Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα πήρα και το sims τελικά από τα mediamarkt. Φαίνεται αρκετά καλό και ενδιαφέρον! Άντε να βγει αυτή η G6!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To Sims2 έπιασες, ή το Urbz?

Πάντως καί τα δυό έχουν πάρει πάρα πολύ καλές κριτικές.

Ειδικά το Sims 2, το οποίο έχει δανειστεί και αρκετά στοιχεία από Animal Crossing.

Δημοσ.

plaisio vouliagmenis...to eida exthes pou piga na parw ds alla distixws eixe paixnidi kai den eixe konsola!:S poio paixnidi mou protinetai na parw prwto mazi me tin konsola? Aksizei na parw kapoio stin arxi i kalitera na perimenw flashcard kai ta sxetika wste na paizw pio aneta?? pws dilwneis sto cheapmode ti na dilwsoun sto telwneio???

Δημοσ.

χθες εκανα την διαδικασια φλασαρισματος στο δικο μου ds lite και στο απλο

του ανηψιου μου .....η διαδικασια ηταν πανευκολη(μπραβο panther) απλα

πρεπει να προσεξεις μονο μην σβησεις το power κατα λαθος ενω αλλαζει

το firmware .........με ενα κατσαβισακι και μια σπασμενη οδοντογλυφιδα

κανεις πανευκολα την δουλεια σου ......επιτελους τωρα μπορω να παιξω

multi.............................

Δημοσ.
paidia simera pira kai egw ds lite!mavro xrwma mazi me to neo mario.ti mixanima apla petaei!

erotisi:Otan to exw se sleep mode katanalwnei poli mpataria?

episis to save sto mario ginete aftomata meta to telos tis kathe pistas???

simera parigila supercard mini sd+superkey apo cheapmod kai pistevw na ta exw mexri tin alli tetarti!tha sas pw edipwseis molis ta parw sta xeria mou.kati allo.mini sd me taxitita x80 einai kali???Den vrika pio grigori stin ellada...

iparxei lista simvatotitas me supercard???

den anteksa oute egw, simera parigila ta idio paketo me ton filo kai deutera prwi tha paw na parw to neo mou DS lite mavro me ena paixnidaki...eimai se dilima, mario i brain training gia prwto kai isws monadiko authentiko paixnidi??

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα και ζηταω τα φωτα σας.εχω μια supercard mini sd και εχω κατεβασει δυο-τρια roms του new supe rmario bros αλλα οταν αρχιζει το παιχνιδι δειχνει το nintendo στην επανω εικονα και στην κατω κατι για τα copyrights αλλα στην ακριβως επομενη εικονα μου λεει οτι το save ειναι corrupted και μου βγαζει ενα παραθυρο να το διαγραψω.το διαγραφω εγω και στην επομενη εικονα παλι αυτο το παραθυρο που λεει για το save παλι το σβηνω και ετσι παει συνεχεια.τι να κανω βρε παιδια ειναι και απο οτι εχω ακουσει ενα καταπληκτικο παιχνιδι:-D μηπως η supercard δεν μπορει να παιξει αυτο το παιχνιδι;;;

Δημοσ.

Θα πάς στο επίσημο site της Supercard

Κάνε κι ένα τσεκάρισμα μπάς και έχεις fake κάρτα. Μετά πάνε πάνω πάνω που λέει soft και κατέβασε τις νέες version firmware και προγραμμάτων.

Αφού τα εγκαταστήσεις στη κάρτα και τον υπολογιστή σου, μετά θα ξανα-patcha-ρεις την clean rom που έχεις. Μή patchareis την ήδη patcharismeni που έχεις στη κάρτα.

και για compatibility list εδώ

Δημοσ.

χιλια ευχαριστω panther_512! πηγα κατεβασα την νεα εκδοση και παιζω ανετα το new super mario bros και το tetris ds!!απο οτι ειδα δεν εχω fake flashcard αρα οφειλω να προσθεσω την ψηφω εμπηστοσυνης μου στο discoazul.com

Δημοσ.

παιδια συμφωνα με την compatibility list που postαρε ο εξαιρετος φιλος panther_512 προηγουμενως η supercard ειναι κορυφαια!!!!μονο το ιταλικο και το γερμανικο ultimate spiderman δεν ππαιζουν αλλα παιζει το αμερικανικο και αυτο νομιζω ειναι υπεραρκετο!ειμαι παρα πολυ ευχαρηστημμενως που αγορασα supercard:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...