Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Που μπορώ να την βρώ την G6 Lite?

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο site που να την έχει. Λίγη βοήθεια?

Sorry αν σας πρήζω...

Δημοσ.
na rotisw kati

poia einai i diafora tou affiliate account apo to customer account sto cheapmod kai poion apo tous dio prepei na kanw gia na agorasw kati?

edit:episis panther pwses meres kanei na sou erthei to dema???pwso kostizoun ta metaforika?

Να σου πώ την αλήθεια, με affiliate account δεν ασχολήθηκα ποτέ. Κάτι με διαφημίσεις είναι και τέτοια. Να έχεις κάποια διαφήμισή τους στο site σου νομίζω.

Πόσες μέρες, δεν ξέρω ακόμα να σου πώ. Την ίδια μέρα που παρήγγειλα την MK4-Key, την ίδια μέρα την πακετάραν και την έστειλαν. Τώρα πότε θα έρθει Κύπρο που είμαι εγώ θα δείξει.

Α! Τί μλκας που είμαι!

Έχει βλέπεις 2 options για αποστολή. Απλή αποστολή με μία λίρα και την "καλή αποστολή" με 5. Στη 2η μπορείς να κάνεις tracking τις παραγγελίας σου και να δείς πού βρίσκεται.

Μου στάλθηκε κατευθείαν ο κωδικός για να κάνω tracking, αλλά τον ξέχασα στο σπίτι. Που θα γυρίσω από τη δουλειά, θα τσεκάρω να δώ πού βρίσκεται το πακέτο.

Πάντως τα μεταφορικά δεν πιστεύω να τα βρίσκετε ακριβά.

Δημοσ.
Που μπορώ να την βρώ την G6 Lite?

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο site που να την έχει. Λίγη βοήθεια?

Sorry αν σας πρήζω...

Apple64, καλωσήρθες στον πλανήτη Γή!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Έχει κάτι μέρες που τα λέμε, η G6 Lite είναι sold out παγκοσμίως, εκτός από ένα και μόνο μέρος, το οποίο όμως δεν το προτείνω σε κανένα γιατί έχει φήμη ότι βγάζει clone μπαρμπαδέλια, δηλαδή μούφες.

Επίσης η G6 Lite που κυκλοφορούσε μέχρι τώρα, ήταν η Ιαπωνέζικη έκδοση και δεν μπορείς να εγκαταστήσεις την Αγγλική γλώσσα για κάποιο λόγο.

Περιμένουμε όλοι την Αγγλική έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει σε 15 μέρες περίπου.

Δημοσ.

panther exeis adoxes na perimeneis na vgei h g6 lite english version?

-tha argisei 2-3 vdomades

-tha einai kai akrivoterh :(:(

den xerw eimai se dilima!apo tin mia den mporw na perimenw kai apo tin alli thelw na parw kati kallo!

Δημοσ.

Κοίτα, και μένα μου φαίνεται ανυπόφορη η όλη κατάσταση, αλλά θα κάνω υπομονή.

Η EZ4 Lite για την ώρα δεν έχει πιάσει τη συμβατότητα και απόδοση που θα ήθελα και δεν είναι ποτέ σίγουρο αν θα φτάσει τη συμβατότητα και απόδοση της Μ3 και G6. Βέβαια, τώρα που κοίταξα, με το σημερινό update που βγάλανε, αρκετά παιχνίδια που δεν παίζανε τώρα παίζουν, αν και ορισμένα με σπασίματα.

Έχουν ακόμα λίγο δρόμο να φτιάξουν το software καλά.

Επίσης προεξέχει (αν και μόλις 1,5 χιλιοστά) από το Lite.

Και τέλος, το διάσημο save σύστημα που έχουν όλες οι κάρτες πλήν της G6. Κάνουν save στην flashcard τα saves σου την επόμενη φορά που θα μπουτάρεις.

Τώρα, είναι καθαρά θέμα του πόσο υπομονή έχει ο καθένας μας. Στο τέλος, μπορεί κι εγώ να μην αντέξω και να πάρω μια EZ4 Lite.

Και η μέγα μλκία είναι ότι όσο περιμένεις, τόσο βγαίνουν και καλύτερα προϊόντα.

Π.χ, τώρα θα βγούν 2 νέες κάρτες. Προσέξτε εδώ καλά:

1) NinjaPass DS.

Αυτή είναι καρτούλα DS, μοιάζει με τις Passcard/Superkey etc, λειτουργεί όπως αυτές ώστε να χρησιμοποιείς όποια flashcard έχεις, αλλά έχει και 1024bit μνήμη. για να φορτώνεις πάνω της παιχνίδια DS. Δηλαδή με αυτή τη καρτούλα δεν χρειάζεσαι flashcard για να παίξεις DS παιχνίδια. Βέβαια σε 1024bit πόσα να χωρέσεις? 1? 2?

2) Neo2-TF

Αυτή η κάρτα θα ταιριάζει τέλεια στο DS Lite, θα προεξέχει μόνο λίγο το microSD και προσέξτε! Υποτίθεται ότι θα τρέχει CLEAN ROMS without any patching!

Δηλαδή μιλάμε για την υπέρτατη 100% συμβατότητα και απόδοση.

neo2-tf-1.JPG

- comes in three different colors

- SUPPORTS CLEAM ROMS (NO PATCHING, 100% COMPATIBLITY)

- rom compression supported

Δημοσ.

panther_512 όπως κατάλαβες είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετος με το θέμα. Ειλικρινά αν δεν ήσουν εσύ δύσκολα θα διάβαζα ακόμη αυτό το forum. Είσαι θησαυρός νέων για την Nintendo!

Το topic αυτό το είδα εχθές οπότε συγχώρεσε με που δεν ήξερα τι παίζει.

Thanks για την ενημερωση και την... ανώμαλη προσγείωση στον πλανήτη γη.

Δημοσ.
Giati den perneis apo allo site-shop??

exei tosa pou den argoune k fthina metaforika

ε τότε ποστάρετε κανά λινκ ρεεεεεεεε

Δημοσ.

Π.χ' date=' τώρα θα βγούν 2 νέες κάρτες. Προσέξτε εδώ καλά:

1) NinjaPass DS.

Αυτή είναι καρτούλα DS, μοιάζει με τις Passcard/Superkey etc, λειτουργεί όπως αυτές ώστε να χρησιμοποιείς όποια flashcard έχεις, αλλά έχει και 1024bit μνήμη. για να φορτώνεις πάνω της παιχνίδια DS. Δηλαδή με αυτή τη καρτούλα δεν χρειάζεσαι flashcard για να παίξεις DS παιχνίδια. Βέβαια σε 1024bit πόσα να χωρέσεις? 1? 2?

[/quote']

NinjaStickySideinserted.jpg

NinjaStickyPerfil.jpg

tromeres dinatotites se tromero megethos(l0l):mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

XAXAXAXAXAXA!!!!! Δεν είχα δεί αυτές τις φώτο.

Το winsunx έχει για pre-order την NinjaDS και έχει για φώτο την Ninja Passcard, η οποία έχει μέγεθος κανονικού DS παιχνιδιού.

Τώρα τελευταία το Winsunx κάνει πολλές μπαρούφες και με ανησυχεί.

Δημοσ.
panther_512 όπως κατάλαβες είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετος με το θέμα. Ειλικρινά αν δεν ήσουν εσύ δύσκολα θα διάβαζα ακόμη αυτό το forum. Είσαι θησαυρός νέων για την Nintendo!

Το topic αυτό το είδα εχθές οπότε συγχώρεσε με που δεν ήξερα τι παίζει.

Thanks για την ενημερωση και την... ανώμαλη προσγείωση στον πλανήτη γη.

Πλάκα σου κάνω. Αν και τα πράγματα είναι απλά για την mod σκηνή του DS, υπάρχει ένα χάος από τις διάφορες Passcards, flashcards και λοιπά που κυκλοφορούν.

Λοιπόν!

Όπως είπα και πρίν, το cheapmod για Ευρώπη φαίνεται πολύ καλή λύση.

Οι τιμές είναι σχετικά καλές, και αν αναλογοστείτε ότι τα μεταφορικά είναι μόλις 1 λίρα (χωρίς tracking) ή 5 λίρες με tracking, δεν πιστεύω ότι θα βρούμε πολλά on-line stores που να το συναγωνίζονται.

Αν και έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για αυτό το store, έγινα το πρώτο πειραματόζωο της παρέας μας, μιάς και παρήγγειλα πρίν δυό μέρες μιά MK4-key Passcard από αυτούς, με τα μεταφορικά των 5 λιρών με tracking.

Τη κάρτα την έστειλαν ήδη από τη πρώτη μέρα, και τώρα που κάνω tracking το πακέτο, μου λέει ότι βρίσκεται στο overseas postal office και ετοιμάζεται να πετάξει για Κύπρο.

Μόλις την παραλάβω θα σας πώ εντυπώσεις (ταχύτητα μεταφοράς, ποιότητα πακέτου κλ κλ κλ κλ ).

Τώρα θα έχω Passcard χωρίς flashcard :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...