Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Panther,

Πραγματικά το animal crossing είναι τρέλα! Να σου πω την αλήθεια όταν είπα να πάρω το ds σκεφτόμουν ότι είναι αρκετά παιδικό αλλά τελικά κατάλαβα ότι η nintendo απευθύνεται και σε άλλες κατηγορίες. Εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσουν καθόλου τα FPS και έχοντας πάρει το xbox360 το οποίο είναι και σταθερή κονσόλα έπεξα συνολικά 10 ώρες και αυτές μόνο σε racing. Εδώ βλέπω ότι υπάρχουν τίτλοι που με ενδιαφέρουν πολύ. Π.χ. sims, settlers!!, κλπ.

Και μία απορία: Στο Animal crossing έφτιαξα άλλον ένα κάτοικο αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω save και να γυρίσω στον πρώτο μέχρι που το έκλεισα και χάθηκε. Θέλει κάποια ώρα για να μπορέσεις να κάνεις το πρώτο save? Έχεις κανένα link με κανένα καλό guide? Μα καλά οδηγίες γιατί είχε μόνο σε κάτι κουφές γλώσσες?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Panther' date='

Πραγματικά το animal crossing είναι τρέλα! Να σου πω την αλήθεια όταν είπα να πάρω το ds σκεφτόμουν ότι είναι αρκετά παιδικό αλλά τελικά κατάλαβα ότι η nintendo απευθύνεται και σε άλλες κατηγορίες. Εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσουν καθόλου τα FPS και έχοντας πάρει το xbox360 το οποίο είναι και σταθερή κονσόλα έπεξα συνολικά 10 ώρες και αυτές μόνο σε racing. Εδώ βλέπω ότι υπάρχουν τίτλοι που με ενδιαφέρουν πολύ. Π.χ. sims, settlers!!, κλπ.

Και μία απορία: Στο Animal crossing έφτιαξα άλλον ένα κάτοικο αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω save και να γυρίσω στον πρώτο μέχρι που το έκλεισα και χάθηκε. Θέλει κάποια ώρα για να μπορέσεις να κάνεις το πρώτο save? Έχεις κανένα link με κανένα καλό guide? Μα καλά οδηγίες γιατί είχε μόνο σε κάτι κουφές γλώσσες?[/quote']

Όταν φτιάχνεις νέο κάτοικο, για να μπορείς να κάνεις save, αν θυμάμαι καλά, πρέπει πρωτα να ολοκληρώσεις μερικές, άν όχι όλες, από τις δουλειές που θα του αναθέσει ο Tom Nook που έχει το SuperMarket.

Οδηγίες σε μένα είχε μόνο στα Αγγλικά.

Για guides μπές εδώ. Έχει μιά ωραία συλλογή από οδηγούς. Θα πάθεις πλάκα.

Το τρελό είναι ότι ο χρόνος και οι μέρες περνάνε όπως και στη πραγματικότητα.Ορισμένα ψάρια και ζουζούνια π.χ βγαίνουν τον χειμώνα. Άλλα βγαίνουν το καλοκαίρι και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι όταν πάω να συνδεθώ με wireless στον Internet δεν συνδέεται πουθενά. Η σύνδεση όμως γίνεται κανονικά στο test.

Δημοσ.
Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι όταν πάω να συνδεθώ με wireless στον Internet δεν συνδέεται πουθενά. Η σύνδεση όμως γίνεται κανονικά στο test.

Χαζή ερώτηση, αλλά να την κάνω:

Έχεις Wifi dongle (ή όπως αλλιώς λέγεται), έτσι???

Δημοσ.

Έχω access point στο σπίτι. Κάνω τις ρυθμίσεις και όταν κάνω το test μου λέει ότι συνδέεται κανονικά. Αλλά μέσα από το παιχνίδι ψάχνει να βρει να συνδεθεί με κάποιον και μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος. Δεν λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση η τίποτα άλλο. Στο παιχνίδι πατάω στο Immigration και εκεί ψάχνει. Μήπως υπάρχει άλλη επιλογή?

Δημοσ.
yparxei kamia prosfora ds lite me paixnidi ? i prepei na paroume toulaxiston gia tin arxi ksexwrista paixnidi kai konsola?

Amazon UK: Get a Nintendo DS Lite and a top game for £109.99

Available games

# Prof. Kawashima's: Brain Training: How old is your Brain?

# Metroid Prime Hunters

# Animal Crossing: Wild World

# Tetris DS

# 2006 FIFA World Cup

# Ice Age 2

Βάσει oanda οι 109 λίρες είναι 159 ευρώ + μεταφορικά πάει 174 ευρώ.

Έχετε στα υπόψιν ότι θα χρειαστείτε adaptor-άκι για την μπρίζα (γύρω στο 1 ευρώ κάνει). Με την εγγύηση δε γνωρίζω τι παίζει :/

Δημοσ.
Έχω access point στο σπίτι. Κάνω τις ρυθμίσεις και όταν κάνω το test μου λέει ότι συνδέεται κανονικά. Αλλά μέσα από το παιχνίδι ψάχνει να βρει να συνδεθεί με κάποιον και μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος. Δεν λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση η τίποτα άλλο. Στο παιχνίδι πατάω στο Immigration και εκεί ψάχνει. Μήπως υπάρχει άλλη επιλογή?

Μα πρέπει να εισάγεις friend-codes. Όπως και να έχει, επειδή δεν δοκίμασα να συνδεθώ (δεν έχω ακόμα WIFi dongle), δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά μπορώ να σου πώ πού να πάς!

Mπές στο Animal Crossing Community. Θα βρείς πολλά άτομα να γνωρίσεις και να επισκεφτείς τα χωριά τους.

Επίσης έχει forum όπου μπορείς να ρωτήσεις για οτιδήπορε απορίες έχεις, τόσο για τη σύνδεση, όσο και για το παιχνίδι το ίδιο.

Edit: Ορίστε ένας οδηγός που βρήκα:

Animal Crossing: Wild World & Wi-Fi

Once you get your Wi-Fi connection and service set up, and you have your copy of Animal Crossing: Wild World to boot, you're ready to go!

Getting Started

When you start up your game, you will have three options: Play, Tag Mode, and Other. If you are planning on using the Wi-Fi network, you will need to choose the second option, “Tag Mode”. However, you can only connect to another user with Tag Mode if you know the other player's Friend Code in advance. To check what your own Friend Code is, you can head up to the north of your town, and ask Copper to “set up a Nintendo WFC connection”. He will then inform you that you don't have a Friend Code, and issue you one. If you ever forget your Friend Code, you can always be reminded by Copper. To add somebody else's Friend Code to your Friend Roster you will need to access your inventory, and then select the heart icon. You can then select “register” and then enter the code given to you. For those of you who already own a copy of Nintendogs, you might already be familiar with how Tag Mode works--Bark Mode was a testing ground for Tag Mode. Indeed, registered Nintendogs owners were asked to help select a name for the Wi-Fi hookup function via a survey sent out over email in the fall of 2005.

Visiting Somebody Else's Town...

When you connect to another user, you will enter the gates located at the front of your town, much like you did when you boarded the train in Animal Crossing for Gamecube. From there, you will be taken to a lobby, where you will be able to choose which of your friends' towns you would like to visit. To reiterate--you will have to have that friend's password, and they also must be online, in their own town, and added to your buddy list. If your friend has locked their town gates, you will not be permitted to enter their village regardless. If you are permitted to enter their village, they will be notified of your entry. Unlike the original Animal Crossing, if you want to send one of your cool friends a letter, you no longer have to be in the same town as them. Just deliver your letter to the post office, and they will receive your letter in a bottle, as it washes up on the beach. Additionally, when you visit a friend's town, there is a chance that one of your villagers will move out, and you will have one of your friend's villagers living in your own town.

Online In Your Own Town...

If you wish to have people come and visit you in your own town, things will work very much the same way. You and your friend will have to have each other on your buddy lists and your gates will need to be unlocked (you can lock and unlock your gates by talking to Copper or Booker, the gatekeepers). When your guests arrive, you will be notified of their arrival so that you can greet them at the gates. Remember, make sure to only allow people you trust in your town, because there is nothing stopping them from cutting down your orchards or stomping on your prized flower gardens. Nintendo has also confirmed plans to get the community involved with the Wild World community. Every now and then, Nintendo will send out letters and messages from varied members of Nintendo staff, and these letters could even include exclusive prizes! If you are not interested in collecting these letters and items from Nintendo, don't worry! You can always disable the function by using the phone that will be located in your house. However, Nintendo has stated that if you turn off this function, there is not currently any other way to obtain these exclusive items.

What Do We Do Now?

There are an infinite amount of things that you can do once you are connected to the internet and hanging out with your best AC buddies. You can do the regular things: fish, catch bugs, trade furniture, etc, but why not be creative? The users on the Animal Crossing Forums have come up with many original ideas -- some of which include soccer games, clean-up crews, and even a multi-village government. So be creative! Make your Animal Crossing: Wild World experience that much better!

I hope you now have a better understanding of Wi-Fi, and how it works. If you have any questions, comments, or suggestions, you can contact me at [email protected]. You should also be sure to check out http://www.nintendowifi.com, where you will eventually be able to see your AC:WW stats, and view your uploads and downloads.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση?

Είναι στα σχέδια μου να αγοράσω το ds lite, αλλά μάλλον πρώτα θα αγοράσω ένα pda (FS pocket loox n560), το οποίο παίρνει κάρτες sd. Απ'οσο κοιτάζω το ds lite με τα διάφορα "πειράγματα" θέλει και αυτό μια sd ή μια mini sd. Αν αγοράσω πχ μια mini sd των 2gb, θα μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και για τα 2 με απλή εναλλαγή, ή το κάθε ένα χρειάζεται διαφορετικό format της κάρτας κλπ? Αξίζει περισσότερο να αγοράσω δύο κάρτες των 1gb?

Δημοσ.
Σκέφτομαι μήπως προπαραγγείλω την G6 από το divineo Αμερικής. Θα χρεωθώ τελωνείο?

Θα τους ζητήσεις να δηλώσουν μικρότερη αξία και έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα με τα τελωνεία.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση?

Είναι στα σχέδια μου να αγοράσω το ds lite' date=' αλλά μάλλον πρώτα θα αγοράσω ένα pda (FS pocket loox n560), το οποίο παίρνει κάρτες sd. Απ'οσο κοιτάζω το ds lite με τα διάφορα "πειράγματα" θέλει και αυτό μια sd ή μια mini sd. Αν αγοράσω πχ μια mini sd των 2gb, θα μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και για τα 2 με απλή εναλλαγή, ή το κάθε ένα χρειάζεται διαφορετικό format της κάρτας κλπ? Αξίζει περισσότερο να αγοράσω δύο κάρτες των 1gb?[/quote']

Καλύτερα είναι να έχεις dedicated τη κάρτα σου για τη κάθε συσκευή (δηλαδή μιά κάρτα για κάθε συσκευή). Από κεί και πέρα, οι νέες κάρτες που θα βγαίνουν για το Lite θα δέχονται microSD (Transflash)

Δημοσ.

Τελικά θα πάρω το G6 Lite.

Σκρφτόμουν να περιμένω το M3 Lite το οποίο θα είναι ολόιδιο και θα πέρνει microSD όμως τελικά τα 4Gb μου φαίνονται αρκετά.:???:

Πήγα να το προπαραγγείλω απ'το divineo όμως είδα σε ξένα forums ότι στο divineo η λίστα για το G6 Lite είναι τόσο μεγάλη που θα με εξυπηρετήσουν σε δεκαετίες!!!

Ξέρετε κανένα άλλο αξιόπιστο site για αγορά τέτοιου υλικού?

Έψαξα στο insomnia για κανένα thread με e-shops αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Δημοσ.

paidia simera pira kai egw ds lite!mavro xrwma mazi me to neo mario.ti mixanima apla petaei!

erotisi:Otan to exw se sleep mode katanalwnei poli mpataria?

episis to save sto mario ginete aftomata meta to telos tis kathe pistas???

simera parigila supercard mini sd+superkey apo cheapmod kai pistevw na ta exw mexri tin alli tetarti!tha sas pw edipwseis molis ta parw sta xeria mou.kati allo.mini sd me taxitita x80 einai kali???Den vrika pio grigori stin ellada...

iparxei lista simvatotitas me supercard???

Δημοσ.

Kαλορίζικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλοφόρετο, καλοτάξιδο, ευήλιο και ευάερο!!!!!!!!!!

Τελικά δεν κρατήθηκες ε? Πήρες τη Supercard miniSD. Άντε, καλορίζικη και αυτή.

Βασικά, από αυτά που διάβασα στα Supercard forums, από 60Χ και πάνω είσαι καλά. Πετάξου μιά βόλτα από εκεί και ρώτα.

Όσο για το sleep mode, πόση μπαταρία να τρώει?

Οι οθόνες σβήνουν, ο ήχος σταματάει, το παιχνίδι παγώνει..... κάτι mA να τρώει και αυτό με το ζόρι. Το led-άκι θα τρώει το πιό πολύ ρεύμα μου φαίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...