Chris_13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 file telegamesvg an theliseis na pareis boroume na paroume mazi kai na moirastoume ta metaforika...nomizw oti to cheamod den exei ta kala screen protectors... Simera "pira" to castlevania kai meta tis 5 tha arxisw na paizw... pantws den exei kanena apolitws kolima kai ola doulevoun kirile... Vasika tha ithela na mou peite paixnidia kala pou paizontai me tin touch screen giati to nintendogs den me enthousiase toso wste na boresei na me kratisei poly....panta se sxesi me to mario fisika to opoio skizei , alla den einai touch!! otan den se apasxolei to megethos tis kartas tote einai mia xara i minisd !
panther_512 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ω yes ...πηρα και ενα superkey Item Quantity Amount SuperCard Lite 1 £50.90 Super Key: SuperKey Status: Pending Shipment Αυτο που ξεχασα να παραγγειλω ειναι τα screen protectors ... Screen -protectors από play-asia.com (Hori DS Lite screen protectors). 7 δολλάρια το ζευγάρι και 1' date='5 τα μεταφορικά. Αλλά είναι παλούκι να τους βάλεις. Έχω γράψει οδηγό μερικές σελίδες πίσω. Ωπ! Νάτος. Για να τους βάλεις σωστά, πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα. Επίσης καλό είναι να πάρεις 2 πακέτα προτέκτορς, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βαριέσαι να ακολουθήσεις τις οδηγίες και θα πιάσουν οι ζελατίνες σκόνη. Οπότε τις πετάς, παίρνεις το δεύτερο πακέτο και αποφασίζεις να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Panther ο οδηγός σου είναι χρησιμότατος για τους protector αλλά πρέπει να τον ακολουθήσει κάποιος πιστά!!!!! Εγώ αντίθετα πήγα να το παίξω έξυπνος και δεν ήμουν και πολύ προσεκτικός. Το αποτέλεσμα είναι να βάλω τέλεια τον κάτω αλλά με αρκετά προβληματάκια τον πάνω. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι μπήκε σωστά ο κάτω protector. Ο πάνω έχει λίγο αέρα πάνω δεξιά που όμως δεν εμποδίζει καθόλου και με πειράζει μόνο και μόνο επειδή το σκέφτομαι πως υπάρχει εκεί. Γενικά πάντως οι protector είναι άξογοι...
poromenos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 kai to play.com exei tous protectors me 11 evro me metaforika
panther_512 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Σωστός ο poromenos. Τσέκαρα και πρέπει να είναι οι αυθεντικοί Hori Screen protectors, και μάλιστα με αγγλικές οδηγίες. Από play-asia παίρνεις μόνο Ιαπωνέζικες οδηγίες. Οπότε, το play είναι καλή επιλογή. Είναι ελαφρώς πιό ακριβά, αλλά θα τους έχεις σπίτι σου σε 3 μέρες. Από play-asia θα κάνουν 7-10 μέρες. Simera "pira" to castlevania kai meta tis 5 tha arxisw na paizw... pantws den exei kanena apolitws kolima kai ola doulevoun kirile... Vasika tha ithela na mou peite paixnidia kala pou paizontai me tin touch screen giati to nintendogs den me enthousiase toso wste na boresei na me kratisei poly....panta se sxesi me to mario fisika to opoio skizei ' date=' alla den einai touch!! otan den se apasxolei to megethos tis kartas tote einai mia xara i minisd ![/quote'] Παιχνίδια ωραία που να εκμεταλεύονται την touch-screen είναι: Animal Crossing: Wild World Advance Wars: Dual Strike Metroid Prime Hunters Kirby:Canvas Curse Meteos Super Mario 64 DS Age of Empires Trauma Center Electroplankton The Sims 2 Brain Age & ΣΙΑ Yoshi Touch and Go Point Blank DS Magnetica Yu-Gi-Oh Nanostray The Rub rabbits Worms Open Warfare Kαι πολλά άλλα....
RoadHog Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Καθώς πλησιάζει η ώρα της G6 Lite έκατσα και διάβασα όλο το threat ξανά και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες: εχω pascard 3 και m3 ......ολα τελεια εκτος απο το multi που απλα ασπριζει την οθονη οταν στελνεις καποιο αρχειο π.χ. απο τον μαριο καρτ kai δεν μπορεις να παιξεις .............εστειλα στην εταιρεια μαιλ και ρωτησα για αυτο το προβλημα και μου απαντησαν τα εξης ....... Hello' date=' Thanks for emailing me. This is a common question.. luckily for you I have a common answer . To keep it simple: This has to do with encryption, when you send DS Download Play signals to other DS'es they expect it to be encrypted. When you send a ROM from your M3, it breaks the encryption. Thus the other DS won't play it because it expects it to be encrypted! The solution: Do you have flashme on your DS? Flashme removes the RSA check (encryption) so if you put your M3 and Passcard 3 into another DS and try to play a multiplayer and go into DS Download Play on your flashme'd DS it'll work. The only real sollution is to flash everyones DS (or just yours if your only playing 2 player games). I hope this clarifies things... Good luck! Diffuse, Admin of Ndscene.net για οσους εχουν παρομοιο προβλημα με μενα ............ [/quote'] Αυτό συμβαίνει με όλες τις flashcard; Με το Online υπάρχει το ίδιο πρόβλημα; 1) NinjaPass DS. Αυτή είναι καρτούλα DS' date=' μοιάζει με τις Passcard/Superkey etc, λειτουργεί όπως αυτές ώστε να χρησιμοποιείς όποια flashcard έχεις, αλλά έχει και 1024bit μνήμη. για να φορτώνεις πάνω της παιχνίδια DS. Δηλαδή με αυτή τη καρτούλα δεν χρειάζεσαι flashcard για να παίξεις DS παιχνίδια. Βέβαια σε 1024bit πόσα να χωρέσεις? 1? 2? 2) Neo2-TF Αυτή η κάρτα θα ταιριάζει τέλεια στο DS Lite, θα προεξέχει μόνο λίγο το microSD και προσέξτε! Υποτίθεται ότι θα τρέχει CLEAN ROMS without any patching! Δηλαδή μιλάμε για την υπέρτατη 100% συμβατότητα και απόδοση. [/quote'] Μπορεί η ninjapass ds να παίξει παιχνίδια GBA; Η Neo2-TF λέει οτι δεν χρειάζεται Patching για τα NDS ROMS. Αυτό σημαίνει οτι δεν θα έχει το πρόβλημα του παραπάνω Quote; Αρχικό μήνυμα απο panther_512 Η G6 δεν έχει αφαιρούμενο media. Είναι 512ΜΒ' date=' τα οποία χωράν από 4-16 παιχνίδια DS ή μέχρι 32 παιχνίδια GBA. Όπως είπα και πρίν, χρυσό δυσκοπότηρο δεν υπάρχει σε αυτές τις κάρτες. Όλες έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. ---- i Supercard SD/miniSD omos..me 512mb mnimi xoraei 200 games GBA ! se sxesi me mia palia EzFlash 256mb pou xorage 6 games.. dioti ta games ta vazei simpiesmena opos eine (rom) kai apla prosthetei kapia arxeia gia ta save & ta list tous. gia to DS de to exo dokimasei akoma giati den exo akoma..logo PSP omos apo odigeies tou site tis SUPERcard lei oti mporeis na flasharis to DS me karta GBA-flash ,xoris tin voithia tou PassKey, kai na pezeis DS roms me tin i Supercard SD/miniSD. [/quote'] Ισχύει τελικά κάτι τέτοιο; Μήπως γνωρίζει κανείς σας αν υπάρχει κάποιο site με compatibility list για όλες τις flashcard; Ένα παρόμοιο link με αυτό που έβαλε ο Panther για τη supercard. Panther στον οδηγό για την τοποθέτηση των hori λες να προσέξουμε την πάνω πλευρά των protectors επειδή περιέχουν κάτι σαν λάδι ώστε να γλιστράει καλύτερα το στυλό. Με τον καιρό σίγουρα θα γεμίσει σκόνες το σημείο εκείνο. Αν το καθαρίσουμε δεν θα φύγει αυτή η επίστρωση με λάδι;
panther_512 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Καθώς πλησιάζει η ώρα της G6 Lite έκατσα και διάβασα όλο το threat ξανά και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες: Αυτό συμβαίνει με όλες τις flashcard; Με το Online υπάρχει το ίδιο πρόβλημα; Μπορεί η ninjapass ds να παίξει παιχνίδια GBA; Η Neo2-TF λέει οτι δεν χρειάζεται Patching για τα NDS ROMS. Αυτό σημαίνει οτι δεν θα έχει το πρόβλημα του παραπάνω Quote; Ισχύει τελικά κάτι τέτοιο; Μήπως γνωρίζει κανείς σας αν υπάρχει κάποιο site με compatibility list για όλες τις flashcard; Ένα παρόμοιο link με αυτό που έβαλε ο Panther για τη supercard. Panther στον οδηγό για την τοποθέτηση των hori λες να προσέξουμε την πάνω πλευρά των protectors επειδή περιέχουν κάτι σαν λάδι ώστε να γλιστράει καλύτερα το στυλό. Με τον καιρό σίγουρα θα γεμίσει σκόνες το σημείο εκείνο. Αν το καθαρίσουμε δεν θα φύγει αυτή η επίστρωση με λάδι; Όσον αφορά το online: Όλα τα παιχνίδια παίζουν μιά χαρά με σύνδεση στο ίντερνετ. Το πρόβλημα είναι με το download play, δηλαδή να έχεις σε ένα DS το παιχνίδι και οι άλλοι να μήν το έχουν και να το κατεβάζουν από εσένα. Θα πρέπει όλα τα DS να είναι φλασαρισμένα για να γίνει αυτό. Άν όλοι έχουν όμως το παιχνίδι, τότε δεν έχει πρόβλημα. Όσον αφορά NinjaPass και Neo-TF: Ξέχνα τες. Η πρώτη είναι πολύ ακριβή για αυτά που προσφέρει και η δεύτερη δεν βγήκε ακόμα στην αγορά, ενώ παράλληλα η Neo team έχει δημιουργήσει άσκημη εντύπωση για τα προϊόντα της. Μπορεί τώρα να είναι η εξαίρεση και μακάρι να είναι (αν η κάρτα κάνει αυτά που λένε), αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για το πότε θα βγεί στην αγορά. Η Ninjapass δεν παίζει GBA παιχνίδια και επίσης δεν χωράει παραπάνω από 1 με 2 DS παιχνίδια. Όσον αφορά τα compatibility lists. Έφτιαξα ένα πινακάκι στη προηγούμενη σελίδα με βαθμολογίες. Οι compatibility lists αλλάζουν από μέρα σε μέρα λόγω ανανεώσεων των προγραμμάτων. Οπότε να τις έχουμε όλες μαζεμένες λίγο δύσκολο. Όσον αφορά τους Hori-Screen protectors: Το λαδάκι που έχει επάνω δεν φεύγει καθόλου εύκολα όσο και να σκουπίσεις το protector. Βασικά δεν θα καταλάβεις κάν ότι έχει λαδάκι. Ξέρεις πώς θα καταλάβεις ότι έχει λαδάκι? Αν βάλεις ανάποδα τους protectors. Θα κολλήσει το λαδάκι στην οθόνη σου και δεν θα βγαίνει με τίποτα! Γι'αυτό το λόγο και την επάνω ζελατίνα τη βγάζουμε στο τέλος, κατά προτίμηση μετά από τη τοποθέτηση των προτέκτορς καί στις δύο οθόνες. Έχω πάνω από μήνα που έχω τους protectors στις οθόνες μου. Είναι απίστευτα ανθεκτικοί. Δεν έχουν ούτε μία γρατζουνιά! Επίσης τους σκουπίζω καθημερινά. Ποτέ δεν έδειξαν σημάδια φθοράς. Δεν νομίζω να χρειαστούν ποτέ άλλαγμα. Επίσης σου δίνει καλύτερη αίσθηση στην touchscreen με το stylus και έχεις μεγαλύτερη ακρίβεια.
telegamesvg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ηδη μου εστειλε η Glen επιβεβαιωση οτι ταχυδρομηθηκε .....μαζι με το track number !!
panther_512 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ωραία! Βασικά η εξυπηρέτηση της Glen είναι άψογη. Γενικά το cheapmod έχει καί καλές τιμές, καί γρήγορη αποστολή καί άψογη εξυπηρέτηση. Τώρα για microSD, όλες οι αναφορές λένε ότι και με απλής ταχύτητας θα τα τρέχει όλα μιά χαρά, αλλά εγώ να σου προτείνω να πάρεις την high speed microSD για κάθε ενδεχόμενο.
Chris_13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 egw na pw mia xazomaritsa? einai kalo mwro i glen?
panther_512 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Τί να σου πώ δεν ξέρω. Να της ζητήσουμε με την επόμενη αγορά και καμιά φώτο της
telegamesvg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Τώρα για microSD' date=' όλες οι αναφορές λένε ότι και με απλής ταχύτητας θα τα τρέχει όλα μιά χαρά, αλλά εγώ να σου προτείνω να πάρεις την high speed microSD για κάθε ενδεχόμενο.[/quote'] απ'οτι ειδα εδω photoagora.gr εχει την h igh speed στα 56€ .....
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 απ'οτι ειδα εδω photoagora.gr εχει την h igh speed στα 56? ..... Ναί, η τιμή είναι καλή. Εγώ τη παρήγγειλα από εξωτερικό, όπου μαζί με μεταφορικά πάλι 56 βγαίνει. Η απλής ταχύτητας 1GB κάνει 40 ευρώ Ελλάδα. Αν θές ψάξε για Kingmax 512MB.Εξωτερικό έχει μόλις 10 λίρες και η ταχύτητα είναι 80Χ (η Sandisk ultra II είναι 66Χ). Είναι γρηγορότερη, αλλά ακόμα δεν έχουμε feedback για την απόδοσή της στην Supercard Lite. Επειδή οι microSD είναι καινούργιες, είναι λίγο ακριβούτσικες. Ότι βαστάει η τσέπη σου....
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Είχα ρωτήσει τη Glen τη Παρασκευή και μου είπε ότι θα ξέρει αυτή την εβδομάδα. Θα τη ρωτήσω αύριο και θα σας πώ. Στο Divideneo πουλάνε, αλλά είναι τόσα πολλά τα pre-orders που έχουν χάσει τη μπάλα. Για αρκετό καιρό θα στέλνουν μόνο στα pre-orders. Λίγο υπομονή ακόμα....
Daredevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 ok re paidia ligo ypomonh gia tis flash cards prwsopika 8a elega mhn biasthte na agorasete perimenet kana mhna na bgoun oles na doulepsoun kiolas wste na yparxei ena ikanopohtiko feedback
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα