Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει. Ειναι ευκολο να γινει firmware flash

στο DSlite, οπως φαινεται κ σε αυτο το βιντεο εδω, στην τελευταια εκδοση v7. Οι επιλογες ομως αλλαγης του φωτισμου παραμενουν? Και εφοσον δεν ειναι δυνατη η απενεργοποιηση του ''καινουργιου'' firmware, ο φωτισμος ''κλειδωνει'' για παντα εκει? Γιατι αν ειναι ετσι, τοτε το ολο ζητημα δεν φαινεται τοσο ευχαριστο...:|

Υ.Γ Στο βιντεακι, ο τυπος αφαιρει μια στιγμι το καλωδιο απο το λεγομενο SL1, που χρειαζεται να το ακουμπας οταν flashαρεις. Αυτο το κανει για να δειξει οτι ακομα κ κατι τετοιο να γινει, δεν θα υπαρχει προβλημα, δεν σημαινει οτι ετσι ειναι το σωστο! :razz:

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To καινούργιο flashme περιλαμβάνει firmware για το DS αλλά καί για το Lite.

Οι επιλογές φωτισμού παραμένουν. Ακόμα όμως και παλιότερη version να βάλεις, μπορείς να το ξαναφλασάρεις και να περάσεις από πάνω τη καινούργια version.

Δημοσ.
Kai ama apofasisoume to ti tah agorasoume telika emena na me xesete :P ...

1 mina twra afto kouventiazoume em ton mano pou postarei edo mesa ...

Egw lew G6 Lite - 4G Aftos leei M3 Perfect Mini SD version + Passcard DS Lite ....... Emena den me niazi toso o xoros sto na exo Mp3 ke video ' date=' mono ta games me niazoune antithetos o alos ta thelei ola :P .... Ti na kanoume re mages gia peste idees .... ida tis photo me tin M3 pio pano ke lew OK super afti tha PAROUME vlepw tora to post me tis photo tis G6 ke ine 2 fores SUPER :) ......

ELEOC APLA :)

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP[/quote']

Δεν είναι τόσο δύσκολη η απόφαση αν έχεις DS παίρνεις ότι θες:

1. Μ3 SD (αυτή έχω πάρει εγώ)

2. Μ3 SD mini

3. G6

4. supercard

αν έχεις DS light θα πάρεις

1. M3 SD mini

2. G6

εγώ σε κάθε περίπτωση θα έπαιρνα Μ3 SD(είτε Μ3 SD mini για light) γιατί θέλω περισσότερα παιχνίδια μαζί μου έχω 24 ήδη μέσα σε 1 GB kingston με καλή απόδοση δε βλέπω κάποια καθυστέρηση. μπορεί σε λίγο να φτιάξουν και τον emu για snes τότε τα 4gbit δε θα μου φτάνουν.

Δημοσ.

Για το DS Lite δεν νομιζω οτι ειναι κ πολυ καλη λυση η M3 με mini SD. Οντως η καρτα ειναι κορυφαια, αλλα εχει μεγαλυτερο μεγεθος απο κανονικο GBA cart, και στο κανονικο DS προεξεχει. Η Supercard Mini SD ομως εχει μεγεθος ολοιδιο με ενος GBA cart. Παρ'ολα αυτα, δεν θα την προτεινα, σαν παλιος χρηστης του ''αρχαιου'' Passme 1 και της πρωτης Supercard CF (παλια καραβανα... :razz: ) μου δημιουργησε προβληματα και μετα αχρηστευτηκε.. και το Passme , και Supercard και η CF πραγματικα χωρις να εχω κανει τιποτα το αντικανονικο... :-?

Δημοσ.
αν έχεις DS light θα πάρεις

1. M3 SD mini

2. G6

εγώ σε κάθε περίπτωση θα έπαιρνα Μ3 SD(είτε Μ3 SD mini για light) γιατί θέλω περισσότερα παιχνίδια μαζί μου έχω 24 ήδη μέσα σε 1 GB kingston με καλή απόδοση δε βλέπω κάποια καθυστέρηση. μπορεί σε λίγο να φτιάξουν και τον emu για snes τότε τα 4gbit δε θα μου φτάνουν.

Μπορείτε links με full specs?

Δημοσ.

Μια εικονα της M3 μπορεις να δεις εδω, τα features ειναι τα εξης:

In Game Rest

Built in GameBoy Emulator

Built in Sega Master System Emulator

Built in PC Engine Emulator

Built in NES Emulator

No Slowdown in GBA Games

Real Time Save (RTS) in GBA Games

FlashMe Compatible

Integrated Crystal Media Engine

Very Long Running (Battery) Time

Supports Nintendo DS v1-v4 Firmware

Supports GBA, GBA SP, GBA Micro

Supports GameCube GBA Player

Packaging

M3 Perfect SD Adapter

Passkey v2 Programmer

Passkey v2

Software Disc (Mini-CD)...

Τα χαρακτηριστικα της G6 ειναι τα εξης....

- With True U disk Functions (G6 Flash 3-True U disk)

With super high capacity (1Gb/2Gb/4Gb). Can copy data from U disk to PC rapidly and conveniently, or vice versa.

- With the U disk Read/Write Speed

The fastest R/W speed Flash cart in the world, only take 2 seconds for downloading 32M game, take 4-5 seconds for downloading 64M game, take 8-10 seconds for downloading 128M game from PC to Flash Card.

- With the Movie & Music Player Feature

(G6Flash3=Multi Media Player)

G6 Flash3 can be used on the GBA for playing movies and music conveniently.

- With the game picture interface. It's very clear to operate unlike other Flash carts can just be read the games' names on the GBA(SP) interface.

- User can read e-book, e-account, movie, enjoy music, look up dictionary and play various games directly (FC, NES, SNES, GB, GBC, PCE, Sega-MS, GG and more) and partial Arcade Game.

- All G6 Flash3 series include 1G, 2G and 4G will be able to use a new method of control.

- Compatible to 1M FLASH and 512K FLASH, 4K EEPROM, 64K EEPROM, SRAM, G6 can virtually play the latest released games at real-time.

- GOLDEN FINGER(CHEAT) employs the IPS system that prevails in the world, Our unique Auto IPS feature completely avoids computer crash.

- Instant Save Function, high compatible for most games, no patch file or data base is necessary.

Exclusive Secret Code, what you see is what you get, helps you easily pass levels.

- Creative Save Manager System (SMS) enables the player to easily save files, each game assigns its own saver, virtually avoiding data loss.

- It employs ASIC architecture, with extremely low power comsumption Can exclusively use special power protection IC for avoiding data loss when it is power on/off.

- It has RTC (Real-Time Clock) IC inside, completely supporting RTC game without adding patches.

- Real Time Save support

- ASIC design, 6-layer high-density circuit board, brand IC parts and a series of strict testing guarantees its product quality and stability.

- File/Rom can be deleted in random order.

- PDA GUI & Nice Boot Menu

- Loader does not take up space in Rom (uses additional 16Mbit Flash Memory)

- Support Compression

- The highest compatible Dual Soft Reset

- Additional 16M Flash Memory...

Μια εικονα της G6 θα δεις εδω

Αυτα, ελπιζω να σε καλυψουν!!!

Δημοσ.

Επίσης μιά σημαντική διαφορά της G6 Lite έναντι των Μ3 είναι ότι κάνει save πάνω στη flashcard σε real time.

Οι Μ3 κάρτες, όταν κάνεις save, αποθηκεύουν τα δεδομένα σε προσωρινή μνήμη και μεταφέρονται στη flashcard την επόμενη φορά που θα ανάψεις το DS.

Στην G6 Lite, τη στιγμή που θα κάνεις save, εκείνη τη στιγμή αποθηκεύονται και τα saves σου.

Δημοσ.

Μάλλον για G6 πάω. Τα 4 gbit είναι όλα διαθέσιμα στον χρήστη? Γιατί τα συστήματα με sd έχουν μόνο 128 mbit διαθέσιμα. Εντάξει δεν έχει βγει παιχνίδι πάνω από 128 αλλά ποτέ δεν ξές.

Δημοσ.
Επίσης μιά σημαντική διαφορά της G6 Lite έναντι των Μ3 είναι ότι κάνει save πάνω στη flashcard σε real time.

Οι Μ3 κάρτες' date=' όταν κάνεις save, αποθηκεύουν τα δεδομένα σε προσωρινή μνήμη και μεταφέρονται στη flashcard την επόμενη φορά που θα ανάψεις το DS.

Στην G6 Lite, τη στιγμή που θα κάνεις save, εκείνη τη στιγμή αποθηκεύονται και τα saves σου.[/quote']

Tora file mas apotelioses.

diladi me tin M3 pezei na xaseis ta saves sou diladi...

K den to katalaba auto.. se pia mnimi prosorini ta bazei? mesa sto ds?

Δημοσ.
Μάλλον για G6 πάω. Τα 4 gbit είναι όλα διαθέσιμα στον χρήστη? Γιατί τα συστήματα με sd έχουν μόνο 128 mbit διαθέσιμα. Εντάξει δεν έχει βγει παιχνίδι πάνω από 128 αλλά ποτέ δεν ξές.

Μαλλον μπερδευεις τα mbit με τα MB

8 mbit = 1 MB

Aρα τα 4 gbit που ειναι η g6 ειναι 512 MB

Παιχνιδια πανω απο 128 mbit ασφαλως και εχουν βγει

Μονο πχ το Metroid ειναι 512 mbit(=128 MB)

Δημοσ.

Έχεις μπερδέψει τα Gigabit και τα Gigabyte.

Τα 4G της G6 Lite είναι 512 MByte. Tα παιχνίδια στο DS φτάνουν τα 128MByte.

Άρα χωράει 4 τέτοια παιχνίδια, ή 8 των 64 MByte ή 16 των 32MByte. Μικρότερα παιχνίδια δεν έχει το DS.

Αυτό που λές για διαθέσιμα bit δεν το έπιασα. Απλώς παλαιότερα υπήρχε κάποια ασυμβατότητα σε παιχνίδια μεγαλύτερα των 256MBit, δηλαδή των 64MByte.

Αυτό δεν ισχύει πιά.

Δημοσ.
Tora file mas apotelioses.

diladi me tin M3 pezei na xaseis ta saves sou diladi...

K den to katalaba auto.. se pia mnimi prosorini ta bazei? mesa sto ds?

Δεν ξέρω πού τα αποθηκεύει, απλώς αν κάνεις save και μετά βγάλεις τη κάρτα και τη βάλεις στον υπολογιστή, η κάρτα θα έχει επάνω της τα παλιά saves. Τα καινούργια θα περαστούν την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το DS.

Να τα χάσεις λίγο δύσκολο.

Νομίζω το ίδιο συμβαίνει με όλες τις flashcard πλήν της G6 Lite.

Δημοσ.
Έχεις μπερδέψει τα Gigabit και τα Gigabyte.

Τα 4G της G6 Lite είναι 512 MByte. Tα παιχνίδια στο DS φτάνουν τα 128MByte.

Άρα χωράει 4 τέτοια παιχνίδια' date=' ή 8 των 64 MByte ή 16 των 32MByte. Μικρότερα παιχνίδια δεν έχει το DS.

Αυτό που λές για διαθέσιμα bit δεν το έπιασα. Απλώς παλαιότερα υπήρχε κάποια ασυμβατότητα σε παιχνίδια μεγαλύτερα των 256MBit, δηλαδή των 64MByte.

Αυτό δεν ισχύει πιά.[/quote']

Σόρρυ δεν τα έχω μπερδέψει ήδη διαθέτω από το 2003 μία κάρτα για το gba των 256 mbit ή των 32 mbytes αν θες. Τα 128 που είπα αναφερώμουν σε παιχνίδι του gba. Δλδ για 32 megabytes. Απλώς τότε κυκλοφορούσαν βιντεάκια με την κατάληξη .bin για το gba και δεν υπήρχαν κάρτες άνω των 256 mbit. Μετά κυκλοφόρησαν τα συστήματα με cf / sd που όμως είχαν αυτό τον περιορισμό ότι από την κάρτα την sd μεταφερόταν ένα μόνο παιχνίδι μέχρι τα 128 mbit. Ελπίζω να με κατάλαβες τώρα...

Δημοσ.
Σόρρυ δεν τα έχω μπερδέψει ήδη διαθέτω από το 2003 μία κάρτα για το gba των 256 mbit ή των 32 mbytes αν θες. Τα 128 που είπα αναφερώμουν σε παιχνίδι του gba. Δλδ για 32 megabytes. Απλώς τότε κυκλοφορούσαν βιντεάκια με την κατάληξη .bin για το gba και δεν υπήρχαν κάρτες άνω των 256 mbit. Μετά κυκλοφόρησαν τα συστήματα με cf / sd που όμως είχαν αυτό τον περιορισμό ότι από την κάρτα την sd μεταφερόταν ένα μόνο παιχνίδι μέχρι τα 128 mbit. Ελπίζω να με κατάλαβες τώρα...

Τότε απάντησες την ερώτησή σου μόνος σου.

Είναι δυνατόν να αγοράσεις SD των 4 και 8Gigabit και να χρησιμοποιείς μόνο 128Μ?

Δεν υπάρχει πλέον τέτοιος περιορισμός.

Δημοσ.

Όπως και να έχει θα πάρω την G6 μάλλon. To ds lite είναι γαμάτο μηχανάκι και το θέλω!!! Αχ φίλε μου θυμάμαι πριν 6 χρόνια που ήμουν φαντάρος. Τότε είχα το color. Με συντρόφευσε τέλεια κατά την διάρκεια της θητείας μου (δεκαοκτάμηνο) όχι μόνο εμένα αλλά 100 τουλάχιστον συναδέλφους μου. Η αγάπη για τα φορητά της nintendo παραμένει αθεράπευτη παρόλο που έχω και psp.

Thanx panther για την υπομονή... Πάρτε και ένα τέλειο site (όσοι δεν το ξέρετε) http://www.advance-power.de/index.php

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...