Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

H Sandisk που σου δώσανε είναι 12Χ.

Η Transcend είναι 80Χ.

Αλλά πρέπει να ρωτήσεις και κάποιον που έχει 80Χ κάρτα.

Πάντως στα διάφορα forums, όλοι λένε ότι με κάρτα 60Χ και πάνω, τα slowdowns γίνονται αμελητέα.

Ο Chris_13 έχει Supercard miniSD με Transcend 80X αλλά χάθηκε τις τελευταίες μέρες.

Ρώτησέ τον και δώσε feedback τί θα σου πεί για την απόδοση.

Δημοσ.

μαλλον διακοπες πηγε αλλα θα του στειλω pm και οποτε ερθει.12x;;;;;;;; εγω νομιζα οτι ηταν τουλαχιστον 80x.μιας και σκεφτομαι με το που επιστρεψω απο το καλοκαιρι να παρω ds lite θελω να παρω και μια lite καρτα γιατι δεν μου αρεσουν οι γκουμουτσες στα μηχανηματα και γιατι εμαθα απο ξενα forums οτι η supercard mini sd δεν υποστηριζει τον web browser που θα βγει και κλεινω προς την g6.εχεις να προτεινεις κατι;

Δημοσ.

Το Θέμα με τον web browser είναι νωρίς ακόμα να το δούμε.

Είναι καθαρά θέμα support. Σίγουρα θα βγεί ειδικό patch ώστε να παίζει και στις Supercards.

Όταν θα επιστρέψεις από το καλοκαίρι, θα το ξανασυζητήσουμε το πράμα, μιάς και λογικά θα έχει βγεί και η M3 Lite, ενώ παράλληλα θα έχουμε αναλυτικά reviews για G6 Lite (english version) και Supercard Lite.

Μέχρις στιγμής πάντως, η G6 έχει την ανώτερη απόδοση από όλες σε DS Games και GBA, απλώς έχει σταθερή μνήμη 512ΜΒ.

Δημοσ.

λογικο αφτο που λες γιατι εχω ακουσει καλα λογια για το support της supercard team!αρα σε καλυνυχτιζω γιατι πρεπει να κοιμηθω μιας και αυριο το πρωι ξαναπαω διακοπες και αυτη την φορα σε κοσμικο νησι!(που παει να πει πως ουκ ολιγα ειναι τα internet cafe ισως μπω καμια φορα απο εκει!)τα λεμε το σεμπτεμβρη με περισοτερη εμπειρια και γνωση απανω στις καρτες!!!

Δημοσ.

θελω να παραγγειλω την Supercard lite ...ποιο passkey να παρω ???

Μαλλον θα τα παραγγειλω απο cheapod.net εκτος αν ο panther_512 προτεινει κατι αλλο .......(η εχει καμια supercard ..spare !!!! :-) )

Eπισης υπαρχει προιον αναλογο που να εχει τις ιδιες επιδοσειςκαι να ειναι σμβατο και με τις δυο εκδοσεις του DS ??? (μιας κ εχω κ το παλιο..)

Τελος αν υπαρχει καποιος που πουλαει το lite του ας στειλει ενα PM ....

Δημοσ.

dot_clear.gifGood to Talk: Beup v0.3 Rev 2 & DSAim 0.01E Released For DS

HtheB has released an impressive new version of his messaging client 'Beup' for the DS. Lots of cool new features have been added.

New Features

- Selectable avatars from card.

- Shows typing users.

- Shows date of last message (and a clock!)

- Emoticons on display names / text.

- 302 xfer for @msn.com accounts.

- Select presence before logging in.

- Option to auto connect.

- Stand by when lid is closed.

- Scrollable text in chat tabs.

Download: Here

News Source: GBAdev.org

Next up we have a newcomer to the DS instant messaging client scene, Ryan has released 'DSAim' which is in early stages of development.

quote:

Alright,

I'm satisfied with this enough to make the first release. Make sure you read the instructions!

This version is still very limited. I've only tested it with my linksys router, and a few AIM usernames. I hope that you are able to log in. We'll see.

Anyway, let me know if it works.

Download: Here

News Source: GBAdev.org

Δημοσ.
θελω να παραγγειλω την Supercard lite ...ποιο passkey να παρω ???

Μαλλον θα τα παραγγειλω απο cheapod.net εκτος αν ο panther_512 προτεινει κατι αλλο .......(η εχει καμια supercard ..spare !!!! :-) )

Eπισης υπαρχει προιον αναλογο που να εχει τις ιδιες επιδοσειςκαι να ειναι σμβατο και με τις δυο εκδοσεις του DS ??? (μιας κ εχω κ το παλιο..)

Τελος αν υπαρχει καποιος που πουλαει το lite του ας στειλει ενα PM ....

Δύο είναι τα καλύτερα μαγαζιά για Ευρώπη κατά τη γνώμη μου.

Το cheapmod και το Supercardstore.

Οι τιμές τους είναι ίδιες (το cheapmod ακριβότερο 5 Ευρώ στο σύνολο νομίζω).

Εγώ προσωπικά αγόρασα από cheapmod. Η Glen που έχει το μαγαζί είναι απίστευτα εξυπηρετική και με έχει κερδίσει σαν πελάτη.

Passkey πάρε το Superkey. Είναι ακριβώς το ίδιο προϊόν με Passcard3.

Μήν αγοράσεις το Media Launcher,γιατί δεν έχει sleep.

Επίσης για κάρτα microSD, οι πληροφορίες μέχρι στιγμής λένε ότι δεν είναι ανάγκη να χτυπήσεις high speed. Και με απλή microSD τα αποτελέσματα είναι άριστα.

Καλού κακού εγώ χτύπησα high speed, αλλά παιδιά που δοκιμάσαν την Supercard Lite με απλή microSD, είπαν ότι παίζει τέλεια. Mόνο 2 παιχνίδια έχουν ψιλο-slowdown, το Animal Crossing και το Tony Hawk.

Όμως, η Supercard Lite είναι μόνο για το DS Lite. Αν θές λύση για το παλιό DS σου, να κάνεις υπομονή λίγες μέρες που θα βγεί η G6 Lite και θα μπαίνει και στο παλιό DS αλλά καί στο Lite.

Δημοσ.
dot_clear.gifLOL: The Supercard Lite 'High Speed' Commercial

Official or unofficial this little wonder we found on Youtube is quite funny. It's an overview of the Supercard Lite running some animation sequence and at the end has a 'high speed' backdrop in traditional commercial style. Divineo.com have this one available for $49.99.

Στο Maxconsole δεν τα ξέρουν καλά τα πράματα μου φαίνεται.

Αυτό το βίντεο είναι η επίσημη διαφήμιση της Supercard Lite και το βίντεο που παίζει είναι η περιβόητη εισαγωγή του Castlevania, η οποία για να παίξει τέλεια σε όλες τις άλλες κάρτες, θέλει 80Χ και πάνω miniSD, ενώ σε ορισμένες δεν παίζει καθόλου.

Στη Supercard Lite δεν κάνει καθόλου σπασίματα και με απλής ταχύτητας microSD.

Δημοσ.
Στο Maxconsole δεν τα ξέρουν καλά τα πράματα μου φαίνεται.

Αυτό το βίντεο είναι η επίσημη διαφήμιση της Supercard Lite και το βίντεο που παίζει είναι η περιβόητη εισαγωγή του Castlevania' date=' η οποία για να παίξει τέλεια σε όλες τις άλλες κάρτες, θέλει 80Χ και πάνω miniSD, ενώ σε ορισμένες δεν παίζει καθόλου.

Στη Supercard Lite δεν κάνει καθόλου σπασίματα και με απλής ταχύτητας microSD.[/quote']:shock: etsi etsi... ;)

Δημοσ.

kalispera kai pali!

molis girisa apo diakopes (tha ksanafigw paraksevi :D) kai tha paw avrio na parw tin supercard apo to taxidromio!

ti lete aksizei na tin dwsw sto supercard store gia na mou tin adalaksei me supercard lite??

i na perimenw gia g6 lite?

pros to parwn padws mexri telos avgoustou den skeftomai na kanw kapoia kinisi kahtws tha perimenw na ''statheropiithoun'' ligo ta pragmata,opote tha ithela na akousw tis gnwmes sas!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...