panther_512 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Έλα poromene! Δεν ξέρω ποιές εικόνες είναι οι σωστές' date=' αλλά ρίξτε μιά ματια της NinjaDS που έχει στο winsunx: NinjaPass 512MBit [img']http://www.winsunx.com/images/Ninja/726b.jpg[/img] Writer/reader: Τελικά οι φώτο αυτές είναι αυθεντικές. Poromene, οι φώτο που βρήκες είναι η NinjaDS, το οποίο είναι άλλο προϊόν! Αυτή που δείχνω είναι η NinjaPass DS. Φυσικ΄το λάθος δικό μου, γιατί στην αρχή έγραψα ότι λέγεται NinjaDS. Παρόμοιο προϊόν που θα κυκλοφορήσει είναι η UltraFlassPass, η οποία έχεί χωρητικότητα 512MBit(64MByte).
panther_512 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 ok! thanks any way Για να μάθεις τα βασικά όσον αφορά τις flashcards κλ κλ, μπές στον Οδηγό DS για αρχαρίους.
panther_512 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Για όλους τους υποψήφιους αγοραστές: Στο τέλος του μήνα θα κυκλοφορήσει η Supercard Lite TF (microSD), η οποία θα ταιριάζει τέλεια στο DS Lite. Αναμένουμε εξελίξεις....
xalia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 πήρα σήμερα ένα λευκό lite μαζί με το brain training! θα περιμένω για καρτούλα...
joe007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Για να μάθεις τα βασικά όσον αφορά τις flashcards κλ κλ, μπές στον Οδηγό DS για αρχαρίους. Μπήκα στο post και το διάβασα με προσοχή ,πραγματικά έχεις κάνει παρά πολύ καλή δουλεία ,πρέπει να σου πω ότι είμαι ψιλό άσχετος με την συγκεκριμένη παιχνιδομηχανι γιατί μόλις πριν μια εβδομάδα την αγόρασα στον γιο μου που είναι έξι ετών ,παρακαλώ μόλις κυκλοφορήσει η G6 Lite να με ενημερώσεις για να προχωρήσω στην αγορά της .Ευχάριστο και πάλι
panther_512 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μπήκα στο post και το διάβασα με προσοχή ,πραγματικά έχεις κάνει παρά πολύ καλή δουλεία ,πρέπει να σου πω ότι είμαι ψιλό άσχετος με την συγκεκριμένη παιχνιδομηχανι γιατί μόλις πριν μια εβδομάδα την αγόρασα στον γιο μου που είναι έξι ετών ,παρακαλώ μόλις κυκλοφορήσει η G6 Lite να με ενημερώσεις για να προχωρήσω στην αγορά της .Ευχάριστο και πάλι Βασικά, αν ασχοληθείς λίγο με τα παιχνίδια του DS, σε βλέπω να παίζεις πιό πολύ μαζί του, απ'ότι θα παίζει ο γιός σου Αρκετοί από εμάς περιμένουμε την G6 Lite εναγωνιοδώς. Να παρακολουθείς το συγκεκριμένο τόπικ και μόλις κυκλοφορήσει η κάρτα στην αγορά, θα ποστάρουμε τα e-shops που την έχουν και τις τιμές. Από μαγαζί σε μαγαζί οι τιμές μπορεί να έχουν πολύ μεγάλη διαφορά. Υπολογίζεται ότι η τιμή της θα κυμαίνεται από 60-70 Ευρώ μέχρι και 100 Ευρώ και πάνω αναλόγως καταστήματος. Στην Κίνα και την Ιαπωνία πάντως, η Ιαπωνέζικη έκδοση που κυκλοφόρησε, είχε χαμηλότερη τιμή τα 65 δολλάρια. Επίσης, έχε υπόψην σου ότι θα κυκλοφορήσει και η Supercard microSD. Πολύ λίγα πράγματα είναι γνωστά, αλλά αν έχει τη συμβατότητα και απόδοση των Superdard DS, miniSD, τότε μιλάμε για τρομερή flashcard. Βέβαια, θα δέχεται microSD, το οποίο είναι εξαιρετικά μικρούτσικο και ίσως να αποτελεί κίνδυνο για τον 6-χρονο γιό σου, μιάς και το microSD είναι εύκολο να βγεί από τη flashcard και να καταποθεί.
xalia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Από το ds lite απουσιάζει κάτι που έβαζες στο δάχτυλο και με συνδυασμό με την touch screen έκανε το αναλογικό χειριστήριο?
panther_512 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Από το ds lite απουσιάζει κάτι που έβαζες στο δάχτυλο και με συνδυασμό με την touch screen έκανε το αναλογικό χειριστήριο? Nαί, το thumbstrap. Το βγάλανε γιατί αποδείχθηκε ότι γρατζουνάει την οθόνη. Δεν την γρατζουνάει το ίδιο, απλώς είναι εύκολο να βρεθεί σκόνη μεταξύ του strap και της οθόνης, με αποτέλεσμα να γεμίσει γρατσουνιές η touchscreen. Βέβαια το ίδιο συμβαίνει και με το stylus, γι'αυτό καλύτερα να βάλετε screen protector για να μήν ανησυχείτε για τις γρατζουνιές.
xalia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ότι γίνετε και με τα palm/ppc ,γιατί τώρα που πήρα το λευκό σκέφτομαι το μαύρο χμχμχμ
panther_512 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Πάντως όποιος ενδιαφέρεται να βάλει screen-protectors στις οθόνες τους, οι Hori-screen protectors είναι μακράν οι καλύτεροι. Έχω βάλει κι εγώ και είμαι 1000% ευχαριστημένος, με αποτέλεσμα να έχω αγοράσει κι άλλους 3 έξτρα για μελλοντική χρήση.
Olorin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 xalia, με γεια το lite-άκι (επιτέλους!!!) και ετοιμάσου για διπλά Mario Kart και Metroid Prime το Σάββατο!!! Χεχε...
DimitRi_Del Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Πάντως όποιος ενδιαφέρεται να βάλει screen-protectors στις οθόνες τους' date=' οι [b']Hori-screen protectors[/b] είναι μακράν οι καλύτεροι. Εεεεε; Έχω 1 1/2 χρόνο DS και πρώτη φορά ακούω γι'αυτό! Καταλαβαίνω ότι είναι κάτι προστατευτικό αλλά άμα είναι σαν τη @@ρια που είχε το GBA, δε θυμάμε πως το λένε, δε το θέλω
panther_512 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Εεεεε; Έχω 1 1/2 χρόνο DS και πρώτη φορά ακούω γι'αυτό! Καταλαβαίνω ότι είναι κάτι προστατευτικό αλλά άμα είναι σαν τη @@ρια που είχε το GBA' date=' δε θυμάμε πως το λένε, δε το θέλω[/quote'] Δεν ξέρω για τί protector μιλάς, οι Hori screen protectors είναι ότι καλύτερο για να μή γρατζουνιέται η οθόνη. Δεν χρησιμοποιούν κόλλα, είναι crystal-clear και μάλιστα κάνουν καλύτερο τον έλεγχο του touchscreen γιατί αυξάνουν ελαφρώς την τριβή. Επίσης μπορείς να τους βγάλεις, να τους πλύνεις και να τους ξαναβάλεις. Τέλος, είναι licenced από τη Nintendo.
poromenos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 apo pou tous pires? sou eirthe i mk-key apo to cheapmod?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα