Daredevil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Is Your DS Lite Sick? Five Common Sympotms & Recommendations IGN are running an article which looks at five 'common' DS Lite symptoms, stating what is believed to cause them and a recommendation on what to do. Yellow screen, shifting touch-screen, weak diagonals, cracked hignes and dead pixels are all diagnosed here. Five DS Lite Symptoms 1) Dead pixels on one or both screens 2) Cracked hinge 3) D-pad has weak diagonals 4) Shifting touch-screen 5) Yellow screen Read More: IGN
Toufas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 molis agorasa to ds lite pira to super mario kai to metroid avrio sto aeroplano tha to lioso ligo pou to epsaksa, den vrika pou vazo settings gia wifi, i einai apo to game mesa ? episis me ti routers doulevei?
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Wifi settings από το παιχνίδι μέσα. Δουλεύει μιά χαρά με τους περισσότερους Wifi routers που κυκλοφορούν. Αλλά μπορείς να αγοράσεις και το WiFi dongle της Nintendo.
Jos3ph Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 To dongle μπορείς να το χαρίσεις και σε καμιά κοπέλα για τις κρύες νύχτες της μοναξιάς ... Είναι άσχημο ρε παιδί μου πως να το κάνουμε ...
Daredevil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 G6 Lite English Version Released Divineo.cn have put up a quick note to say that the G6 Lite (review) has now been released. They note that all pre-orders will be shipped immediately, with new orders starting to ship in approximately 3 days. You can make sure you're next in line, via purchasing this one for just $87.45.
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Cheapmod.net sells Supercard Lite Price: 35.95 GBP Το cheapmod έβγαλε στη κυκλοφορία την Supercard Lite. Η τιμή μαζί με superkey και μεταφορικά βγαίνει περίπου 80 Ευρώ. Η κάρτα μόνη της με μεταφορικά είναι 58 Ευρώ. Οι microSD ξεκινάνε από 25 Ευρώ (512ΜΒ 12X speed) μέχρι και 50 Ευρώ για 1GB 66X speed. MicroSD δεν μπορείτε να παραγγείλετε από το Cheapmod. Επίσης, η κάρτα πωλείται και στο Supercardstore.com. Οι τιμές είναι οι ίδιες, αλλά νομίζω από το Supercardstore μπορείτε να αγοράσετε και microSD αν το ζητήσετε. Εγώ προσωπικά μόλις αγόρασα από Cheapmod.net. Η εξυπηρέτησή τους είναι απίστευτη! Απαντάνε τα e-mail σας σε 10 λεπτά!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ωραίος! Όταν σου έρθουν ρίξε review. Ρώτησα στο Supercardstore.com για micro sd και μου απάντησε αυτό [σε χρόνο dt θα έλεγα!]: > My stock of SuperCard Lite has arrived - only one shade is available - white. They are $69.99 or 53EUR or £35.99 I'm also selling a 1Gb Sandisk Micro SD card at $52, or 40EUR or £26.99. Prices include tax where charged and shipping. There is no tax payable in Europe - the goods are marked as low value so no customs duty outside of Europe should be payable either. Goods are shipped from stock in London. I will refund you half the current selling price of any other SuperCard if it is in excellent condition when I get it - if you send one in, please get proof of postage and put your name on the envelope as sender. To proceed, let me know what currency you want to buy in and I will add the cost of the SuperKey and send you a PayPal invoice. Hope that helps C. Έχω βρει τις πιο φτηνές τιμές [για Ελλάδα] εδώ και εδώ. Επίσης Superkey ή Passcard? Material Defender 1032
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ωραίος! Όταν σου έρθουν ρίξε review.Ρώτησα στο Supercardstore.com για micro sd και μου απάντησε αυτό [σε χρόνο dt θα έλεγα!]: > My stock of SuperCard Lite has arrived - only one shade is available - white. They are $69.99 or 53EUR or £35.99 I'm also selling a 1Gb Sandisk Micro SD card at $52, or 40EUR or £26.99. Prices include tax where charged and shipping. There is no tax payable in Europe - the goods are marked as low value so no customs duty outside of Europe should be payable either. Goods are shipped from stock in London. I will refund you half the current selling price of any other SuperCard if it is in excellent condition when I get it - if you send one in, please get proof of postage and put your name on the envelope as sender. To proceed, let me know what currency you want to buy in and I will add the cost of the SuperKey and send you a PayPal invoice. Hope that helps C. Έχω βρει τις πιο φτηνές τιμές [για Ελλάδα] εδώ και εδώ. Επίσης Superkey ή Passcard? Material Defender 1032 Είναι αυτό που έλεγα σε προηγούμενο πόστ μου. O SupercardStore δέχεται τις Supercard miniSD σας και σας πουλάει την Lite στη μισή τιμή! Όσο για το review μου...... μέχρι να την έχω στα χέρια μου θα έχουν ήδη βγεί δεκάδες!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ήδη υπάρχουν μερικά mini reviews. Κυριότερα σημεία είναι τα εξής: - Γρηγορότερη από την Supercard miniSD. Η απόδοση της Lite με μιά απλής ταχύτητας 12Χ microSD είναι καλύτερη από Supercard miniSD με 66X miniSD. -Με απλή microSD θα έχετε ελάχιστα slowdowns σε ελάχιστα παιχνίδια ( 2 για την ακρίβεια, Animal Crossing και Tony Hawk) -Με 66X Sandisk microSD καθόλου slowdowns. Castlevania Intro: 4.9/5 -Ταιριάζει απολύτως τέλεια στο DS Lite. Δεν προεξέχει καθόλου. -GBA functions ίδιες με τις Supercard miniSD -Front loading microSD slot. Δεν χρειάζεται να βγάζετε και να βάζετε όλο το cartridge. Μόνο την microSD. Αρνητικά: -Κυκλοφορεί μόνο σε λευκό χρώμα. Όσοι έχουμε μαύρο DS Lite, θα έχουμε ένα ωραίο ΠΑΟΚσίδικο χρωματικό συνδυασμό (και είμαι και ΑΡΗΣ ) -Η κάρτα σφηνώνει πολύ δυνατά στο DS Lite. Είναι δύσκολο να την βγάλετε. Αλλά επειδή δεν χρειάζεται να την μπαινοβγάζετε, μικρό το κακό. Τέλος, για την ερώτησή σου για Superkey ή Passcard 3. Έχει πιστοποιηθεί ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝ με διαφορετικά αυτοκόλλητα. Κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο. Απλώς η Superkey είναι παραγγελεία της Supercard team και η Passcard 3 είναι παραγγελεία της M3/G6 team. Εξού και το ίδιο προϊόν με διαφορετικά αυτοκόλλητα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 66X Sandisk microSD πού βρίσκουμε? Στο skroutz δεν γράφουν τις ταχύτητες, εκτός εάν αυτή που δίνει ο SupercardStore είναι η 66Χ. Material Defender 1032
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 66X Sandisk microSD πού βρίσκουμε?Στο skroutz δεν γράφουν τις ταχύτητες' date=' εκτός εάν αυτή που δίνει ο SupercardStore είναι η 66Χ. Material Defender 1032[/quote'] 66X Sandisk microSD μόνο εξωτερικό (Αγγλία κλ). Τιμή πάνω κάτω 50-55 Ευρώ η 1GB. Η κάρτα λέγεται Sandisk ULTRA II Transflash/microSD. Μπορείς να ζητήσεις από τον Supercardstore να σου πάρει μία, ώστε να μήν πληρώνεις έξτρα μεταφορικά.
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Πχ αυτή? Material Defender 1032 Ναι!!!!!!!!!!!! Αυτή είναι!!!!!!!!!!! Πού την βρήκες ρε θηρίο????? Εγώ έφαγα το τόπο να τη βρώ και τελικά τη παρήγγειλα από Αγγλία. MicroSD + μεταφορικά 56 Ευρώ. Ακριβώς όσο τη πουλάει και ο τύπος που βρήκες!
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Supercard Lite σε Black DS Lite: Xmmmmmm........καθόλου άσχημο. Η διχρωμία του πάει
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 skroutz rulz φίλτατε ;p Άμα είναι από εβδομάδα τσιμπάω και εγώ όλο το πακέτο... Material Defender 1032
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 skroutz rulz φίλτατε ;pΆμα είναι από εβδομάδα τσιμπάω και εγώ όλο το πακέτο... Material Defender 1032 Από βδομάδα ίσως να είναι οι Supercard Lite sold out παντού. Οι πληροφορίες λένε ότι κάθε αντιπρόσωπος έχει μόλις 100 κομμάτια. Κάνε μιά ερώτηση από κεί που θα αγοράσεις το πακέτο να ξέρεις αν θα μπορείς να βρείς μετά από μιά εβδομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα