες σε GBA mode??? Όσο για την ερώτησή σου: Ναί, οι Supercard SD και miniSD έχουν πάνω κάτω τον ίδιο βαθμό συμβατότητας, αλλά πρέπει να αγοράσεις μνήμη πολύ μεγάλης ταχύτητας (80Χ και πάνω) για να μήν έχεις slowdown σε ορισμένα παιχνίδια. Η GBA compatibility όλων των Supercards είναι καλή, αλλά όχι ιδανική. Παίζουν τέλεια περίπου το 80% των παιχνιδιών. Αν ενδιαφέρεσαι πολύ για GBA compatibility, καλύτερα πάνε σε μιά G6 Lite. kala aytome thn anixneysh megalh lalakia tis etaireias, den ftaine oi xrhstes an tous poulhsan fake cards kai mporei na mhn to 3eroun kan. Δεν είμαστε σίγουροι αν όντως έβαλαν κάποιο "ανιχνευτικό" μέσα στο firmware, αλλά οι Κινέζοι κάτοχοι Supercards, οι οποίοι και ήταν οι πρώτοι που ανακάλυψαν ότι το upgrade "σκοτώνει" τις κάρτες με chip CB, αυτό το πράγμα υποστηρίζουν.
ankouts Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα παιδιά, από χθές έχω διαβάσει όλο το thread και το κειμενάκι του φίλου πάνθηρα. Μια τελική άποψη πρίν πατήσω το κουμπί Order στο hopebuy.com (είναι το πρώτο link στην λίστα των dealers του supercard.com .σωστά κάνω και παραγγέλνω από εκεί?) Αν αγοράσω superkey+Supercard Lite+ μια minisd SanDisk ( από ελλάδα αυτη) είμαι άψογος για παιχνίδια και εφαρμογές?
Daredevil Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 gia an to kaneis swsta des tis times edwpou xei kanei post o panth kai sygkrine
telegamesvg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Πές μας λίγο τη διαδικασία που έκανες upgrade το firmware. Αναλυτικά όμως. Μπήκες σε GBA mode??? Απλα κατεβασα απο το site http://www.supercard.cn το αρχειο "SetupmicroSDV255.rar" μεσα στο οποιο περιλαμβανεται το αρχειο της αναβαθμισης με την ονομασια "upgrade.scu". To εκανα ενα απλο copy στην microSD καρτα μνημης και απλα ανοιξα το DS .. Αμεσως μου εδειξε στην πανω οθονη ποια εκδοση firmware εχω και αν θα ηθελα να κανω upgrade με την νεα εκδοση .... Φυσικα πατησα yes και 4-5" αργοτερα ήταν ολα ΟΚ...
panther_512 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα παιδιά' date=' από χθές έχω διαβάσει όλο το thread και το κειμενάκι του φίλου πάνθηρα.Μια τελική άποψη πρίν πατήσω το κουμπί Order στο hopebuy.com (είναι το πρώτο link στην λίστα των dealers του supercard.com .σωστά κάνω και παραγγέλνω από εκεί?) Αν αγοράσω superkey+Supercard Lite+ μια minisd SanDisk ( από ελλάδα αυτη) είμαι άψογος για παιχνίδια και εφαρμογές?[/quote'] Ένα λάθος που πρέπει να σου επισημάνω. Η Supercard Lite παίρνει MICROSD (transflash). Όχι miniSD. Από κεί και πέρα, ναί, με Superkey+Supercard Lite+Sandisk microSD είσαι καλυμμένος. Όσον αφορά το μαγαζί: Το hopebuy επειδή το γνωρίζουν πολλοί, έχει συνήθως πάρα πολλές παραγγελείες και το stock εξαντλείται ταχύτατα. Πρίν παραγγείλεις από αυτούς, ρώτησέ τους πρώτα αν έχουν κάρτες και αν θα σου τις στείλουν άμεσα. Αλλιώς, πάνε στο cheapmod.net, το οποίο για μένα είναι το No1 για αγορές εντός Ευρώπης.
telegamesvg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Αν αγοράσω superkey+Supercard Lite+ μια minisd SanDisk ( από ελλάδα αυτη) είμαι άψογος για παιχνίδια και εφαρμογές? Πολυ καλα κανεις , αλλα η Supercard Lite παιρνει μονο microSD καρτες μνημης .... Επισης δες και αυτο το site για τις αγορες σου ... http://www.cheapmod.net Πολυ αξιοπιστο κ γρηγορο ...... (γεια σου ρε panther_512!!!)
ankouts Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Από θέμα τιμής είμαστε σούπερ, και αναλύω: Supercard Lite=38.28EUR Superkey= 15 EUR και 17,5EUR μεταφορικά με την DHL. Εγώ βασικά ρωτώ και για τον συνδυσμό αν είμαστε σούπερ (superkey+Supercard Lite+ μια minisd SanDisk). Με προλάβατε Micro SD υπάρχουν στην Ελλάδα? EDIT: OK υπάρχουν
Daredevil Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ankouts sthn karta kaneis la8os den dexete minisd alla microflash kata ta alla mia xara einai o syndiasmos
telegamesvg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Το Hopebuy.com που εδρευει ??? Θα υπαρχει προβλημα τελωνειου αν ψωνισει κανεις απο εκει ??
ankouts Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Στο http://www.cheapmod.net όλα τα προιόντα είναι εκτός στόκ. Και γενικά στα περισσότερα e-shops είναι εκτός στόκ.
ankouts Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Το Hopebuy.com είναι στη Κίνα, υπάρχει κανένα πρόβλημα λέτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα