Chris_13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 exo to limewire mono poio polY me endiaferei na mathw se ti morfi einai ta paixnidia, iso i kati allo?
ffseriespower Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 σε nds και οταν τα patchαρεις (στην supercard τουλαχιστον) δημιουργουνται δυο αρχεια ενα σε dsq και ενα σε sav
xalia Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 τα backups υπάρχουν κυριολεκτικά παντού για να μπορούν οι νόμιμοι κάτοχοι να τα αποκτούν χωρίς κόπο... σε sites για direct download, σε torrent σε πακέτα των 20, και emule links σε πακέτα και μόνα τους...
ffseriespower Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 παιδια προβλημα!!η supercard μου παρουσιασε κοληματα στην εισαγωγη του castlevania!!!το ξερω οτι δεν φταιει η καρτα αλλα η ταχυτητα της mini sd και για αυτο θελω να ρωτησω αν καποιος ξερει που μπορω να βρω μια mini sd με 150x ταχυτητα;;;εψαξα σε winsunx divineo και cheapmod αλλα τιποτα.hopebuy και discoazul βρηκα αλλα δεν ελεγε πουθενα για ταχυτητα αλλα μαλλον επειδη (εξωτερικα τουλαχιστον) ηταν ιδιες με την δικια μου δεν θα υπαρχει διαφορα ταχυτητας
ffseriespower Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 τι να κανω δηλαδη;ψαχνω ακομα για mini sd αν αυτο ενοεις
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 τι να κανω δηλαδη;ψαχνω ακομα για mini sd αν αυτο ενοεις Aπό Amazon μπορείς να αγοράσεις τις ATP Promax 150X, οι οποίες είναι από τις κορυφαίες του είδους. Tranfer rate μέχρι και 50ΜΒ/s. Επείσης η διάρκεια ζωής φτάνει τους 100,000 κύκλους, 10 φορές παραπάνω από το κανονικό. Αυτά όμως με κάποιο κόστος. Η 1GB Promax πάει 61 δολλάρια. Μπορείς να τις δείς εδώ. Επίσης καλούτσικες είναι οι Ritek Ridata. Τουλάχιστον τα τέστ με την Μ3 ήταν 100% επιτυχή, με απόδοση στην εισαγωγή του Castlevania 5/5. Η Ritek Ridata 150x πάει μόλις 25 δολλάρια, αλλά μή φαντάζεσαι ότι θα σου κρατήσει τόσο καιρό όσο η Promax. Μπορείς να την δείς εδώ. Για την ATP Promax παραθέτω από άτομο που την δοκίμασε στη Supercard του: "With the Sandisk 2GB Mini-SD card I got a 1/5 on the Castlevania test as all I got was audio and still frames. With the ATP ProMax 150X 2GB Mini-SD I got a 5/5 and it was like I had the real gamecart in my DS! As for Animal Crossing, the menu slowdowns and slowdowns going in and out of the houses are now gone! I love this ATP Mini-SD and recommend it to any Mini-SD Supercard owner! SPEED, 150X, DOES MAKE A DIFFERENCE! The SanDisk was about 4kb/sec (20X) while the ATP is 22kb/sec (150X) in transfer rate with the possibility of 50kb/sec! Once you get an ATP Mini-SD its like every game becomes a real gamecart and you can't tell the difference between the real thing and a rom! I have the real Animal Crossing cart and I noticed the slowdown at first play and its drove me nuts! You'll be very happy with an ATP Mini-SD, I am! PS: Got my memory from: http://www.usamemory.net/promaxminisd.html I purchased the 2GB version of the ATP Promax 150X Mini-SD!"
ffseriespower Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 ευχαριστω βρε panther_512!!!για αυτο σε παω!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κατι αλλο τωρα.τι θα γινει με το σιριαλ της g6 lite.απο αναβολη σε αναβολη παει η κατασταση!!!
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Ναι, με τη G6 έχει παρατραβήξει το πράμα. Απ'ότι φαίνεται, θα την δούμε στη πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, ενώ κάπου εκεί θα κυκλοφορήσει και η Supercard microSD. Όποια βγεί πρώτη, εκείνη μάλλον θα πάρω.
kratistos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Πάνθηρα η G6 που έχει εσωτερική μνήμη έρχεται μαζί με καλώδιο usb ;; πως περνας τα roms ;;
ffseriespower Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 ερχετε με εναν σαν ανταπτορα που βαζεις πανω σε αυτον την g6 και μετα βαζεις τον (usb)ανταπτορα στον υπολογιστη στον διαβαζει σαν removable disk και ετσι θα μπορεις να βαζεις τις roms
kratistos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 και με τις πληρωμές τι γίνεται ;; θέλω να πω με πιο τρόπο ; έχω πάρει πράγματα μόνο από Ελλάδα αλλά ποτέ από έξω.Παίζει αντικαταβολή ; ή θέλει πιστωτική γιατί δεν έχω..
xalia Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 αντκαταβολή έχω δει μόνο από το http://www.gamefreax.de/
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Kατά κύριο λόγο με πιστωτική. Μπορείς να βγάλεις μιά από αυτές τις προπληρωμένες και είσαι μιά χαρά. Δέν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
ffseriespower Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 και απο discoazul παιζει αντικαταβολη.(εγω απο εκει την πηρα την supercard μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα