Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Τότε άμα είναι κάνω και αύριο την αγορά... Material Defender 1032
ffseriespower Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 δηλαδη για να καταλαβω η supercard lite εχει τις επιδοσεις της g6 lite + το οτι παιρνει επιπλεον χωρητικοτητα απο καρτες;για το παλιο ds που εχω εγω κανει;
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Τότε άμα είναι κάνω και αύριο την αγορά... Material Defender 1032 Δέ χρειάζεται να βιάζεσαι εξαιτίας μου. Ούτως ή άλλως είναι νέο προϊόν και ακόμα δεν υπάρχει ολοκληρωμένο review. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι η κάρτα είναι πάρα πολύ καλή' date=' αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν κάποιος δεν θα ανακαλύψει κάποιο πρόβλημα τελευταία στιγμή. Λογικά μέχρι το βράδι ή αύριο το πρωί θα έχουμε τα πρώτα αναλυτικά reviews. Επίσης, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου κυκλοφορεί Ευρώπη η G6 Lite. Η τιμή της 70 Ευρώ περίπου και δεν παίρνει μνήμη (εσωτερική μνήμη 512ΜΒ) Οπότε G6 Lite + Superkey = Πιό φθηνά από Supercard Lite+Superkey+microSD. Αυτά απλώς για να έχεις μιά πιό σφαιρική άποψη. δηλαδη για να καταλαβω η supercard lite εχει τις επιδοσεις της g6 lite + το οτι παιρνει επιπλεον χωρητικοτητα απο καρτες;για το παλιο ds που εχω εγω κανει; Οι επιδόσεις της Supercard Lite φαίνεται να πλησιάζει αυτήν της G6 Lite, αλλά πρέπει να έχεις και highspeed microSD, τα οποία είναι ακριβούτσικα. Σίγουρα σε κάποιο παιχνίδι θα έχει κάποιο μικρο-slowdown, αλλά θα είναι μηδαμηνό. Η Supercard Lite δεν μπαίνει σε "χοντρό" DS. Είναι μόνο για το DS Lite. Η G6 Lite θα έχει αποσπώμενο πλαστικό, και θα δίνεται και πλαστικό σε μέγεθος GBA cartridge ώστε να μπαίνει άνετα στο παλιό DS.
grjohn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Τη χτύπησα μόλις τώρα και εγώ μαζί με την καρτούλα από photoagora.
panther_512 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μ3 Lite PICS!!111!!!!!! Στην Ιαπωνέζικη σελίδα της M3 team, βγήκαν οι πρώτες εικόνες της νέας M3 Lite ( πού είσαι Daredevil!). Η υποδοχή για microSD είναι photoshoped, αλλά μας δείχνουν πώς θα είναι πάνω κάτω το νέο προϊόν. Οι Μ3 κάρτες έχουν άριστη απόδοση στα DS παιχνίδια, όπως και οι Supercards (Οι Supercards είναι ελαφρώς καλύτερες), αλλά έχουν λιγο καλύτερη απόδοση σε ορισμένα "δύστροπα" GBA παιχνίδια. Η τιμή τους όμως, τουλάχιστον μέχρι τώρα είναι λίγο ακριβότερη από Supercards και EZ4. Όπως βλέπουμε όμως, η microSD μπαίνει από το πλάι, που σημαίνει ότι πρέπει να μπαινοβγάζουμε όλο το cartridge για να βγάλουμε τη microSD.
Daredevil Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 wraies oi m3 den 3erw gaiti thn team pou einai pisw apo tis m3 kai g6 thn empisteyomai kalytera. ante ante na bgei kai ayth na exw polles epiloges kai kales otan to parw
panther_512 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Οι M3 και οι G6 είναι ανωτέρας κατασκευαστικής ποιότητας σε σύγκριση με τις άλλες κάρτες και γι'αυτό νομίζω είναι και λίγο πιό ακριβές.
panther_512 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 καποιο σχολιο για αυτην την καρτα[/url']; Κανένα σχόλιο. Διέγραψέ την από την μνήμη σου.
ffseriespower Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ναι ομος επειδη ηταν η πρωτη καρτα που μπορεσε να παιξει παιχνιδια του ds και εχει σταθερη μνημη μηπως εχει καλυτερες επειδωσεις απο τις αλλες καρτες με σταθερη μνημη;;(λεω εγω τωρα)
panther_512 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ναι ομος επειδη ηταν η πρωτη καρτα που μπορεσε να παιξει παιχνιδια του ds και εχει σταθερη μνημη μηπως εχει καλυτερες επειδωσεις απο τις αλλες καρτες με σταθερη μνημη;;(λεω εγω τωρα) Το μυστικό με τις Flashcards είναι το support. Αύριο μπορεί να βγεί ένα παιχνίδι που να μή σου παίζει. Κατεβάζεις το καινούργιο πρόγραμμα της κάρτας σου και μετά σου παίζει, ενώ παράλληλα βελτιώνεται κι άλλο η απόδοση των άλλων παιχνιδιών που έχεις. Το support της ΝΕΟ team φτάνει στον απόλυτο πάτο. Το προϊόν που δείχνεις δεν έχει παραπάνω από 60% compatibility αν θυμάμαι καλά.
ffseriespower Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 τωρα που το λες μαλλον δικιο εχεις γιατι ειχαν ενα προβλημα οι supercard mini sd με παιχνιδια οπος new super mario και tetris ds και απο οτι ειδα σχετικα γρηγορα βγαλανε το νεο software για να patchαρονται σωστα.παντως σε υποψια με εβαλε και το μεγαλο κοστος...
panther_512 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Γι'αυτό και δεν τη σχολίασα. Είναι παλιάς τεχνολογίας, έχει χώρο μόνο 512MBit (δηλαδή χωράει 1 έως 4 παιχνίδια), μηδαμινό support, χάλια compatibility και την πουλάν και 86 δολλάρια. Απλώς ψάχνουν για κορόιδα
ffseriespower Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 και εγω αυτο νομιζω.και οταν λεμε για κοροιδα μηλαμε για γερα κοροιδα!:twisted: :twisted: :twisted: για αυτο και εγω ακουσα αυτα που ειχαν ειπωθει εδω μεσα και αυτα που ειχες πει εσυ panther_512 οτι οι supercard,g6,m3 και ez4 ειναι οι καλυτερες ετσι με το που βρηκα την supercard mini sd την αρπαξα.μια αλλη ερωτηση τωρα.μιας και δεν βρισκω εκεινη την promax 1gb που μου ειχες πει και δεν μου αρεσουν τα κοληματα στο animal crossing και στο castlevania μηπως ξερεις ποτε θα φερει ειτε το winsunx ειτε το discoazul ειτε το cheapmod την g6 lite;
panther_512 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Έχεις απλή miniSD??? Στο πλαίσιο έχει προσφορά miniSD 512ΜΒ Trancend 80X μόλις 19 Ευρώ. Castlevania test: 4.5/5 Με Cheapmod έχω μιλήσει. Θα έχουν πληροφορίες από βδομάδας. Πάντως όλοι λένε για πρώτη εβδομάδα Αυγούστου. Αν έχεις πάντως απλή miniSD, με την Transend θα δείς αισθητή βελτίωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα