heyou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Θέλω να πάρω θήκη για το ds lite και έχω δει κάποιa καλή στο http://www.play.com Τα μεταφορικά είναι δωρεάν και για Ελλάδα? Ρωτάω διότι δεν έχω ξανααγοράσει απο εκεί και έχει πάνω το σλόγκαν "free delivery on everything"
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Nαί. Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται καί η μεταφορά.
heyou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Nαί. Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται καί η μεταφορά. Α ωραία σε ευχαριστώ. Απο εκεί λέω να πάρω και το νεό Zelda που αναφέρει ότι κυκλοφορεί την 1 Σεπτεμβρίου (το έχει 25 λίρες = 36 ευρώ αν δεν κάνω λάθος).
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ακριβώς. Έχω κάνει πολλές παραγγελείες από το play. Μου έρχονται Κύπρο σε 3-5 μέρες.
kratistos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Απάντηση σε ερώτηση για την G6 στο Discoazul: Dear customer: Thank you, but about your question of G6 Lite a dont know the price it, but is possible in on week we have this producto in our site. Perhpas 80 Euros Best Regards. Vicky Gómez
poromenos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 LOIPON MOLIS MILISA ME TIN GLEN MESW MSN KAI MOU EIPE TIMI GIA G6 LITE:£49.95! edit:49.95 GBP = 73.2420 EUR (XWRIS METAFORIKA) i timi padws den einai kai oti kalitero!egw toso plirwsa gia supercard mini sd + superkey2 + metaforika! kata pasa pithanotita deftara tha tin exei!
ilos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Σου έκαναν κιόλας refund??? Μπράβο πολύ ωραία!!!! Τώρα υπομονή μέχρι τη Δευτέρα!!! Να την αγοράσεις από το cheapmod.net. Μή πάς πουθενά αλλού και τρώς το κεφάλι σου μετά. Edit: Τα παραπάνω ισχύουν και για τον ilo' date=' που αγόρασε από shop.01media. Εφόσον δεν έχουν στείλει το πακέτο, δικαιούσε να αιτηθείς άμεσης επιστροφής χρημάτων. Νομίζω όμως ότι χρεώνεσαι τα έξοδα μεταφοράς των χρημάτων.[/quote'] Μπα με το χαράτσι που έχω φάει μέχρι τώρα (προμήθειες,ταχυδρομεία κτλ.) λέω να περιμένω μέχρι να τις έχει ΟΝΤΩΣ στο stock (από εκεί και πέρα το shipment από ότι κατάλαβα είναι 2-3 ημερών υπόθεση). P.S. με σκότωσες ilos όχι ilo - δεν έχω αιτιατική LOL
poromenos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 £49.95=75? e? nai kai ipologise alla 5£ diladi peripou 7.5 evro gia metaforika:-? ligo tsimpimeni i timoula:neutral:
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Mήν συγκρίνεις την τιμή με τη κάρτα σου. Οι G6 είναι τελείως άλλη τεχνολογία. Έχουν εσωτερική μνήμη, η οποία είναι 10 φορές πιό γρήγορη από τη γρηγορότερη SD/miniSD/microSD και είναι ακριβή. Αν κοιτάξεις τις προηγούμενες G6 (όχι την Lite), οι τιμές τους είναι 160 Ευρώ η G6 4G (512MB). Από τα 160 Ευρώ στα 75 είναι τεράστια διαφορά. Όσον αφορά τώρα τη τιμή στο cheapmod σε σχέση με τα άλλα online μαγαζιά: Στο Divineo την έχει 80 δολλάρια= 72 Ευρώ Στο shop01media την έχει 115 Ευρώ Το winsunx την είχε 88 δολλάρια. Άρα η τιμή είναι πάρα πάρα πολύ καλή. Από κεί και πέρα: Supercard Lite+Superkey+1GB high speed microSD= 130-140 Ευρώ G6 Lite +Superkey= 100-105 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά Τέλος, η απόδοση της G6 Lite δεν ξεπερνιέται από καμία άλλη κάρτα. Το μόνο πρόβλημά της είναι με τα homebrews, όπου ο χώρος που έχει είναι λίγο μικρός, ενώ παρουσιάζει κάποιες ασυμβατότητες με ορισμένες (ελάχιστες) εφαρμογές.
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Σύγκριση τιμών μεταξύ Supercard Lite και G6 Lite Supercard Lite: 53 Ευρώ Superkey: 22 Ευρώ microSD 512MB:24 Eυρώ microSD 1GB: 40 Ευρώ microSD 1GB high speed: 50 Ευρώ μεταφορικά: 8 Eυρώ Σύνολο: από 99 Ευρώ μέχρι 125 Ευρώ G6 Lite (512MB) : 75 Eυρώ Superkey: 22 Eυρώ Μεταφορικά: 8 Eυρώ Σύνολο: 105 Eυρώ Άρα μιά G6 Lite έχει σχεδόν την ίδια τιμή με μιά SC Lite με microSD 512MB. -η G6 έχει καλύτερη απόδοση, ειδικά στα GBA παιχνίδια -η G6 Lite δεν είναι τόσο καλή για homebrews applications. -η SC Lite μπορεί να πάρει ότι κάρτα θέλετε. Παίρνετε μιά φθηνή τώρα και αργότερα αγοράζετε μεγαλύτερη και καλύτερη όταν πέσουν οι τιμές. -η SC Lite είναι λίγο πιό χοντρή απ'ότι πρέπει και σφηνώνει τόσο δυνατά στο DS Lite που σας βγαίνει η ψυχή ανάποδα να καταφέρετε να τη βγάλετε. - η SC Lite δεν κάνει για το χοντρό DS - η G6 Lite κάνει για όλα τα DS (έχει αποσπόμενη πρόσοψη) -SC Lite βγαίνει μόνο σε άσπρο χρώμα -η G6 Lite περιλαμβάνει στο κουτί 3 προσόψεις διαφορετικού χρώματος (ρωτήστε στο μαγαζί για σίγουρα) Η κάθε μία έχει τα υπέρ και τα κατά της.
telegamesvg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Χτες το πρωι την παραγγειλα και σημερα..... Your item, posted on 01/08/06 with reference RI489****9GB has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE. ¨-)
Chris_13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 to The Rub rabbits ti paixnidi einai re paidia??
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 to The Rub rabbits ti paixnidi einai re paidia?? Eίναι περίεργη φάση. Προσπαθείς να ρίξεις μιά κοπέλα και σε βάζει διάφορα challenges. Πάντως έχει πάρα πολύ καλές κριτικές!
Daredevil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 M3 Loader & Game Manager v23b The M3 perfect team has released a new version of their loader and game manager software, it basically features improved compatibility. Installation 1. Put updategc.XXX or Updagcsd.xxx file into the root directory of your CF/SD card. 2. Insert the cf/SD into the slot of M3 adapter. 3. Boot the console with M3 Adapter inserted. 4. A massage will appear to ask you to install or bypass the installation procedures. (press "start" to install, press "A" bypass) Download: Here
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα