ilos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Γεια σας παιδιά. Συγχαρητήρια πάνθηρα για τον οδηγό και γενικότερα την βοήθειά σου. Παρήγγειλα g6 lite 4g + superpass 3 από http://shop.01media.com/en/ //Το ξέρω ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΑ (ειδικά και με κάτι προμήθειες ΓΕΤ από IBAN) Το θέμα είναι και ενώ διαφημίζει ο μάγκας οτί της έχει stock (είναι κάπως δυσεύρετες ακόμα) από ότι κατάλαβα θα αργήσει λίγο. Έχει ψωνήσει κανένας άλλος από εκεί ? Εντυπώσεις ? Πότε του έφτασε? Υ.Γ. το ΓΕΤ κολλάει σε Γνωστή Ελληνική Τράπεζα ή Γ@#@$μένη Ελληνική Τράπεζα
telegamesvg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Aντε παλι παραγγελια την Δευτερα !!!! http://www.photoagora.gr/ Ειναι ενα μικρο φωτογραφικο μαγαζακι κοντα στην πλατεια εξαρχεων ... Μην λαμβανεις υπ'οψην τις τιμες στο site ...καλυτερα τηλεφωνο ...
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Γεια σας παιδιά. Συγχαρητήρια πάνθηρα για τον οδηγό και γενικότερα την βοήθειά σου. Παρήγγειλα g6 lite 4g + superpass 3 από http://shop.01media.com/en/ //Το ξέρω ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΑ (ειδικά και με κάτι προμήθειες ΓΕΤ από IBAN) Το θέμα είναι και ενώ διαφημίζει ο μάγκας οτί της έχει stock (είναι κάπως δυσεύρετες ακόμα) από ότι κατάλαβα θα αργήσει λίγο. Έχει ψωνήσει κανένας άλλος από εκεί ? Εντυπώσεις ? Πότε του έφτασε? Υ.Γ. το ΓΕΤ κολλάει σε Γνωστή Ελληνική Τράπεζα ή Γ@#@$μένη Ελληνική Τράπεζα Έπρεπε να κάνεις μιά ερώτηση πρίν παραγγείλεις ρε σύ. Ο λόγος που δεν έχω βάλει το shop.01media στη λίστα των e-shops είναι ακριβώς επειδή είναι πανάκριβοι!!! Τώρα απ'ότι κατάλαβα έκανες τραπεζική μεταφορά χρημάτων' date=' άρα δεν μπορείς να ακυρώσεις τη παραγγελεία (μάλλον). Η εξυπηρέτησή τους είναι άριστη. Οι τιμές τους δεν είναι. Κρίμα, γιατί το cheapmod θα φέρει τις G6 Lite τη Δευτέρα. Μάλλον τότε θα τις πάρουν και οι shop.01media. Aντε παλι παραγγελια την Δευτερα !!!! http://www.photoagora.gr/ Ειναι ενα μικρο φωτογραφικο μαγαζακι κοντα στην πλατεια εξαρχεων ... Μην λαμβανεις υπ'οψην τις τιμες στο site ...καλυτερα τηλεφωνο ... Ωραία! Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Πάλι παραγγελία τη Δευτέρα??? Για την G6??? Μα τί να την κάνεις εφόσον θα έχεις τη Supercard Lite??? Σε βλέπω σε κάνα μήνα να αγοράζεις και την Μ3 Lite που θα βγεί!!!
ilos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Έπρεπε να κάνεις μιά ερώτηση πρίν παραγγείλεις ρε σύ. Ο λόγος που δεν έχω βάλει το shop.01media στη λίστα των e-shops είναι ακριβώς επειδή είναι πανάκριβοι!!! Τώρα απ'ότι κατάλαβα έκανες τραπεζική μεταφορά χρημάτων' date=' άρα δεν μπορείς να ακυρώσεις τη παραγγελεία (μάλλον). Η εξυπηρέτησή τους είναι άριστη. Οι τιμές τους δεν είναι. Κρίμα, γιατί το cheapmod θα φέρει τις G6 Lite τη Δευτέρα. Μάλλον τότε θα τις πάρουν και οι shop.01media. Ωραία! Ευχαριστώ για τη πληροφορία.[/quote'] Δηστυχώς φίλε πάνθηρα το post για διαθεσιμότητα από cheapod το έκανες πριν λίγα λεπτά ενώ εγώ την παραγγελία πριν αρκετές ώρες. Τέσπα νόμιζα οτί το cheapmod δούλευε μόνο με πιστωτική και δεν ήθελα να μπλέξω καθώς δεν έχω 100% δικιά μου πιστωτική...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Παρήγγειλα εχτές την G6 Lite + passcard 3 από το http://www.divineo.de αλλά δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα για το πότε θα γίνουν ship τα αντικείμενα και αρχίζω να ανησυχώ ότι θα υπάρξει αρκετή καθυστέρηση :s Material Defender 1032
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Παρήγγειλα εχτές την G6 Lite + passcard 3 από το http://www.divineo.de αλλά δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα για το πότε θα γίνουν ship τα αντικείμενα και αρχίζω να ανησυχώ ότι θα υπάρξει αρκετή καθυστέρηση :s Material Defender 1032 Toυς ρώτησες πρίν παραγγείλεις αν έχουν διαθέσιμες κάρτες? Το divineo Αμερικής και Καναδά έχει τόσα πολλά pre-orders, που όσοι παραγγέλνουν τώρα, θα τις έχουν μετά από μία με 2 εβδομάδες που θα έρθουν τα επόμενα φορτία. Κάνε τους μιά ερώτηση.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Λένε ότι είναι 24 Hours [in Stock ready for delivering] Τους έστειλα και ένα email για το πότε θα γίνει το shipping αλλά γμτ έχω ήδη πληρώσει μέσω paypal :s /me is malaka? Material Defender 1032
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δέ χρειάζεται να προτρέχεις. Το divineo είναι από τα πλέον αξιόπιστα e-shops. Περίμενε λίγο να σου απαντήσουν.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Θα σε φτιάξω εσένα κουφάλεν Material Defender 1032
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Θα σε φτιάξω εσένα κουφάλεν Material Defender 1032 Κοίταξε, όπως σωστά ανέφερε στο άλλο τόπικ ο Daredevil, εφόσον λέει 24 ώρες shipping, αν μέχρι αύριο δεν σου έρθει confirmation ότι έγινε αποστολή του πακέτου, μπορείς να απαιτήσεις άμεσα την ακύρωση της παραγγελείας σου. Κι εγώ ακύρωσα παραγγελεία G6 Lite πρίν από κάνα μήνα από ένα ψευτο-μάγαζο του Hong-Kong και πήρα full-refund την επόμενη μέρα. Οπότες, κάνεις λίγο υπομονή και πράτεις αναλόγως.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 ΦΤΟΥ! Μόλις μου έστειλαν mail ότι είναι out of stock! Επειδή έχω ήδη πληρώσει μέσω paypal ελπίζω να γίνει το refund αναίμακτα... [EDIT: Τσακ-μπαμ refund οι γερμανοί!] Γκαντέμη privateer Panther, κανένα μαγαζί που να έχει για άμεση αποστολή την g6? Material Defender 1032
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 ΦΤΟΥ! Μόλις μου έστειλαν mail ότι είναι out of stock! Επειδή έχω ήδη πληρώσει μέσω paypal ελπίζω να γίνει το refund αναίμακτα... [EDIT: Τσακ-μπαμ refund οι γερμανοί!]Γκαντέμη privateer Panther' date=' κανένα μαγαζί που να έχει για άμεση αποστολή την g6? Material Defender 1032[/quote'] Σου έκαναν κιόλας refund??? Μπράβο πολύ ωραία!!!! Τώρα υπομονή μέχρι τη Δευτέρα!!! Να την αγοράσεις από το cheapmod.net. Μή πάς πουθενά αλλού και τρώς το κεφάλι σου μετά. Edit: Τα παραπάνω ισχύουν και για τον ilo, που αγόρασε από shop.01media. Εφόσον δεν έχουν στείλει το πακέτο, δικαιούσε να αιτηθείς άμεσης επιστροφής χρημάτων. Νομίζω όμως ότι χρεώνεσαι τα έξοδα μεταφοράς των χρημάτων.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 πηηηηηηηηηηζζζζζζζζζωωωωωωωωωωωω με το web banking της τράπεζας Material Defender 1032
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα