panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Βασικά έχει πέσει πολύς ενθουσιασμός και όλοι δεν κρατιούνται. Όσον αφορά τις καινούργιες κάρτες, τη G6 Lite και την Supercard Lite, για τη πρώτη υπάρχει άφθονο feedback. Η Supercard είναι ακόμα που δεν ξεψαχνίστηκε πλήρως. Και φυσικά υπάρχει και η Μ3 Lite, η οποία όμως δυστυχώς δεν ξέρουμε τίποτα για το πότε θα βγεί.
kratistos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 ok re paidia ligo ypomonh gia tis flash cards prwsopika 8a elega mhn biasthte na agorasete perimenet kana mhna na bgoun oles na doulepsoun kiolas wste na yparxei ena ikanopohtiko feedback μωρέ συ καλά τα λες αλλά εγώ φεύγω φαντάρος και θέλω να κάνω τα κουμάντα μου για τις μοναχικές νύχτες στις σκοπιές.....
Daredevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 logiko einai alla epidh ston en8ousiasmo tou kapoios kanei la8os kinhsh gi ayto to lew. Ayto mporei na metafrastei s ela8os agora h ypertimologhsh... EDIT soory Kratistos ayto to xa parablepsei, nomizw gia to strato 8a tan kalyterh lysh kati me removable media logo mege8ous(naxeis arketa games mazi sou)
kratistos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 ναι το σκέφτηκα αλλά λόγο αεροπορίας πιστεύω πως θα είμαι συχνά έξω ώστε να «αλλάζω» τα παιχνίδια στην G6...
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 αεροπορία ε????? Τί να το κάνεις βρε το DS???? Ποιές μοναχικές νύχτες????? Όλη την ώρα έξω θα είσαι! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
kratistos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 χαχαχαχαχα ένα φιλαράκι μου τώρα απολύθηκε και σε πληροφορώ πως έχει πολύ σκοπιά και το ds του τον έβγαλε παλικάρη..(στη λέσχη είχε πάρει το xbox και έπαιζε)..........
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Καλώς. Πάντως μήν ανησυχείς και δέν σε ξέχασα. Πότε φεύγεις φαντάρος?
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Εντάξει, τις προσεχείς μέρες θα ξέρουμε τί παίζει τόσο με τη G6 Lite όσο και με την Supercard Lite. Ο Daredevil όμως έχει δίκιο. Ίσως μιά κάρτα με removable media να σου κάνει καλύτερα. Αλλά, όπως σου είχα πεί και πρίν, η Supercard Lite + Superkey + 1GB microSD βγαίνει καμιά 30-αριά Ευρώ παραπάνω από G6 Lite + Superkey.
kratistos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 ναι πράγματι. τεσπα θα δούμε που θα καταλήξω αλλά είναι και το οικονομικό που με ζορίζει...
telegamesvg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 MicroSD Sandisk ULTRA II 1.0GB 50euro ειναι καλα ??
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 MicroSD Sandisk ULTRA II 1.0GB 50euro ειναι καλα ?? Ναί, είναι πολύ καλά, αν μιλάμε για Ελλάδα (όχι μεταφορικά). Πού την βρήκες?
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ωραία! Να το έχω στα υπόψην. Το όνομα του καταστήματος? Σελίδα στο νέτ έχει?
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Cheapmod.net will have G6 Lites on Monday! Επικοινώνησα με Glen από cheapmod. Θα έχουν τις G6 Lite την Δευτέρα. Τιμή δεν μπορούσε ακόμα να δώσει γιατί δεν γνωρίζει πόσα θα πληρώσει στο τελωνείο. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη κάρτα, υπομονή μέχρι τη Δευτέρα! Να υπενθυμίσω ότι η G6 Lite: -Είναι η καλύτερη κάρτα που υπάρχει από άποψη συμβατότητας και απόδοσης μέχρι στιγμής. 100% compatibility σε DS και GBA παιχνίδια. -Στο πακέτο περιλαμβάνονται 1-3 προσόψεις διαφορετικού χρώματος για να ταιριάζει με το DS Lite σας, καθώς και πρόσοψη GBA cartridge για να μπαίνει στο παλιό σας DS. -Έχει εσωτερική μνήμη 4G (512MB) και αυτό μπορεί να μή βολεύει αυτούς που θέλουν να φορτώνουν πολλά παιχνίδια, ταινίες και mp3s. (ένα παιχνίδι DS πιάνει χώρο από 16ΜΒ μέχρι και 128ΜΒ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα