panther_512 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Γειά και χαρά παίδες. Από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος ενός DS Lite Black. Η πλάκα είναι ότι δεν μπόρεσα εχτές να πάω να το πάρω και με πήρανε σήμερα να με ρωτήσουν αν θα το αγοράσω γιατί εξαντλήθηκε όλο το stock τους καί στα 2 καταστήματά τους μέσα σε μία μέρα!!!! Το δικό μου ήταν το μόνο που απέμεινε! ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Προς μεγάλη μου ευχαρίστηση η κοπέλα με ενημέρωσε για την one dead pixel policy της Nintendo και ότι αν έβρισκα έστω και ένα Dead pixel μπορούσα να το αλλάξω, όταν θα ερχόταν η καινούργια παρτίδα. Μετά από εκτεταμένο έλεγχο στις οθόνες, μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει ούτε ένα dead pixel. Οι οθόνες καταπληκτικές! Η φωτεινότητα απίστευτη. Βασικά δεν μπορώ να έχω τέρμα τη φωτεινότητα γιατί με ενοχλεί στα μάτια. Τα κουμπιά θα μου πάρει λίγο να τα συνηθίσω, διότι έχουν αρκετό βάθος, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Δύο φώτο ακολουθούν. Στη δεύτερη συγκρίνω φωτεινότητα μεταξύ GBA SP και DS Lite. Υπόψην καί στις 2 φώτο η φωτεινότητα είναι στα 3/4!!! Και ακόμα μία σε σύγκριση με την TFT του laptop μου. Σε όλες τις φώτο υπάρχει εξωτερικός φωτισμός (λάμπα φθορίου 75Watt στο ταβάνι)
Dark-Shadow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 pedes ena sas leo!!! Ego opote exo arketa lefta tha paro mia kaseta pou doulevie san flashaki ke exei analos ton xoro 256 512 1gb 2 gb etc ke mesa vazeis pexnidia!!! Ke meta to vazeis sto ds ke dialegeis pio game na peksies ke poli g@mo fasi!!!
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 pedes ena sas leo!!! Ego opote exo arketa lefta tha paro mia kaseta pou doulevie san flashaki ke exei analos ton xoro 256 512 1gb 2 gb etc ke mesa vazeis pexnidia!!! Ke meta to vazeis sto ds ke dialegeis pio game na peksies ke poli g@mo fasi!!! H ιδανική κάρτα είναι αυτή: G6 Lite. Και ταιριάζει απόλυτα στο Lite χωρίς να προεξέχει καθόλου. Η έκδοση που βγήκε είναι 512ΜΒ και όπως όλες οι G6 έχει 100% απόδοση σε όλα τα NDS παιχνίδια χωρίς slowdowns, σε αντίθεση με άλλες του εμπορίου. Κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις. 1 μία στα 78 δολλάρια και έχει NDS και GBA compatibility και η άλλη στα 50-κάτι δολλάρια, χωρίς GBA compatibility. Φυσικά χρειάζεσαι και μιά Passcard 3, εκτός και αν έχεις φλασάρει ήδη το DS σου.
Dark-Shadow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 abravo file mou!!! Alla ego den exo lite!!! Exo to standart version mazi me to nintedogs!!! Auto pou sou leo kanei ke gia to lite!!!
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 abravo file mou!!! Alla ego den exo lite!!! Exo to standart version mazi me to nintedogs!!! Auto pou sou leo kanei ke gia to lite!!! Αυτό κάνει καί για τα δύο. Το πλαστικό βγαίνει. Στο πακέτο περιλαμβάνονται 3 πλαστικά σε διαφορετικά χρώματα για το DS Lite και ένα πλαστικό για το DS το κανονικό. Απλώς βγάζεις τη πλακετίτσα και τη "φοράς" στο πλαστικό περίβλημα που θέλεις. Για να ξέρεις, η G6 είναι η μοναδική flashcard με 100% compatibility σε όλα τα παιχνίδια του DS, χωρίς κολλήματα και slowdowns. Κάνε υπομονή κάνα 2 εβδομάδες να έρθει στην Ευρώπη.
Daredevil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 panther kai giati na mhn paei kapoios se mia lysh minisd- mk3?
ANEMOS-V Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 aytes tis kartes tis gnorizete ? http://eng.supercard.cn/manual/index.htm
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Η MK3, η EZ4 και οι παρεμφερείς κάρτες, δεν είναι 100% compatible και τα slowdowns εξαρτώνται σε τεράστιο βαθμό από τη ταχύτητα του SD,miSD ή microSD που θα χρησιμοποιήσεις αναλόγως της κάρτας. Για SD και miniSD θές 150x Για microSD δεν υπάρχει περισσότερο από 60-κάτι. Τα slowdowns πάντως δεν τα γλιτώνεις σε καμιά περίπτωση. Απλώς στις 150x κάρτες γίνεται σχεδόν αμελητέο. Όπως και να έχει, αν θές 100% συμβατότητα και 100% απόδοση πάς σε G6. Απλώς μέχρι τώρα ήταν πανάκριβες. Τώρα που η τιμή έπεσε στα 70 δολλάρια με την G6 Lte, ειδικά για τους κατόχους Lite είναι must. Σε SD φάση πάς αν θές να αποθηκεύεις πάρα πολλά πράγματα και δεν σε πειράζουν τα slowdowns.
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 aytes tis kartes tis gnorizete ?http://eng.supercard.cn/manual/index.htm Ναί. Οι πιό διάσημες κάρτες είναι οι : EZ4 (EZ4, EZ4 Lite, EZ4 Lite microSD) M3 Perfect (M3, M3 slim, M3 miniSD) Supercard (Supercard, Supercard SD, miniSD) G6 ( G6, G6 Lite, G6 Pro) Όλες έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Αλλά από άποψη συμβατότητας και απόδοσης, οι G6 είναι μακράν οι καλύτερες. Απλώς δεν έχουν removable media και γι'αυτό δεν μπορείς να μεγαλώσεις τη μνήμη. Η G6 Lite είναι η καλύτερη λύση για DS Lite, μιάς και έχει το πλεονέκτημα εκτός των άλλων, να είναι η μοναδική κάρτα που ταιριάζει τέλεια στο Lite, χωρίς να προεξέχει. Φυσικά έχει περίβλημα και για το κανονικό DS.
ffseriespower Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 egw pantws 8a dialega thn epektashmothta εμενα παλι που με ενδιαφερει να παιζω εστο και ενα παιχνιδι αλλα να το ευχαριστιεμε χωρις να μου σπαει τα νευρα θα διαλεγα την ποιοτητα!!!!
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Η G6 Lite παίζει ok και με το gba micro? Απ'όσο ξέρω ναί. Απλώς πάς για την G6 Lite που είναι στα 78 δολλάρια και έχει NDS και GBA compatibility. Η G6 Pro που είναι στα 53 δολλάρια έχει μόνο NDS compatibility. Υποψιάζομαι ότι έχει GBA compatibility, απλώς λείπει το RTC, που ούτως ή άλλως το χρησιμοποιούν πολύ λίγα παιχνίδια, αλλά πρέπει να δώ μερικά reviews πρώτα γιατί η συγκεκριμένη δεν κυκλοφόρησε ακόμα.
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 rtc=real time clock? Ναί. Το χρειάζονται ελάχιστα παιχνίδια του GBA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα