Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ναι αλλά η supercard εξέχει λίγο από το lite... έχω τραγικές απαιτήσεις με βλέπω για g6 μάλον...

i supercard lite omws oxi :)

ksanades ligo ton odigo gia arxarious exei postarei o panther kati fotos eki

Δημοσ.
'Ελα!!!

Τί έγινε με την εισαγωγή του Castlevania???

loipon koitakse meta apo polles dokimes kai afou exw dei pws pezei kanonika ftanw sto parakatw simperasma:

apsegadiasta den to paizei se kamia periptwsi alla den to pezei toso xalia oso sto video tou ffseriespower.kamia sxesi.ta spasimata einai mikra,elaxista gia tin akrivia kai mono an exei dei kapoios to video apo tin g6 h thn kanoniki version mporei na katalavei kapoia ''aisthiti'' diafora.

vathmologia gia mena 4.2/5

gia mena den einai logos agoras supercard lite h allhs flashcard.

afta,edipwseis apo Tony Hawk avrio kathws den prolava na to paixw :mrgreen: :mrgreen:

oti alli diefkrinisi-erotisi thelete min distasete na postarete:)

Δημοσ.

Πολύ ωραία.

Άρα η επίδοση είναι ακριβώς όπως και στην Μ3 miniSD.

Στην Μ3 miniSD, με Transcend 80X στην εισαγωγή του Castlevania δίνουν 4.5/5

Υποθέτω εσύ είσουν λίγο πιό αυστηρός.

Όπως και να έχει, να μήν ανησυχείς και δεν θα έχεις πρόβλημα στα παιχνίδια.

Εφόσον στο Animal Crossing δεν κάνει σπασίματα και την εισαγωγή του Castlevania την παίζει σχεδόν τέλεια, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα στο 99,99% των παιχνιδιών.

Καί στο Tony Hawk να περιμένεις κάποια μικρο-slowdowns, αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Με μια Superkey μπορω να flashαρω το προηγουμενο DS ??

P.S Πολυ ωραιο το μαυρο DS Lite , αλλα γεμιζει δαχτυλιες αμεσως σε αντθεση με το ασπρο (αυτο πηρα τελικα..να κανει παρεα στο προηγουμενο DS), που ΔΕΝ φαινεται ΤΙΠΟΤΑ ....

Δημοσ.
Με μια Superkey μπορω να flashαρω το προηγουμενο DS ??

P.S Πολυ ωραιο το μαυρο DS Lite ' date=' αλλα γεμιζει δαχτυλιες αμεσως σε αντθεση με το ασπρο (αυτο πηρα τελικα..να κανει παρεα στο προηγουμενο DS), που ΔΕΝ φαινεται ΤΙΠΟΤΑ ....[/quote']

Xρειάζεσαι μιά Superkey και μια flashcard για το φλασάρισμα.

Στον "Οδηγό DS/DS Lite για αρχαρίους" δίνεται link με έναν αναλυτικότατο οδηγό για φλασάρισμα.

Τώρα να δώσω και το δικό μου feedback.

Παρήγγειλα την Παρασκευή από cheapmod τη Supercard Lite και σήμερα (3 εργάσιμες μέρες) έφτασε στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη.

Το μόνο κακό είναι ότι εγώ είμαι ακόμα Κύπρο! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Σάββατο βραδάκι θα είμαι κοντά της.

Επίσης να αναφέρω κάτι το πολύ σημαντικό:

Όλες οι πληροφορίες μέχρις στιγμής λένε ότι η Supercard Lite αποδίδει τέλεια και με ΑΠΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ microSD.

Φυσικά το να έχεις high speed microSD είναι ένα υπέρ, αλλά για αυτούς που σφίγγονται οικονομικά, και μιά απλή microSD θα τους δουλέψει τέλεια.

Δημοσ.

Παρήγγειλα την Παρασκευή από cheapmod τη Supercard Lite και σήμερα (3 εργάσιμες μέρες) έφτασε στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη.

Το μόνο κακό είναι ότι εγώ είμαι ακόμα Κύπρο! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

koita egw thessaloniki menw an thes na perasw apo to spiti sou na tin parw:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: gia na min skonizete adika to lew:mrgreen: :mrgreen:

loipon se liges wres tha anevasw ena mini review gia tin supercard mini sd mazi me polles foto!dokimasa kai to tony hawk,edipwseis tha grapsw sto review!

Δημοσ.
koita egw thessaloniki menw an thes na perasw apo to spiti sou na tin parw:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: gia na min skonizete adika to lew:mrgreen: :mrgreen:

loipon se liges wres tha anevasw ena mini review gia tin supercard mini sd mazi me polles foto!dokimasa kai to tony hawk' date='edipwseis tha grapsw sto review![/quote']

Xmmmmm......δελεαστική η πρότασή σου, αλλά νομίζω θα αρνηθώ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Δημοσ.

Και εγω σημερα πρωι πρωι (6.15π.μ!!!!) εκανα την παραγγελια ....και ελπιζω μεχρι Παρασκευη να την εχω ....

Απ'οτι ομως εχω καταλαβε δεν μπορω να φλασαρω το προηγουμενο DS με αυτην ....(η μηπως τα εχω μπλεξει ??)...

P.S εννοειται οτι και απο Αθηνα η Θεσσαλονκη 2 βηματα ειναι ......χαχαχα!!!

Δημοσ.
Και εγω σημερα πρωι πρωι (6.15π.μ!!!!) εκανα την παραγγελια ....και ελπιζω μεχρι Παρασκευη να την εχω ....

Απ'οτι ομως εχω καταλαβε δεν μπορω να φλασαρω το προηγουμενο DS με αυτην ....(η μηπως τα εχω μπλεξει ??)...

P.S εννοειται οτι και απο Αθηνα η Θεσσαλονκη 2 βηματα ειναι ......χαχαχα!!!

Ακριβώς. Με τη Supercard Lite δεν μπορείς να φλασάρεις το παλιό DS, γιατί απλά δεν χωράει να μπεί.

Κανόνισε κάνα meeting με κάνα παλικάρι από δώ που μένει Αθήνα και έχει κανονική flashcard να το φλασάρετε. 5 λεπτά υπόθεση είναι.

PS: Ελπίζω να θυμήθηκες μαζί με τη Supercard Lite να παραγγείλεις και ένα Superkey, έτσι?

Δημοσ.

Ω yes ...πηρα και ενα superkey

Item Quantity Amount

SuperCard Lite 1 £50.90

Super Key: SuperKey

Status: Pending Shipment

Αυτο που ξεχασα να παραγγειλω ειναι τα screen protectors ...:-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...