Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SuperCard Lite With MicroSD Support Coming Soon!

Team Supercard are set to release a new DS Lite 'no stick out' flash adapter for the DS which will be able to use MicroSD as a source of storage medium. We managed to intercept an e-mail which was bound for distributors that confirms this product and says it will be released soon.

quote:

I am glad to tell you that our new product SuperCard Lite (MicroSD) will released soon. You can order at this moment, and we can ship to you before our release date. So, we can begin to sell SuperCard Lite at the same time all over the world.
:)

SuperCard Lite Main Feature:

1. Use MicroSD Flash.

2. Can be insert into NDSL GBA slot without any stick out.

3. High Speed than SuperCard MiniSD and SuperCard SD version, running

DS game almost whithout any break when using high speed MicroSD Flash.

We are making the website of SuperCard Lite, I hope can finish it soon.

The question is how soon is 'soon'? Judging from the mail, we're going for a late July or early August release.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σωστότατος ο φίλος Daredevil!

Ο ιδιοκτήτης του Supercardstore.com, το site του οποίου πουλάει μόνο Supercards, έχει παραγγείλει ήδη μιά εκατοστάδα στις 11 Ιουλίου.

Και η Μ3 Lite είναι καθ'οδόν.

Δημοσ.

εχω pascard 3 και m3 ......ολα τελεια εκτος απο το multi που απλα ασπριζει

την οθονη οταν στελνεις καποιο αρχειο π.χ. απο τον μαριο καρτ kai δεν

μπορεις να παιξεις .............εστειλα στην εταιρεια μαιλ και ρωτησα για αυτο

το προβλημα και μου απαντησαν τα εξης .......

Hello,

Thanks for emailing me. :)

This is a common question.. luckily for you I have a common answer ;).

To keep it simple:

This has to do with encryption, when you send DS Download Play signals

to other DS'es they expect it to be encrypted. When you send a ROM

from your M3, it breaks the encryption. Thus the other DS won't play

it because it expects it to be encrypted!

The solution:

Do you have flashme on your DS? Flashme removes the RSA check

(encryption) so if you put your M3 and Passcard 3 into another DS and

try to play a multiplayer and go into DS Download Play on your

flashme'd DS it'll work. The only real sollution is to flash everyones

DS (or just yours if your only playing 2 player games).

I hope this clarifies things... Good luck!

Diffuse,

Admin of Ndscene.net

για οσους εχουν παρομοιο προβλημα με μενα ............

Δημοσ.

Eυχαριστούμε eorptol για το feedback.

Σίγουρα θα μας χρησιμεύσει, μιάς και όλες οι flashcards έχουν πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά.

Δημοσ.
any update gia g6 lite??

na perimenw i na xtipisw ez4 lite???

H ΕΖ4 Lite δεν συστήνεται επί του παρώντος. Αν και σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι κάτοχοι είναι λίγο πολύ ικανοποιημένοι, τα κύρια αρνητικά σημεία είναι τα παρακάτω:

- Το πλαστικό περίβλημα είναι "φθηνιάρικο" και μοιάζει εύθραυστο.

- Είναι δύσκολο να βγάλεις και να βάλεις την microSD από τη κάρτα. Θέλει να έχεις νυχάκια.

- Ακόμα και αν έχεις τη καλύτερη microSD, η EZ4 Lite είναι πιό αργή σε σχέση με άλλες flashcard που χρησιμοποιούν απλής ταχύτητας SD ή miniSD

- Ορισμένοι έχουν πρόβλημα με τη μπαταρία της EZ4. Τους "πεθαίνει" μετά από λίγες μέρες.

-Κυκλοφορεί η φήμη ότι υπάρχει κάποιο προβληματάκι στο σχεδιασμό της πλακέτας και ότι η EZ4 team σχεδιάζει EZ4 Lite version 2.

Βασικά μπές στα forums της EZ4 να το ψάξεις αν θές λίγο περισσότερο το πράγμα.

Η G6 (English version) λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει τέλος Ιουλίου με 1η εβδομάδα Αυγούστου.

Επίσης τέλος του μηνός αναμένεται η Supercard microSD, η οποία αν έχει την ίδια συμβατότητα και απόδοση με τη κανονική, τότε μιλάμε για κυριολεκτικά Super card!

Εγώ προσωπικά θα περιμένω μιά από τις δυό. Αν βγούν ταυτόχρονα, θα πέσω σε δίλλημα, αν και νομίζω θα τείνω πιό πολύ προς Supercard microSD.

Γμτ, όσο πιό πολύ περιμένεις, τόσο καλύτερα προϊόντα βγαίνουν.

Δημοσ.

Πείτε μου καλορίζικο! Μόλις χτύπησα το άσπρο ds lite μαζί με το animal crossing. Μου έκανε λίγο κλικ το παιχνίδι αν και μου φαίνεται αρκετά παιδικό. Το ds μου αρέσει απίστευτα πάντως. Δεν είχα ξαναπαίξει ποτέ μου σε φορητή κονσόλα εκτός από λίγο psp το οποίο δεν με τρέλανε όμως. Η touchscreen είναι απίστευτη!

Θα περιμένω την G6lite τώρα.

Panther: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έχεις γράψει. Πραγματικά είναι όλα τόσο κατατοπιστικά που για πρώτη φορά δεν διάβασα ούτε ένα forum εξωτερικού.

Δημοσ.
Πείτε μου καλορίζικο! Μόλις χτύπησα το άσπρο ds lite μαζί με το animal crossing. Μου έκανε λίγο κλικ το παιχνίδι αν και μου φαίνεται αρκετά παιδικό. Το ds μου αρέσει απίστευτα πάντως. Δεν είχα ξαναπαίξει ποτέ μου σε φορητή κονσόλα εκτός από λίγο psp το οποίο δεν με τρέλανε όμως. Η touchscreen είναι απίστευτη!

Θα περιμένω την G6lite τώρα.

Panther: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έχεις γράψει. Πραγματικά είναι όλα τόσο κατατοπιστικά που για πρώτη φορά δεν διάβασα ούτε ένα forum εξωτερικού.

Καλορίζικο και καλό παιχνίδι!!!!

Μην σε ξεγελάει το "παιδικό" στυλάκι του Animal Crossing. Το παιχνίδι είναι απίστευτο!!!! Έχει τρομερό βάθος και άπειρα πράγματα να κάνεις. Αν δείς guides στο internet θα πάθεις πλάκα!

Και το πιό ωραίο πράγμα είναι ότι θα θές κάθε μέρα να το παίζεις λίγο, μόνο και μόνο για να δείς τί διαφορετικό γεγονός θα προκύψει.

Μόνο στην αρχή είναι λίγο αργό, απλώς μέχρι να μπείς στο νόημα. Μετά αρχίζουν τα ωραία! Βασικά τώρα που σου γράφω, κάνω διάλειμα από Animal Crossing για να παίξει λίγο και ο κολλητός μου που έφτιαξε συγκάτοικο στο σπίτι μου. Κάνουμε αναδάσωση σε όλο το χωριό με κερασιές (500 gold each)!

Δημοσ.

παροτι πανε πολλα χρονια απο την τοτε πρωτη συμβιωση μου με το Gameboy, με τα οσα διαβασα για το nintedo ds lite εδω μεσα τελικα πειστικα να το αγοράσω μαζι με το mario+fifa street. Αυτο που δν καταλαβα ειναι αυτο με τις flashcard κ πως ακριβως μπορει να προστεθουν μεσα σε αυτη παιχνιδια καθως επισης κ με ποιο τροπο θα τα βρω.Σορυ αν γινομαι κουραστικός αλλα αν μπορειτε να πειτε καμια ιδεα γιατι ψήνομαι να αγοράσω κ κανα δυο τιτλους ακομα.

Δημοσ.
παροτι πανε πολλα χρονια απο την τοτε πρωτη συμβιωση μου με το Gameboy, με τα οσα διαβασα για το nintedo ds lite εδω μεσα τελικα πειστικα να το αγοράσω μαζι με το mario+fifa street. Αυτο που δν καταλαβα ειναι αυτο με τις flashcard κ πως ακριβως μπορει να προστεθουν μεσα σε αυτη παιχνιδια καθως επισης κ με ποιο τροπο θα τα βρω.Σορυ αν γινομαι κουραστικός αλλα αν μπορειτε να πειτε καμια ιδεα γιατι ψήνομαι να αγοράσω κ κανα δυο τιτλους ακομα.

Πρώτα από όλα μπές στον "Οδηγό DS/DS Lite για αρχαρίους".

Θα σε κατατοπίσει ελπίζω για αρκετά πράγματα.

Δεύτερον, μακριά από Fifa street 2. Έχει πάρει πολύ χαμηλές κριτικές. Τα γραφικά του είναι ωραία, αλλά το παιχνίδι ως σύνολο είναι αρκετά μέτριο. Score IGN: 4.8 στα 10.

Εκτός βέβαια και αν το έψαξες και εξακολουθεί να σου αρέσει.

Το καλύτερο sports παιχνίδι επί του παρώντος είναι το Fifa Soccer '06.

fifa-06-20050820081545668.jpg fifa-06-20050810111331233.jpg

Το New Super Mario είναι απλά καταπληκτικό.

Επίσης τρομερά παιχνίδια είναι το Metroid, Castlevania, Animal Crossing, Advance Wars, Mario & Luigi Partners in time κ.α

Δημοσ.

panther thanx! Για το street ενας φιλος μου ειπε πως ειναι λεει καλο χωρις να εχεi ds βεβαια...αυριο ελεγα να το παρω οποτε...

Δημοσ.

loipon meta apo poly poly skepsi apofasisa na parw to DS

Omws pragmatika berdeutika me to thema toy flasharmatos, giati den exw kamia oreksi na bainw se alla forum kai na kanw alximies sto DS mou, i pio oikonomiki kai kali lisi gia na paizei kapoios ta backups tou poia einai? de me apasxolei na eksexei estw kai ligo i passcard...Plz as mou peite kapoies epiloges kai meta tha vrw na ta parageilw apo kapou... i toulaxiston borw na ta parw mazi me kapoion allo filo edw mesa...

skeftomai to ds gia 2 kai mono paixnidia arxika

mario kai to brain training

thewrw oti eiani apithana to kathena gia allous logous...

Plz help me ligo!

edit: twra xazevontas sto site me ta paixnidia paratirisa kati... poia i diafora tou brain training me to big brain academy?!

Δημοσ.

Chris,

Η πιο απλή λύση για το flasharisma και η πιο σίγουρη κιόλας είναι το g6 που θα βγει σε λίγο καιρό. Καλύτερα περίμενε λίγο για να το πάρεις όταν κυκλοφορήσει. Το μόνο θέμα είναι ότι έχει μικρή σχετικά χωρητικότητα αλλά αυτό δεν είναι και τόσο τραγικό αν σκεφτείς ότι κατά μέσο όρο θα χωράει 5-10 παιχνίδια μεγάλου μεγέθους. Στο κάτω κάτω βάζεις αυτά με τα οποία ασχολήσε πραγματικά και τα αλλάζεις όποτε θέλεις. Επίσης θα χρειαστείς και μια supercard που εδώ καλή είναι η passcard 3.

Τώρα βέβαια σου κάνω μία περίληψη του οδηγού που έχει γράψει η panther και δεν λέω κάτι παραπάνω. Απλά απ' ότι έχω καταλάβει αυτές είναι οι πιο πρακτικές λύσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...