Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετα καλο το online για nintendo!

Και ευκολο

δεν είναι και ότι καλύτερο το online αλλά είδωμεν.

να πάρεις και castlevania' date=' tetris, mario, advance wars, wario ware.

θα με θυμηθεις.

δες απο ebay θα βρεις τις χαμηλότερες τιμές με διαφορά.[/quote']

I'll have that in mind m8!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άντε μεγειά!!! Καλοτάξιδο, καλοφόρετο, ευήλιο, ευάερο και άλλες πολλές λέξεις!!!

Άντε να έρθει η αυριανή μέρα να το πάρω κι εγώ!

Ερώτηση 1: Dead pixels εντόπισες???

Ερώτηση 2: Αφήνει εύκολα δαχτυλιές στο μαύρο? Κι εγώ για το μαύρο πάω.

Ερώτηση 3: Η οθόνη είναι όντως τόσο φωτεινή, ώστε σε σκοτάδι και full φωτεινότητα, να πρέπει να κατεβάσεις την φωτεινότητα?

Ερώτηση 4: Σε σχέση με το DS (αν το έχεις), τα κουμπιά είναι καλύτερα/χειρότερα?

Ερώτηση 5: Τα shoulder buttons είναι ακριβώς το ίδιο ευαίσθητα? Ακούστηκε ότι το αριστερό κουμπί δεν κάνει κλίκ όπως το δεξί.

Ερώτηση 6: Το volume bar είναι χαλαρό ή σφιχτό?

Αυτά. Και καλό παιχνίδι!

Δημοσ.

(1) Ουτε ενα!

(2) Ναι δυστυχως αφηνει δαχτυλιες.Αλλα με ενα πανακι ολα καλα

(3) Ναι ειναι οντως τοσο φωτεινη!

(4) Καλα μου φαινονται τα κουμπια αν και δεν εχω το παλιο DS

(5) Τι να σου πω,δε ξερω

(6) Ουτε χαλαρο,ουτε σφιχτο.Perfect θα ελεγα!

Δημοσ.

μεχρι προτινος ημουν φανατικος psp gamer αλλα αρχιζω να το σκεφτομαι καλυτερα.το ds με μια flash card και μια magic key παιζει τα παντα απο roms μεχρι και html αρχεια ενω το psp θελει firmware 1.00 ή 1.50 (αν και εχω 1.50 δεν μπορω να παιζω καπια games και να εχω καπιες εφαρμογες οπος flash player).Το συστημα (ενοω σαν controler) του psp δεν μου κανει εντυπωσει.Ωραιο γιατι θυμιζει ps2 αλλα του ds με ξετρελενει λογο της πρωτοποριας του.Η οθονη αφης και το μικροφωνο που χρησημοποιουνται με ωραιο τροπο στα games με εχουν αφησει αφωνο!Τωρα που ειπα games τα παιχνιδια του psp δεν ειναι ωραια και προτοτυπα αλλα απο γραφικα αλλο πραγμα!Εγω ομος δεν εχω τι να παιξω γιατι παιζω φανατικα rpg παιχνιδια και τα καλυτερα παιχνιδια των αλλων ειδων και το psp δεν εχει κατι που να εντυπωσιαζει.Το ds εχει το mario cart το dr.kawashima's brain training(πολυυυυυυυυ προτοτυπο!!!!!!!) και το warioware touched!Δυστηχως με τυφλωσε το κατα πολυ ανωτερο hardware του psp.Για αυτο θα εχω το psp για να φτειαχνω εφαρμογες και να χρησημοποιω εφαρμογες και για να βλεπω ταινιες,εικονες και για να ακουω μουσικη.Και το ds για ολα τα υπολοιπα + αυτα!!!!!!Και κατα πασα πιθνοτητα θα παρω το ds lite αν και εχω ηδη το κανονικο ds!

Δημοσ.

Πολύ καλό παιχνίδι που εκμεταλεύεται στο έπαρκο την touch screen είναι και το Kirby: Canvas Curse. Τρομερό platform παιχνίδι.

Δημοσ.
εγω εχω και παιζω ακομα και σημερα super mario bros για το game boy!εχει τοσο καλο gameplay οσο και το (old) super mario bros;;;

Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Κορυφαιο!!!

Εχω παιξει ΟΛΑ τα mario σε NES,SNES,GameBoy και εχω να πω οτι ειναι κατι αναμεσα σε Mario 1 (NES) , Mario 3(NES και το κορυφαιο ολων κατ'εμέ) και Super Mario(SNES)!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...