ffseriespower Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 http://www.winsunx.com/list.php?mod=200 εγω ψηνομαι για αυτην!τι λετε;;
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 http://www.winsunx.com/list.php?mod=200[/url'] εγω ψηνομαι για αυτην!τι λετε;; Δεν την ξέρω τη κάρτα, οπότε δεν μπορώ να σου πώ κάτι. Πρίν δώσεις τα λεφτά σου, τσέκαρε reviews, compatibility list και software support. Οι κάρτες που έγραψα στα προηγούμενα ποστ, είναι οι καλύτερες στους συγκεκριμένους τομείς. Και 256ΜΒ είναι πάρα πολύ λίγα.
ffseriespower Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 μηπως θα μπορουσες να μου πεις ενα δοκιμασμενο site που στελνει γρηγορα δεχεται paypal και πουλαει μια καρτα με δυνατοτητα να μην κολαει καθολου;;;plz ψηνωμε τρελα!!!
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Χε χε! αν ψήνεσαι τρελά να κάνεις λίγο υπομονή. Σε λίγο καιρό θα έρθει η G6 Lite. Εγώ μαζί με πολλούς άλλους αυτή τη κάρτα περιμένουμε. Έχω επικοινωνήσει με cheapmod.com και είπαν ότι θα έχουν σύντομα stock. Λίγη υπομονή λοιπόν αν θές κάρτα με 100% απόδοση και συμβατότητα. Καμιά δυό βδομαδούλες.
Braveheart1980 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Χε χε! αν ψήνεσαι τρελά να κάνεις λίγο υπομονή. Σε λίγο καιρό θα έρθει η G6 Lite. Εγώ μαζί με πολλούς άλλους αυτή τη κάρτα περιμένουμε. Έχω επικοινωνήσει με cheapmod.com και είπαν ότι θα έχουν σύντομα stock. Λίγη υπομονή λοιπόν αν θές κάρτα με 100% απόδοση και συμβατότητα. Καμιά δυό βδομαδούλες. Πω,πω ψηνομαι και εγω Την εχω δει την καρτα και απο το maxkonsole και φυσαει! Γιατι ομως να μην την παρω απο εδω http://www.psxbox.net/?gOo=Z29vZHNfZGV0YWlscy5kd3Q&goodsid=1375 Λεει οτι θα ειναι διαθεσιμη απο βδομαδα ΚΑΙ οτι μπορουν να δηλωσουν μειωμενη αξια για να μη κολλησεις σε κανα τελωνειο! Να την κανω την κινηση,τι λετε?
Daredevil Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 loipon to psa3a ligo kai brhka a)h g6 einai apo thn idia team me thn m3 opote milame gia to idio compatability list h m3 exei ta e3eis features NDS Games: * Highest DS game compatibility with perfect save function. * Fast-Read: Game size larger than 256Mb will not be slow-down too by using the Fast-Direct reading mode. * Support 3 reading mode: Normal, 1X DMA(Direct), 4X DMA mode(Fast Direct). * Save Management System (SMS) supports storing more than one save file for each game. (Maximum 200 files) * The save system supports storing game save data safety. No file(s) storing in card will be unexpectedly loss. * Support playing MP3 files directly. Individual files can place in any directory of SD. (use MoonShell-MP3 player special version for M3, No conversion is necessary before playing MP3 music.) * NDS Multi-Media Player. Support full-screen viewing, fast and smooth. Work fine with “FLAHSME” GBA: * No games will be slow-down. * Highest game compatibility. Support running all flashcard games. * Support running emulator games. (GB, SMS, PCE, NES etc.) * Best Instant Save Function and Reset function. User friendly design, only one convenience key-combination need to enter, easy for users to control all functions. No complex key-combination needs to enter. * Build-in RTC IC and battery. Able to run RTC games. * No patching or conversion is need before playing. Just copy and play. Movies: * Worldʼs first full-screen NDS movie Player. Fully compatible with all .GBM movies. And a lot of .GBM movies/cartoons are available for downloading in Internet. * Build-in “Crystal Engine” * One 256M-CF card can carry around 120mins cartoon or movie. Support converting from the most popular A/V sources: -Dobly AC3 audio frequency file (*. AC3) target's file of DVD video (*. VOB) - wave form sound file of Microsoft (*. WAV) - MPEG-1 Audio Layer-2 file (*. MP2) - MPEG-1 Audio Layer-3 file (*. MP3) - Real media file (*. RA, *. RM, *. RAM, *. RMVB) - MPEG-1 media file (*. Mpeg, *. Mpg) - MPEG-2 media file (*. M2V) - Windows media file (*. AVI, *. ASF, *. WMA, *. WMV) - VCD video file (*. DAT) - QuickTime media file (*. MOV) - MPEG-4 media file (*. AVI) - DivX media file (*. AVI) kai ta e3eis apo to review I started up a few DS games and had not a single problem getting them to load and didnʼt experience any slow downs or graphical errors. This was expected but I had to test them anyway. The real test for me was gonna be running GBA games, as I have had nothing but problems getting certain GBA games to run on other flashcarts. To my surprise the M3 Mini SD tore through every GBA game I threw at it with no slow downs or graphical glitches. http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=21729 en 3erw filtate panthera an to 3es apo prwsopikh empeiria alla apoti diabazw den yparxoun slowdons klp klp opws oute problems me to compatability list
deus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 μια λίγο χαζή απορία έχει σπασει το DS κυλοφορούν παιχνίδια στο internet? και αν ναι με τις κάρτες αυτές δουλέυουν κανονικά? γιατί πρόκειτε να πάρω μια καλή παρτίδα απο παχινίδια τώρα σύντομα.
ffseriespower Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 δεν στο συνιστω braveheart1980!αφου δεν δεχεται paypal αλλα μονο western union και bank transfer!εσυ panther_512 απο που σκοπευεις να την παρεις;μια βασικη ερωτηση.κανει για το κανονικο ds σωστα;;
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 loipon to psa3a ligo kai brhka a)h g6 einai apo thn idia team me thn m3 opote milame gia to idio compatability list Daredevil' date=' η M3 και η G6 φτιάχνονται από το ίδιο team, αλλά μή βασίζεσαι στα παραπάνω που έγραψες. Υπάρχουν forums αν θές να σε παραπέμψω με εκτενής αναλύσεις στις διάφορες flashcards. Η Μ3 έχει σχεδόν 100% συμβατότητα. Δεν παίζει ορισμένα παιχνίδια, όπως και όλες οι άλλες κάρτες πλήν, της G6. Λόγω της περιορισμένης ταχύτητας των SD, είναι αδύνατο να γλυτώσεις slowdowns. Χαρακτηριστικό φαινόμενο είναι ότι καμία κάρτα πλήν της G6 δεν κατάφερε να παίξει την εισαγωγή του Castlevania. Όλες κάνουν γελοία σπασίματα. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα cutsceens στα διάφορα παιχνίδια. Όπου έχει direct video και audio streaming από το παιχνίδι, οι SD κολλώνουν. Δεν φταίει η flashcard. Είναι καθαρά θέμα του media, στη προκειμένη περίπτωση των SD. Και αυτά τα αποτελέσματα με ταχύτητες 150x. Στη περίπτωση των flashcards που θα ταιριάζουν απόλυτα στο Lite, θα δέχονται microSD, το οποίο δεν ξεπερνάει τα 60x σε ταχύτητα. Όσοι αγόρασαν την EZ4 Lite microSD αυτό το πρόβλημα έχουν. Η EZ4 Lite έχει ίδια τεχνολογία με την Μ3. Aλλά λόγω του microSD και της χαμηλής του ταχύτητας, όλοι όσοι την αγοράσαν αναφέρουν slowdowns στην απόδοση του παιχνιδιού. Για αυτόν που θέλει 100% απόδοση, η G6 αποτελεί μονόδρομο, τουλάχιστον επί του παρόντος. Παραθέτω κι ένα μικρό compatibility list των G6,EZ,MK2,Supercard για να συγκρίνετε. list
Braveheart1980 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Nαι,αλλα απο που θα την παρουμε? Βρηκα και αυτο που δεχεται paypal+visa http://www.winsunx.com/list.php?mod=733 Και αυτο not in stock βεβαια Θα τους στειλω email
Daredevil Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Daredevil' date=' η M3 και η G6 φτιάχνονται από το ίδιο team, αλλά μή βασίζεσαι στα παραπάνω που έγραψες. Υπάρχουν forums αν θές να σε παραπέμψω με εκτενής αναλύσεις στις διάφορες flashcards. Η Μ3 έχει σχεδόν 100% συμβατότητα. Δεν παίζει ορισμένα παιχνίδια, όπως και όλες οι άλλες κάρτες πλήν, της G6. Λόγω της περιορισμένης ταχύτητας των SD, είναι αδύνατο να γλυτώσεις slowdowns. Χαρακτηριστικό φαινόμενο είναι ότι καμία κάρτα πλήν της G6 δεν κατάφερε να παίξει την εισαγωγή του Castlevania. Όλες κάνουν γελοία σπασίματα. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα cutsceens στα διάφορα παιχνίδια. Όπου έχει direct video και audio streaming από το παιχνίδι, οι SD κολλώνουν. Δεν φταίει η flashcard. Είναι καθαρά θέμα του media, στη προκειμένη περίπτωση των SD. Και αυτά τα αποτελέσματα με ταχύτητες 150x. Στη περίπτωση των flashcards που θα ταιριάζουν απόλυτα στο Lite, θα δέχονται microSD, το οποίο δεν ξεπερνάει τα 60x σε ταχύτητα. Όσοι αγόρασαν την EZ4 Lite microSD αυτό το πρόβλημα έχουν. Η EZ4 Lite έχει ίδια τεχνολογία με την Μ3. Aλλά λόγω του microSD και της χαμηλής του ταχύτητας, όλοι όσοι την αγοράσαν αναφέρουν slowdowns στην απόδοση του παιχνιδιού. Για αυτόν που θέλει 100% απόδοση, η G6 αποτελεί μονόδρομο, τουλάχιστον επί του παρόντος. Παραθέτω κι ένα μικρό compatibility list των G6,EZ,MK2,Supercard για να συγκρίνετε. list kai eipame einai 512mb h g6 lite? an mporeis pm sxetika forums giati skopeyw na parw ena ds se ligo kairo
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 kai eipame einai 512mb h g6 lite? an mporeis pm sxetika forums giati skopeyw na parw ena ds se ligo kairo Κοίτα, είναι καθαρά θέμα του τί προτιμά ο καθένας. Δεν υπάρχει η τέλεια flashcard. Στην G6 το μόνο ελλάτωμα είναι η μή expandable memory, η οποία και είναι 512ΜΒ, δηλαδή θα χωράει από 4 μέχρι 16 παιχνίδια. Πάντως αυτή τη στιγμή, για το DS Lite 2 είναι οι καλύτερες επιλογές: EZ4 Lite microSD, η οποία ταιριάζει σχεδόν τέλεια (προεξέχει 0,8 χιλιοστά), αλλά παίρνει microSD, των οποίων η ταχύτητα είναι σχετικά χαμηλή G6 Lite, η οποία ταιριάζει τέλεια, έχει τέλεια συμβατότητα και απόδοση, αλλά μνήμη 512ΜΒ. Έκδοση του 1GB θα βγεί σε 3 μήνες. Πολύ καλό forum να ενημερωθείς είναι το gbatemp.net. Το forum αυτό ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με flashcards GBA και DS. Είναι απίστευτα ενημερωμένο και θα δείς τις προσωπικές εμπειρίες από πάρα πάρα πολλούς χρήστες.
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 δεν στο συνιστω braveheart1980!αφου δεν δεχεται paypal αλλα μονο western union και bank transfer!εσυ panther_512 απο που σκοπευεις να την παρεις;μια βασικη ερωτηση.κανει για το κανονικο ds σωστα;; Περιμένω από cheapmod.com. Έχω ακούσει τα καλύτερα και σε κάθε e-mail που έστειλα είχα απάντηση μέσα σε 10 λεπτά! Από winsunx δεν λέει γιατί σε γ@μ@νε στα μεταφορικά ($25 για Ελλάδα, $45 για Κύπρο που βρίσκομαι. Παράξενο και νόμιζα η Κύπρος είναι πιό κοντά στην Κίνα απ'ότι η Ελλάδα). Έχεις να πληρώνεις και τους φόρους. Πιστεύω θα τη δούμε τη καρτούλα στην Ευρώπη με τιμή καμιά 40-αριά λίρες. Επίσης προσθέστε καμιά 10-αριά λίρες και για passcard 3. Ναί, κάνει καί για το κανονικό DS. Στο πακέτο θα περιλαμβάνονται εκτός των άλλων και 3 πλαστικά περιβλήματα διαφορετικών χρωμάτων για το DS Lite και ένα πλαστικό περίβλημα για κανονικό DS. Βγάζεις τη πλακετίτσα από το πλαστικό του DS Lite, τη φοράς στο άλλο περίβλημα (GBA cartridge size) και είσαι έτοιμος. τα πλαστικά περιβλήματα, τόσο για το Lite όσο και για το κανονικό, φαίνονται στη φώτο που πόσταρα στη προηγούμενη σελίδα.
xalia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 να πω ότι το winsunx είναι αξιόπιστο κατάστημα, δέχεται paypal και το έχεις σε 3 μέρες σπίτι σου. Από ότι βλέπω η καλύτερη λύση είναι η G6, προσωπικά θέλω και GBA compatibility... ακόμα δεν έχω ds άρα δε με πειράζει να περιμένω για το 1gigabit μόλις αυτό βγει... κράτα μας ενήμερους panther επί του θέματος... ειδικά αν αλλάξει κάτι! Ps: για όποιον δε ξέρει το τρόπο να "τραβήξει" backup ας μου στείλει pm για info...
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 να πω ότι το winsunx είναι αξιόπιστο κατάστημα' date=' δέχεται paypal και το έχεις σε 3 μέρες σπίτι σου. Από ότι βλέπω η καλύτερη λύση είναι η G6, προσωπικά θέλω και GBA compatibility... ακόμα δεν έχω ds άρα δε με πειράζει να περιμένω για το 1gigabit μόλις αυτό βγει... κράτα μας ενήμερους panther επί του θέματος... ειδικά αν αλλάξει κάτι! Ps: για όποιον δε ξέρει το τρόπο να τραβήξει backup ας μου στείλει pm για info...[/quote'] Να σε διορθώσω σε μία λεπτομέρεια. Η G6 που βγαίνει τώρα είναι 512ΜΒ = 4 Gigabit Η G6 που θα βγεί αργότερα θα είναι 1GB = 8 Gigabit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα