deus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 tha postarei kaneis images i estw edipwseis?I pesate oloi me ta moutra sto gaming?? pesame me ta moutra sto gaming δε μπορω να ξεκολλήσω από μερικά παιχνίδια... 1. λοιπόν δοκίμασα για gba και δε γίνεται τίποτα δε παίζει. 2. παίζει μια χαρά NES τι μου θύμισε τώρα φοβερό...!!!! 3. τώρα παίζω λίγο με ήχο και βίντεο. 4. σε λίγο ανεβάζω και φωτογραφίες.
panther_512 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 παιδια βοηθειααααααααααα!!!!!εκει που εκανα flashme στο ds μου πατησα το power ενω το κρατουσα απο κατω για να το πιεζω!!!!!πητε με βλακα πητε με ζωον αλλα plzzzzzzzzzzz πεστε μου φτειαχνετε και που μπορω να παω να το φτιαξω και ποσο θα κοστισει;;;;plzzzzzzzz ειμαι σε απελπιστηκη κατασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τσαμπα τοσα λεφτα για την flash cart!!!μπουχου χου κλαψ! Δώσε μου 10 λεπτά Εdit: Λοιπόν, πρώτα απ'όλα βγάλε την Passcard και άφησε μέσα μόνο τη flashcard. Μετά άναψε το DS σου πατώντας Α+Β+SELECT+START. Αν την ώρα που κόπηκε το ρεύμα ήταν τουλάχιστον στο 1%, τότε με αυτό το τρόπο θα μπουτάρει και θα μπορέσεις να επαναλάβεις τη διαδικασία. Περιμένω να μου πείς αποτελέσματα.
Braveheart1980 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 oi ipolipoi pou piran ta proida tous simera edipwseis?braveheart plirwses telonio? Ουτε δεκαρα! Να'ναι καλα τα παιδια απο το divineo.cn!
manos28684 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 psakse na breis roll back.. mipos to kseflashareis.... apo to site pou katebases to update
poromenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Ουτε δεκαρα! Να'ναι καλα τα παιδια απο το divineo.cn! an thmimame kala parigiles m3mini sd??sta posa evro sto dilwsan sto telwnio???edipwseis?? (parigiles apo to kineziko divineo?)
ffseriespower Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 απο εδω το κατεβασα αλλα δεν ειδα τιποτα για rollback http://dl.qj.net/Nintendo-DS-Hacks-Exploits/catid/240
panther_512 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 psakse na breis roll back.. mipos to kseflashareis....apo to site pou katebases to update Δεν γίνεται rollback αν κοπεί το ρεύμα την ώρα του φλασαρίσματος. ffseriespower, κάνε αυτό που έγραψα παραπάνω. Αν δεν έκαψες καμιά ασφάλεια και αν το φλασάρισμα πήγε έστω και στο 1%, θα μπορέσεις να το φλασάρεις.
manos28684 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 paidia mia karta mnimis mikri pou na pezei ds games only k na stixizei ligo?
Braveheart1980 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 an thmimame kala parigiles m3mini sd??sta posa evro sto dilwsan sto telwnio???edipwseis??(parigiles apo to kineziko divineo?) Nαι M3 mini sd +passcard 3 παρηγγειλα Δηλωσανε .... 20$ (ναι 20 δολαρια!) Εντυπωσεις οι καλυτερες δυνατες!Αερα ολα τα παιχνιδια! Και ναι παρηγγειλα απο το κινεζικο . 90 ευρω ολα πληρωμενα με τα πιο γρηγορα μεταφορικα(3 μερες ολες και ολες!)
ffseriespower Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δεν γίνεται rollback αν κοπεί το ρεύμα την ώρα του φλασαρίσματος. ffseriespower' date=' κάνε αυτό που έγραψα παραπάνω. Αν δεν έκαψες καμιά ασφάλεια και αν το φλασάρισμα πήγε έστω και στο 1%, θα μπορέσεις να το φλασάρεις.[/quote'] το εκανα αλλα στην κατω οθονη μου εχει την φοτογραφια της supercard ds και στην επανω οθονη μια σαν χιονισμενη οθονη και οτι κουμπι και να πατησω καμια αλαγη
poromenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 malista!please postare eikones gia na doume an proeksexei poli apo to ds lite!eimai se dilima kai egw(g6lite i m3).analoga pws tha dw tis eikones tha apofasisw........
deus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 an thmimame kala parigiles m3mini sd??sta posa evro sto dilwsan sto telwnio???edipwseis??(parigiles apo to kineziko divineo?) εγώ πήρα απο winsunx Κίνα τους είπα να δηλώσουν λιγότερο και δήλωσαν 20? σύνολο!!! δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στο τελωνείο με τόσο μικρό ποσό.
poromenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 εγώ πήρα απο winsunx Κίνα τους είπα να δηλώσουν λιγότερο και δήλωσαν 20? σύνολο!!! δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στο τελωνείο με τόσο μικρό ποσό. kai esi m3??padws arxizw na min fovamai to telonio!se poses meres to eferan?exeis ds i ds lite?(postare please images:mrgreen: )(Kai kane an mporeis enan timokatalogo px m3 60$+metaforika 20$)
manos28684 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 nai re paidia bgalte kamia photo... exoume lite emeis min einai koumoutsa na kseroume... kala g6 lite efarmozei telia... alla apo tis alles na doume
panther_512 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 το εκανα αλλα στην κατω οθονη μου εχει την φοτογραφια της supercard ds και στην επανω οθονη μια σαν χιονισμενη οθονη και οτι κουμπι και να πατησω καμια αλαγη Λοιπόν, το ότι μπουτάρει είναι καλό σημάδι. Αν έχεις κι άλλα πράγματα μέσα στη flashcard, βγάλτα όλα και άφυσε μέσα μόνο το flashme.ds. Όπως είπα και πρίν, μήν βάλεις τη Passcard. Μόνο τη flashcard θα έχεις μέσα. Ανάβεις το DS σου πατώντας ταυτόχρονα A+B+SELECT+START. Μόλις μπουτάρει, πάτα το Α και κράτα το πατημένο μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί το κείμενο του flashme. Αν όλα πάν καλά, θα μπορέσεις να επαναλάβεις τη διαδικασία του φλασαρίσματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα