Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μόλις μου ήρθε και εμένα απο winsunx η m3 + passkey 3 + 1GB memory φόρτωσα 28 παιχνίδια DS έχω χαζέψει φοβερή απόδοση αυτό το castlevania απίστευτα εθιστικό.....!!!!!

pio nds exeis? lite i kanoniko?

gia stile kamia photo an mporeis na doume k emeis oi kaimenoi pou perimenoume.... :P

Ti sd einai akribos? pes mou giati eimai anamesa se sd k cf...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Και εμενα μου ηρθε

Και δε δουλευει........

Πρώτα απ'όλα μήν αγχώνεσαι.

Δεύτερον, αν δεν έλυσες ήδη το πρόβλημά σου, δώσε αναλυτική περιγραφή του τί έχεις, τί βάζεις και τί κάνεις.

Δημοσ.

έχω το DS το απλό. η κάρτα εφαρμόζει μια χαρά εξέχει λίγο.

Πολύ εύκολο το να βάλεις τα παιχνίδια μέσα. Έχω το super M3 SD αυτό σημαίνει ότι δεν παίζει gba μόνο nds αλλά είναι πιο φθηνή.

το δοκίμασα για gba αλλά δεν έπαιζε ίσως δεν έκανα κάτι καλά εγώ θα ανεβάσω φωτογραφίες αύριο (ίσως και σήμερα το βράδυ) έχω δοκιμάσει μόνο nds games ως τώρα όλα μια χαρά. η κάρτα SD είναι η απλή.

Δημοσ.

πηρα και τον card reader εβαλα το super mario 64 ds και παιζει τελεια !ουτε κοληματα ουτε τιποτα!!!εχω πορωθει απιστευτα!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

παιδια βοηθειααααααααααα!!!!!εκει που εκανα flashme στο ds μου πατησα το power ενω το κρατουσα απο κατω για να το πιεζω!!!!!πητε με βλακα πητε με ζωον αλλα plzzzzzzzzzzz πεστε μου φτειαχνετε και που μπορω να παω να το φτιαξω και ποσο θα κοστισει;;;;plzzzzzzzz ειμαι σε απελπιστηκη κατασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τσαμπα τοσα λεφτα για την flash cart!!!μπουχου χου κλαψ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...