kratistos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 G6-Lite 4Gbit Review http://www.dualscene.net/viewpage.php?page_id=48
kratistos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 G6-Lite 4Gbit Review http://www.dualscene.net/viewpage.php?page_id=48 πάνθηρα αυτή είναι καλύτερη;;
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Κοίταξε να σου πώ: Η G6 Lite έχει κυκλοφορήσει, η Supercard Lite όχι ακόμα. Η G6 Lite δεν παίρνει SD κάρτες, έχει στάνταρ χώρο 512ΜΒ, στην Supercard μπορείς να βάλεις όσο μεγάλη κάρτα SD θές (από 128ΜΒ μέχρι 4GB). Όμως, στην G6 Lite τα παιχνίδια παίζουν 100% τέλεια, ενώ στην Supercard εξαρτάται από το πόσο καλή είναι η κάρτα SD που θα αγοράσεις (από 80Χ και πάνω ταχύτητα). Η G6 Lite θα κυκλοφορήσει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, ενώ η Supercard Lite θα κυκλοφορήσει τη Παρασκευή. Όπως και να έχει, όπως είπα και πρίν, για τη Supercard Lite δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα. Τη Παρασκευή θα έχουμε πιστεύω τις πρώτες φωτογραφίες.
kratistos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 μάλιστα.το πρόβλημα είναι πως εγώ δεν έχω λεφτά για πέταμα...άρα μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα.Το λινκ που δίνω επάνω λέει πως μπορείς να την παραγγείλεις την g6.Εννοείς πως 1η εβδομάδα θα έρθει ευρώπη;; ευχαριστώ για όλα πάντως...
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Η Κινέζικη έκδοση κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες. Η αγγλική θα βγεί τη πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Εφόσον δεν έχεις λεφτά για πειραματισμούς τότε έχεις 2 επιλογές. -Να κάνεις υπομονή μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι τα νέα προϊόντα είναι πράγματι καλά. Αυτό μπορεί να πάρει από 1-2 εβδομάδες μέχρι και κάνα μήνα ακόμα. -Αν βιάζεσαι, να πάς σε δοκιμασμένες λύσεις, όπως τα παιδιά παραπάνω.
Daredevil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Supercard Lite For DS Pictured! We have now received a picture of the Supercard Lite for DS - a 'no sticking out' adapter with MicroSD compatibility which allows you to run homebrew software and add a new dimension of usability for your DS Lite console. Divineo.com have this one at a special pre-order price of $49.99. SuperCard Lite Main Feature - Fit *perfectly* in the NDS/NDSL gba slot (Slides in smoothly and rests flush with the exterior, leading to a sleek modern look). - Faster than any older card. - Use MicroSD Flash. - Compatible with SuperKey, Passcard, Passkey 1, Passkey 2, Passme, etc. Pre-Order Now: $49.99
kratistos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 πάνθηρα θέλει και card reader ή έρχεται μαζί με κανένα καλωδιάκι ;;
ffseriespower Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 λογικα θα θελει card reader εμενα παντως ηθελε αλλα εμενα μου το στειλανε σε πακετο (δηλαδη ειχανε και την supercard mini sd και την καρτα σε προσφορα σε αυτην μπορει απο τις μανες τους οι supercard lite να εχουν και μια micro sd)
ffseriespower Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 οχι δεν προσεξα κατι τετοιο πουθενα.στο divineo.com παντως λεει οτι θα ειναι πιο γρηγορη απο οποιαδηποτε προηγουμενη καρτα.αντε να δουμε
Chris_13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 re paidia na kanw exw mia aporia.....oles oi ekdoseis paixnidiwn paizoun?Px exw vrei se ena site kapoies apo japan, autes tha paizoun kala? tha einai sta giapwnezika ola ? Den kserw tpt!!Euelpistw avrio na exw tis kartoules sta xeria mou!
ffseriespower Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 λογικα ναι αν και δεν τα εχω δοκιμασει γιατι ειναι στα γιαπωνεζικα και εγω παιζω μονο παιχνιδια αμερικανικης και ευρωπαικης καταγωγης επειδη ειναι στα αγγλικα
Chris_13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 wx katalava... prepei na eksaskisw ta giaponezika mou! lol!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα