Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως και να έχει θα πάρω την G6 μάλλon. To ds lite είναι γαμάτο μηχανάκι και το θέλω!!! Αχ φίλε μου θυμάμαι πριν 6 χρόνια που ήμουν φαντάρος. Τότε είχα το color. Με συντρόφευσε τέλεια κατά την διάρκεια της θητείας μου (δεκαοκτάμηνο) όχι μόνο εμένα αλλά 100 τουλάχιστον συναδέλφους μου. Η αγάπη για τα φορητά της nintendo παραμένει αθεράπευτη παρόλο που έχω και psp.

Thanx panther για την υπομονή... Πάρτε και ένα τέλειο site (όσοι δεν το ξέρετε) http://www.advance-power.de/index.php

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ στο στρατό με το GBA SP την έβγαλα. Πόσα και πόσα γερμανικά έβγαλα μαζί του δεν λέγεται.

Μετά ζηλέψαν και οι λοιποί φαντάροι και αγοράσαν πολλοί από αυτούς GBA SP! Μιλάμε γινόταν χαμός!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eki pou pige na mas ksempleksi ligo o filos ( deus ) exasa tin mpala pali :P...

Malon tha parw telika G6 giati apo oti katalabenw ne men den mporeis na exeis ke poli prama mesa , ala ise pio sigouros oti den tin pareis sto xeri meta apo ligo kero....Kai egw exw to PsP ke lionw ola ta games twra pleon me to new DevHook ala ali fasi to DS ..... Mario den tha exi pote tis h Sony .....To rolarw ligo to prama akoma , den paragelnw tpt na dw kiala post , kiales entiposis genikotera ..... me pernei kamia 10ra meres akoma ...

Thanks All

Δημοσ.

!!!SUPERCARD ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!!

παιδια εβαλα μεσα στο mini sd τα super mario 64 ds,brain age και kingdom hearts chain of memories και παιζουν μια χαρα χωρις το παραμικρο ιχνος κοληματος!!!ειμαι παρα πολλυ ευχαρηστημενος προςτοπαρον απο την supercard αλλα δεν ξερω πως να βαλω εικονες ταινιες και ηχους. Παιδια αφτες τις εικονες που σας ειχα πει θα τις εχεται σε 15 μερες γιατι θα φυγω σημερα για διακοπες (επιτελους!:mrgreen: )!!!:mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

παιδια εβαλα μεσα στο mini sd τα super mario 64 ds' date='brain age και kingdom hearts chain of memories και παιζουν μια χαρα χωρις το παραμικρο ιχνος κοληματος!!!ειμαι παρα πολλυ ευχαρηστημενος προςτοπαρον απο την supercard αλλα δεν ξερω πως να βαλω εικονες ταινιες και ηχους. Παιδια αφτες τις εικονες που σας ειχα πει θα τις εχεται σε 15 μερες γιατι θα φυγω σημερα για διακοπες (επιτελους!:mrgreen: )!!!:mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote']

Πολύ ωραία!!!

Καλές διακοπές και καλό παιχνίδι.

Δημοσ.

παιδια εβαλα μεσα στο mini sd τα super mario 64 ds' date='brain age και kingdom hearts chain of memories και παιζουν μια χαρα χωρις το παραμικρο ιχνος κοληματος!!!ειμαι παρα πολλυ ευχαρηστημενος προςτοπαρον απο την supercard αλλα δεν ξερω πως να βαλω εικονες ταινιες και ηχους. Παιδια αφτες τις εικονες που σας ειχα πει θα τις εχεται σε 15 μερες γιατι θα φυγω σημερα για διακοπες (επιτελους!:mrgreen: )!!!:mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote']

Ti marka mini sd evales k posa mb?

k ego auto tha paro telika me mini sd alla den ksero pia karta k me posa leuta:P

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα από cheapmod μιά MK4-key που πόσταρε ο Daredevil χτές.

Φυσικά δεν έχω ακόμα flashcard, αλλά με το ρυθμό που αγοράζονται αυτά τα πράγματα, καλύτερα να πιάσω στα χέρια μου έστω τη Passcard πρίν γίνει και αυτή sold out παντού.

Δημοσ.
Ti marka mini sd evales k posa mb?

k ego auto tha paro telika me mini sd alla den ksero pia karta k me posa leuta:P

sandisk 1gb.Tο ολο πακετο (supercard+1gb sandisk mini sd+superpass) το ολο πακετο το αγορασα απο discoazul 156.40Ε με τα μεταφορικα

Δημοσ.
kai tha plirwseis dipla metaforika???

Εμ, τί να κάνουμε ρε poromene?

Όλα γίνονται sold out την ίδια μέρα που τα έκαναν στόκ.

Δεν πειράζει. 5 λίρες είναι τα μεταφορικά. Τα ακριβά. 1.5 λίρες είναι κανονικά.

Την παρήγγειλα την ώρα που έκανα το πόστ και ήδη την έστειλαν.

Από βδομάδα θα βρίσκεται Κύπρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...