epsilon753 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Όποιος το θέλει κάνει μόνο 109 ευρώ, προλάβετε προλάβετε! Απο που; Από γνωστό κατάστημα, αδελφάκι του Κωτσόβολου στο ίντερνετ και με δωρεάν μεταφορικά στην πόρτα σας. Εγώ πήρα 3 Ένα εγώ, ένα ένας φίλος και το τρίτο για δώρο. Καρτούλα πάρτε από το discoazul. Την επόμενη μέρα είναι στο σπίτι σας με UPS. Δεν παίζεται το μαγαζί...
jason88 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 109 ειναι το ασπρο και το ασημι, το μαυρο δεν το κατεβασαν. και παλι ομως απο ebay θα το επαιρνα. Με 110 πηρα και την καρτουλα και την εξτρα μπαταρια. Μενουν μονο τα screen protectors που ειναι κατω απο 2?...
winmik2kx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μια φίλη μου πήρε ένα ds lite και υποσχέθηκα να αναλάβω την καρτούλα αλλά έχω καιρό να παρακολουθήσω τις εξελίξεις... Τι να προτιμήσω σε slot-1? Έχω πάρει ήδη μια microSD 2gB και περιμένει...
jason88 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 M3 Real μη το σκεφτεσαι φιλε! εγω αυτη πηρα και ειμαι ευχαριστημενος! τωρα περιμενω μια δευτερη για ενα φιλο!
winmik2kx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ok! Στο gameyeaaah δε βλέπω καρτούλες, τους βάλαν χέρι? Τέσπα θα ψάξω να βρω κανα άλλο. Αν έχετε να μου προτείνεται κανά καλό (εκτός από discoazul), πείτε... ps: η microSD που πήρα είναι kingston (japan) και είδα ότι παίζει να έχει πρόβλημα με τη m3 real ρε γμτ... edit: σύμφωνα με το m3wiki, με fw 1.06 δεν θα έχω πρόβλημα!
jason88 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.ishopvideogame.com/m3-ds-real-card-rumble-ram-pack-p-805.html
winmik2kx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 thanx, το βρήκα και γω πριν από λίγο εκεί..!
DeSaad Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) ρε παιδια θα σας φανει blast from the past αλλα εχω το DS phat ακομα απο τοτε που ειχε μολις πρωτοβγει το lite. Παρεα εχω ακομα απο τοτε την G6 Flash3 στη θυρα του Advance, ενω στη θυρα DS τη Supercard. Με βόλευε μια χαρά μέχρι περίπου τα πρώτα 1200 roms, όσο πιο καινούρια έβγαινε και νεο patch εδω http://www.handheldsources.com/Download.html το κατέβαζα και ήμουν μια χαρά. Μέχρι που σταμάτησα να ψάχνομαι για πολούς μήνες, και τώρα που ξαναψάχνομαι δε βρίσκω νεότερο update περα απο το 5.1 Ξερετε να υπαρχει κανα patch, update, οτιδηποτε για μενα βρε παιδια? Μη μου πειτε την ευκολη λυση να παρω νεα καρτα, αυτη τη λυση τη ξερω κι εγω ευχαριστω πολυ. Το θεμα ειναι να ξεζουμισω τη παλια πρωτα, κριμα ειναι γαμωτο... (Αν μη τι αλλο με εχει φαει η μαρμαγκα που δε βρηκα ποτε σωστο rom για το Zelda και δε μπορουσα να σωσω κανενα save) http://www.yall.net/Nintendo-DS-Slot-2/g6-lite-review.html Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2009 από DeSaad
kasa23 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Παιδια καλισπερα μενω στα τρικαλα και ψαχνω καρτα r4 για το nds που μπορω να βρω μια μπορω να δωσω μεχρι και την pokemon ολα 100lvl και με ολα τα τα ribbons
lazaroslion Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 η καλυτερη κονσολα που υπηρξε ποτε !!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα