Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά' date=' ο μόνος τρόπος να καταλάβεις αν ένα DS είναι φλασαρισμένο, είναι ότι όταν ανοίγεις το μηχάνημα, δεν δείχνει πιά την αρχική εικόνα με το warning read health instructions (ή κάτι τέτοιο).

Αλλά άμα το φλασάρεις με το[b'] stealth-flashme[/b] θα την δείχνει την αρχική εικόνα, οπότε δεν υπάρχει απλός τρόπος να καταλάβεις ότι είναι φλασαρισμένο.

Όπως και να έχει, εγώ προσωπικά προτιμώ να έχει μέσα τη Passcard, γιατί έτσι μένει και προστατευμένη η θύρα από σκόνες και σκουπιδάκια.

Αν το φλασάρεις όμως μήν επιχηρήσεις να το ξεφλασάρεις.

sto erotimamou omws den apadises:( iparxei periptwsei na mou poun stina adiporospia:kirie to flasharate den sas to ftiaxoume-allazoume etc

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
sto erotimamou omws den apadises:( iparxei periptwsei na mou poun stina adiporospia:kirie to flasharate den sas to ftiaxoume-allazoume etc

Δώσε μου 10 λεπτά να το τσεκάρω.

Δημοσ.

Η G6 δεν έχει αφαιρούμενο media. Είναι 512ΜΒ' date=' τα οποία χωράν από 4-16 παιχνίδια DS ή [b']μέχρι 32 παιχνίδια GBA.[/b]

Όπως είπα και πρίν, χρυσό δυσκοπότηρο δεν υπάρχει σε αυτές τις κάρτες. Όλες έχουν τα υπέρ και τα κατά τους.

i Supercard SD/miniSD omos..me 512mb mnimi xoraei 200 games GBA !

se sxesi me mia palia EzFlash 256mb pou xorage 6 games..

dioti ta games ta vazei simpiesmena opos eine (rom) kai apla prosthetei kapia arxeia gia ta save & ta list tous.

gia to DS de to exo dokimasei akoma giati den exo akoma..logo PSP :)

omos apo odigeies tou site tis SUPERcard lei oti mporeis na flasharis to DS me karta GBA-flash ,xoris tin voithia tou PassKey,

kai na pezeis DS roms me tin i Supercard SD/miniSD.

Δημοσ.
Α ναί!!!!!!!!!

Δεν σου είπα!

Ήρθε και η δικιά μου πρίν από κάτι μέρες.

Δεν μου άρεσε γιατί δεν κλείνει αεροστεγώς (έχει ανοίγματα δεξιά και αριστερά).

Και έτσι παρήγγειλα μιά ίδια με τη δικιά σου από lik-sang! XAXAXAXAXA!!!!

XAXAXAXAXA!!!!Δε θα το πιστεψεις!Σκεφτομουνα να παρω και μια σαν τη δικια σου,ετσι να βρισκεται!!!λοοοοοοοοοοοοολ!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
perasan ta 10 lepta:mrgreen: :mrgreen:LoooooooooooooooooL

Μα καλά τί κάνετε όλοι εδώ πέρα τέτοια ώρα? Δεν έχετε αύριο δουλειές?

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Λοιπόν, το έψαξα πάρα πάρα πολύ το ζήτημα, μιάς και λίγο πολύ μας ενδιαφέρει όλους μας.

Η μλκία είναι ότι με το παλιό DS, το unflash λειτουργεί τέλεια και έτσι αν χρειαζόταν κάποιος να στείλει πίσω το μηχάνημά του, έκανε ένα απλό unflashme και όλα μέλι γάλα.

Δυστυχώς με το Lite, το unflash δημιουργεί προβλήματα.

Οπότε η μόνη λύση είναι το stealth flashme. Για να καταλάβουν ότι είναι φλασαρισμένο, θα πρέπει να βάλουν flashcard μέσα. Δεν γίνεται διαφορετικά.

Πάντως οι περισσότεροι που έχουν flashcards το έχουν φλασάρει το Lite τους.

Εν ολίγης, δεν μπορώ να σου δώσω σίγουρη απάντηση γιατί δεν έχουμε τις απαιτούμενες εμπειρίες από άλλους κατόχους φλασαρισμένων Lites.

Αλλά θέλει λίγο σκέψη γιατί μιλάμε για 2 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

Το πιό πιθανό ναί, θα μπορεί, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι.

Αλλά το να το φλασάρεις έχει πολλά θετικά και το κυριότερο ότι σε προστατεύει από ιούς, που μπορούν να χαλάσουν μόνιμα το DS σου.

Αλλά μέχρι στιγμής μόνο 2 ιοί εμφανίστηκαν, και αυτοί στις αρχές της κυκλοφορίας του DS (του παλιού). Από τότε τίποτα.

Δημοσ.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

κατάσταση: Σε Μεταφορά

Αποστολή προς: xxxxxxxxxxxxxxxxx

αποστολή ή τιμολόγηση σε: xxxxxxxx

αριθμός παρακολούθησης : xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

τύπος υπηρεσίας: EXPRESS SAVER

βάρος: 0.10 KGS

Εξέλιξη Δέματος:

Ημερομηνία/ ώρα Τοποθεσία Δραστηριότητα

06 jul 2006

07:47 SPATA, GR IN TRANSIT TO

07:46 SPATA, GR ARRIVAL SCAN

05:40 BERGAMO, IT UPDATED DEPARTURE

05:40 BERGAMO, IT DEPARTURE SCAN

04:55 BERGAMO, IT ARRIVAL SCAN

03:38 KOELN (COLOGNE), DE DEPARTURE SCAN

01:12 KOELN (COLOGNE), DE HUB SCAN

01:10 KOELN (COLOGNE), DE HUB SCAN

00:25 KOELN (COLOGNE), DE ARRIVAL SCAN

05 jul 2006

22:14 MAIA, PT THE PACKAGE WAS SUBJECT TO AN X-RAY INSPECTION PRIOR TO DELIVERY; A DELAY MAY RESULT;DELIVERY RESCHEDULED

19:48 MAIA, PT HUB SCAN

18:48 MAIA, PT ORIGIN SCAN

16:01 LUGO, ES ORIGIN SCAN

04:36 ES BILLING INFORMATION RECEIVED

ειναι καλο αυτο;

Δημοσ.

παιδια ακουστε να τρελαθειτε!πηρα την ups και μου ειπε οτι παρολο που το αντικειμενο μου ειναι στα σπατα ο κανονικος χρονος παραδωσεις ειναι αυριο!!!!!μου ειπε επισης οτι επειδη κατι εχουνε γραψει απανω μπορει και να το παρω σημερα.συγκεκριμενα για να δω ποτε θα το παρω να τους ξαναπαρω τηλεφωνο σε 2 ωρες.αντε να δουμε!!

Δημοσ.

Το φελεκι μου μεσα!

Ηρθε πρωι-πρωι η ταχυμεταφορικη των ΕΛΤΑκαι δεν την προλαβα!

Θα παραλαβω σημερα στις 16:30 απο την ταχυμεταφορικη της γειτονιας μου M3 mini SD + passcard 3!Αντε!!!!!!!!!!!!!!Δεν κρατιεεεεεεεεεεεεεμαι!!

Δημοσ.

παιδια πηρα ξανα στην ups και μου ηπαν οτι θα το εχω σημερα απο της 12 εως της 17:30!!!!τελεια!δεν κρατιεεεεεεεεεμαι!!!!!!!!!!!θα κατασκηνωσω διπλα στο κουδουνι ανυπομονοντας να χτυπησει!!!!!!!!

Δημοσ.

good news ffseriespower!!!

to prwi sou eipan etsi giati fisiologika den to eixan paralavei stis apothikes tous kai eixe minei sto el.venizelos,opote twra pou tous ksanapires malllon tha to eixan sta grafia tous!padws kratan tin 24awri paradosi!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...