Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
megia megia :D

egw ekana tin paragelia paraskevi vradi kai akoma na mou erthei :(

Aπο cheapmod την έκανες?

Τracking number έπιασες?

Μήπως είσαι επαρχία τίποτα?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Aπο cheapmod την έκανες?

Τracking number έπιασες?

Μήπως είσαι επαρχία τίποτα?

nai apo cheapmod

tracking number pira kai otan to vazw mou leei

Your item, posted on 24/07/06 with reference xxxxxxxxx has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE.

kai eimai apo thessaloniki

Δημοσ.

Και εμένα αυτό μου έλεγε, με μόνη διαφορά ότι είμαι Κύπρο.

Επειδή είμαι και Θεσσαλονικιός, ξέρω καλά ότι εκεί τα ταχυδρομεία κωλ***ράνε πολύ.

Κάνε υπομονή μέχρι αύριο, και αν δεν σου έρθει το ειδοποιητήριο, κάνε μιά βόλτα από το ταχυδρομείο σου.

Προσωπικά εμένα, Κάτω Τούμπα μεριά, έχει κάτσει φάση δέμα να είναι στο ταχυδρομείο για 5 μέρες και να μή μου στέλνουν ειδοποιητήριο. Πήγα στο ταχυδρομείο να ρωτήσω και μου λένε "Αχ! Εδώ καλέ είναι το δέμα σου. Έχει έρθει από τη Δευτέρα (ήταν Παρασκευή)"

Δημοσ.
Και εμένα αυτό μου έλεγε' date=' με μόνη διαφορά ότι είμαι Κύπρο.

Επειδή είμαι και Θεσσαλονικιός, ξέρω καλά ότι εκεί τα ταχυδρομεία κωλ***ράνε πολύ.

Κάνε υπομονή μέχρι αύριο, και αν δεν σου έρθει το ειδοποιητήριο, κάνε μιά βόλτα από το ταχυδρομείο σου.

Προσωπικά εμένα, Κάτω Τούμπα μεριά, έχει κάτσει φάση δέμα να είναι στο ταχυδρομείο για 5 μέρες και να μή μου στέλνουν ειδοποιητήριο. Πήγα στο ταχυδρομείο να ρωτήσω και μου λένε "Αχ! Εδώ καλέ είναι το δέμα σου. Έχει έρθει από τη Δευτέρα (ήταν Παρασκευή)"[/quote']

to trelo tis ipothesis einai oti piga simera sta elta kai mou lene den exoume tipota alla vazodas ton kodiko sto track&trace twn elta mou vgazei

Τόπος Σάρωσης

Τρίτη, 25 Ιούλιος 2006 11:51:29 μμ

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Περιγραφή

Αποδοχή

Κατάσταση Επίδοσης

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

eleoS!poso ksis@rxides mporei na einai ???:evil: :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
to trelo tis ipothesis einai oti piga simera sta elta kai mou lene den exoume tipota alla vazodas ton kodiko sto track&trace twn elta mou vgazei

Τόπος Σάρωσης

Τρίτη' date=' 25 Ιούλιος 2006 11:51:29 μμ

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Περιγραφή

Αποδοχή

Κατάσταση Επίδοσης

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

eleoS!poso ksis@rxides mporei na einai ???:evil: :evil: :evil: :evil:[/quote']

Mήν ανησυχείς πάντως, δεν χάθηκε το πακέτο σου.

Αύριο, μεθαύριο το αργότερο πρέπει να το έχεις.

Τί λέμε τώρα, 5 μέρες έκανε να έρθει Κύπρο. Πόσο πιά να θέλει για τη Θεσσαλονίκη???

Δημοσ.

emena mou ta esteilan proxthes kai simera prwi prwi irthe! mou ekane tromeri entipwsi.

Twra pou pira kai ti mnimoula ti kanw akrivws? "agorasa" kapoia paixnidia alla den kserw akrivws pws tha paiskw.. Plz help!

Δημοσ.
emena mou ta esteilan proxthes kai simera prwi prwi irthe! mou ekane tromeri entipwsi.

Twra pou pira kai ti mnimoula ti kanw akrivws? "agorasa" kapoia paixnidia alla den kserw akrivws pws tha paiskw.. Plz help!

Έλα' date=' μπές εδώ.

Είναι για τη Supercard SD, αλλά ισχύουν ακριβώς τα ίδια και για τη miniSD.

Όταν θα τελειώσεις το διάβασμα, θα έχεις γίνει expert.

miniSD τί αγόρασες? Tην Transcent 80X 1GB?

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!

Την miniSD θα τη κάνεις format σε FAT16, όχι FAT32.

Επίσης 64KB cluster size θα μπουστάρει λίγο τη ταχύτητα.

Δημοσ.

re paidia kati kanw lathos me to format tis kartas i einai xalasmeni i karta... den me afinei na kanw format, mia leei oti exei protection kai tin alli to ta windows den boresan na oloklirwsoun to format...

ti borw na kanw?

Δημοσ.

Xmmmm

Η κάρτα μπορεί να είναι χαλασμένη.

Ή μπορεί να έχει πρόβλημα ο reader.

Δοκίμασε και σε κάνα άλλο υπολογιστή.

Edit:

Το format να είναι σε FAT. Όχι fat32

Δοκίμασε σε διάφορα clusters. 16Κ, 32Κ, 64Κ

edit2:

Τσέκαρε μήπως η microSD έχει κάποιο μικρό διακοπτάκο επάνω της. Oι SD κάρτες έχουν read-only διακοπτάκο νομίζω.

Δημοσ.

den peiraksa to fat katholou

ti einai ta clusters?

to dokimasa se allo pc me ton idio reader alla pali tpt , aurio apo ti douleia tha dw ti exei.

exei ena diakoptaki alla den kanei tpt otan to allazw , to diakoptaki den einai tin miniSS alla sto antaptoraki pou exei gia na bainei sto reader

Ta nevra mou gmt, kai xarika poly pou irthan ta ypoloipa toso grigora!

Δημοσ.

Το διακοπτάκι είναι για να ενεργοποιείς το Write Protection.

Πρέπει να δοκιμάσεις την κάρτα σε άλλο υπολογιστή και σε άλλο card reader.

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση γιατί είναι δύσκολο να διαβάσω 35 σελίδες....Μετά την g6 πιά καρτούλα είναι καλύτερη για αγορά? Μου την δίνει που η g6 δεν παίρνει μεγαλύτερη μνήμη γιαυτό και δεν την θέλω...Και επίσης πιο online shop για να αγοράσω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...