panther_512 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Στο απλό DS' date=' μαύρο πλαίσιο υπάρχει μόνο στην πάνω οθόνη, όχι στην touchscreen. Άρα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα ή κάνω λάθος; http://dsmedia.ign.com/ds/image/article/711/711985/final-word-on-ds-lite-20060609022649509.jpg Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται αυτό που σου λέω. Με ενδιαφέρει να πιάνει όλη την επιφάνεια της touchscreen. Για την πάνω οθόνη δεν με πειράζει και τόσο που δεν θα πιάνει το μαύρο πλαίσιο. Μήπως γνωρίζεις αν η εταιρία αυτή (Hori) βγάζει screen protectors και για το απλό ds; P.S.: Για ποιο λόγο το play-asia δεν στέλνει προϊόντα για το PSP στην Ε.Ε.;[/quote'] Έλα, έφτιαξα έναν οδηγό για να δείς πάνω κάτω τη διαδικασία. Η Hori έχει protectors για το απλό DS, αλλά είναι out of stock. Τώρα που είδα τις φώτο, μπορώ να σου πώ με βεβαιότητα ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να τους βάλεις. Ο protector της touchscreen είναι κατά μισό χιλιοστό στις πλευρές πιό μικρός από την οθόνη. Καλύπτει ακριβώς την επιφάνεια όπου βγαίνει εικόνα όταν έχεις το DS αναμένο. Λίγο πρόβλημα θα έχεις με τον protector της πάνω οθόνης, γιατί το μαυρο πλαίσιο στο DS είναι μεγαλύτερο απ'ότι στο Lite. Θα πρέπει να κάνεις λίγο κεντράρισμα όταν θα τους βάζεις. Για το PSP δεν γνωρίζω να σου πώ.
apple64 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Panther τον περιμένω τον protector από βδομάδα και ο οδηγός σου θα μου φανεί πολύ χρήσιμος. Το iKlear που χρησιμοποιώ για να καθαρίσω το Powerbook μου μάλλον είναι το καλύτερο για να καθαρίζεις οθόνες. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Θα μπορούσε άνετα να καθαρίσει τις οθόνες και να τις κάνει σαν καινούργιες ώστε να βάλεις μετά τους protector. http://www.klearscreen.com/ Πιστέψτε με δεν έχετε δει κάτι ανάλογο. Είναι τέλειο το iKlear.
Daredevil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 MK4-Mini patcher V1.1 The NeoFlash team have released a new version of their MK4-Mini (review) patcher, this fixes some memory problems and improves compatibility. Download: Here Official Website: Here
RoadHog Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Thanks Panther. Πολύ καλό το κολπάκι με το λευκοπλάστ.
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Thanks Panther. Πολύ καλό το κολπάκι με το λευκοπλάστ. Nαί, είναι η πλέον καλύτερη λύση για να αφαιρέσεις όλες τις σκόνες από την οθόνη.
GabrielConnor Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Παίδες καλησπέρα, είμαι έτοιμος να πάω να αγοράσω ένα DS Lite για την ανηψιά μου (ξέρω είμαι ο καλύτερος θείος ) και θα ήθελα να ρωτήσω εάν πρέπει να προσέξω κάτι κατα την αγορά, έτσι ώστε να μην έχω πρόβλημα στο μέλλον να της πάρω και μια flashcard. Υπάρχουν ασύμβατες version με τις flashcards; Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη, αξιόπιστη λύση flashcard που να παίζει σχεδόν όλα τα NDS games. Συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα που θέτω αλλά δεν προλάβαινα να τα διαβάσω όλα. Έχει σήμερα τα γενέθλια της και πρέπει να προλάβω!
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Παίδες καλησπέρα' date=' είμαι έτοιμος να πάω να αγοράσω ένα DS Lite για την ανηψιά μου (ξέρω είμαι ο καλύτερος θείος ) και θα ήθελα να ρωτήσω εάν πρέπει να προσέξω κάτι κατα την αγορά, έτσι ώστε να μην έχω πρόβλημα στο μέλλον να της πάρω και μια flashcard. Υπάρχουν ασύμβατες version με τις flashcards; Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη, αξιόπιστη λύση flashcard που να παίζει σχεδόν όλα τα NDS games. Συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα που θέτω αλλά δεν προλάβαινα να τα διαβάσω όλα. Έχει σήμερα τα γενέθλια της και πρέπει να προλάβω![/quote'] Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας. Μπορείς άφοβα να αγοράσεις το Lite για την ανηψιά σου και μετά να ενημερωθείς με την ησυχία σου εδώ για όλα περί flashcards. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μήν έχουν κανένα καμένο πίξελ οι οθόνες. Αν έχουν, να πάς να το αλλάξεις. Για να μάθεις τα βασικά μπές στον " Οδηγό DS/DS Lite για αρχαρίους " Δοκιμασμένες λύσεις υπάρχουν αρκετές, απλώς οι υπάρχουσες flashcards είναι λίγο ογκώδης για το Lite. Υπομονή λίγο καιρό μαζί με μάς τους υπόλοιπους και πολλά ενδιαφέροντα προϊόντα θα βγούν στην αγορά. Αν όμως βιάζεσαι, υπάρχουν αρκετοί συνδυασμοί flashcards-passcards που θα σε ικανοποιήσουν 100%.
GabrielConnor Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 ΟΚ έφυγα για DS. Ευχαριστώ panther. Για flashcard δεν βιάζομαι καθώς θα της πάρω μαζί και 2 παιχνιδάκια. Σκέφτομαι για το super mario και το nintendogs. Αυτά πιστεύω να την κρατήσουν μέχρι τον Σεπτέμβρη. Μετά βλέπουμε. Ευχαριστώ και πάλι!
RoadHog Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει σε διπλανό threat (ποιο είναι καλύτερο το ds ή το psp ) κάποιος ανέφερε (o tone νομίζω) οτι το παλιό ds γινόταν flash μέσω του pc (ή κάτι τέτοιο). Πόσο επικίνδυνη είναι η διαδικασία αυτή; Το sleep mode δουλεύει μετά το φλασάρισμα; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν οι flashcards (passme, mk4 κ.λ.π.) δουλεύουν σε όλα τα firmware του ds (οχι Lite).
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει σε διπλανό threat (ποιο είναι καλύτερο το ds ή το psp ) κάποιος ανέφερε (o tone νομίζω) οτι το παλιό ds γινόταν flash μέσω του pc (ή κάτι τέτοιο). Πόσο επικίνδυνη είναι η διαδικασία αυτή; Το sleep mode δουλεύει μετά το φλασάρισμα;Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν οι flashcards (passme' date=' mk4 κ.λ.π.) δουλεύουν σε όλα τα firmware του ds (οχι Lite).[/quote'] To φλασάρισμα αναγράφεται στον "Οδηγό DS/DS Lite για αρχαρίους". Σου δίνεται και link με πλήρη οδηγό για το φλασάρισμά του. Δεν είναι κάτι το δύσκολο, αλλά θέλει προσοχή και σταθερό χέρι για να μή κάνεις ζημιά στο μηχάνημά σου. Η πιθανότητα να κάνεις ζημιά είναι 1% και αυτό μόνο από δικό σου σφάλμα. Το φλασάρισμα μέσω PC δεν συστήνεται πλέον διότι δεν τυγχάνει ανάλογου support. Το κλασσικό φλασάρισμα είναι η καλύτερη επιλογή. Το sleep mode μετά το φλασάρισμα δεν λειτουργεί. Για να λειτουργήσει θα πρέπει να βάλεις ένα αυθεντικό παιχνίδι μέσα στο DS σου, την ώρα που θα παίζεις από τη flashcard. Οι τελευταίες passcards που βγήκαν ( Passcard3, Superkey, MK4-key/mini, ΕΖPass-3) λειτουργούν με όλα τα DS. Οι παλιότερης τεχνολογίας Passcards και Passme δεν λειτουργούν με τα DS Lite αλλά και παρουσιάζουν ασυμβατότητες με ορισμένες καινούργιες flashcards.
Narayan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Σόρρυ για το οφτόπικ παιδιά, αλλά επειδή έγινε κουβέντα για GB Micro λίγες σελίδες πριν σκέφτηκα πως θα ίσως ενδιαφέρεται κάποιος... Γνωστή αλυσίδα σούπερ-μάρκετ (το όνομα της οποίας σημαίνει... σταυροδρόμι στα Γαλλικά ) έχει προσφορά το Game Boy Micro + Metroid Fusion + Accesory Kit στα €90 από €129 που τιμάται κανονικά. Είναι καλή προσφορά ΙΜΗΟ για κάποιον που θέλει τη συγκεκριμένη κονσόλα.
grjohn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μία σύντομη ερώτηση μιας και από xbox360 που σκονίζεται θα μετακινηθώ σε ds lite:) Με τα backups μπορείς να παίζεις κανονικά online?
panther_512 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μία σύντομη ερώτηση μιας και από xbox360 που σκονίζεται θα μετακινηθώ σε ds lite:) Με τα backups μπορείς να παίζεις κανονικά online? Ναί. Μπορείς.
tone Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει σε διπλανό threat (ποιο είναι καλύτερο το ds ή το psp ) κάποιος ανέφερε (o tone νομίζω) οτι το παλιό ds γινόταν flash μέσω του pc (ή κάτι τέτοιο). Πόσο επικίνδυνη είναι η διαδικασία αυτή; Loipon, gia na mhn exoume pare3hghseis: OTI GRAPSW PARAKATW DEN ISXYEI GIA TO DS LITE. eimai offtopic koinws RoadHog ayto pou eipa einai to e3hs. An exeis to palio Silver DS me to arxiko firmware (mexri version 3) KAI mia pci wireless karta me sygkekrimeno ralink chipaki (RT2500 - RT2560) mporeis na to flashareis h sth xeiroterh periptwsh na pai3eis kapoia wifi demos pou kykloforhse h nintendo. Info gia to Wifime briskeis edw: http://www.aaronrogers.com/nintendods/wifime.php Info gia tis version toy DS edw: http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_DS_homebrew#Versions Twra gia to an einai epikyndino. H diadikasia tou na stelneis asyrmata kwdika einai epikyndinh mono ama de 3ereis ti trexeis. Px ama steileis io apoktas toublo me 2 o8ones (o perifimos hentai tou dark fader soy katastrefei to original firmware). An steileis demo signed apo th nintendo den exeis kanena fobo. An steileis to flashme.. To flashme (monimo flasharisma) exei idious kindynous eite to kaneis me passcard eite me wifime. Sth periptwsh flashme+wifime 8a xreiasteis kai mia GBA karta ennoeitai (opws kai me flashme+passcard). Ekei isws ypar3ei problhma symbatothtas wifime+GBA kartas. Ena psa3imo sto google toy "wifime" 8a soy lysei oti apories exeis. H kalyterh kai tsampe lysh einai na breis enan me passcard kai na sth danisei 5 lepta na kaneis to flasharisma
Daredevil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Standby/Sleep Fix Mod DS Lite/DS For Flashme ChronoZaga has posted up a cool fix for Standby/Sleep "bug" in Flashme, this way a a card is not required in the slot for Standby/Sleep mode to work. ChronoZ says he tried it out on his DS Lite and suffered no adverse effects! You can check out all the info here. quote: By connecting pins 1 and 7 of the NDS slot internally on the DS Lite (and probably DS original) you can fix the Standby/Sleep "bug" in Flashme. This way, a card is not required in the slot for Standby/Sleep mode to work. I did this to my DS Lite and it works the same other than the Standby/Sleep "bug" fix, and has had no adverse effects. I used a single wire from the inside of a Cat5 cable (Ethernet network cable) so I'm not sure of the minimum gauge needed, but it's pretty small. I suck at soldering and I got it on the first try, just put a small dab of solder in the end of the exposed wire, set it in place carefully, and touch the soldering iron to it for a second. Just take your time and it's easy. (Note that pin 1 is actually the second point from the right. If you look closely at your DS Lite you'll see that the one on the far right is not actually connected to the card slot. You can't quite make it out from the pictures, but you get the point.) News Source: MaxConsole Forums
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα