poromenos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες κατάσταση: Σε Μεταφορά Αποστολή προς: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx αποστολή ή τιμολόγηση σε: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx αριθμός παρακολούθησης : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx τύπος υπηρεσίας: EXPRESS SAVER βάρος: 0.10 KGS Εξέλιξη Δέματος: Ημερομηνία/ ώρα Τοποθεσία Δραστηριότητα 05 jul 2006 16:01 LUGO' date=' ES ORIGIN SCAN 04:36 ES BILLING INFORMATION RECEIVED τωρα δειχνει αυτο στο site της ups! ειναι καλο;(τα x δεν ειναι πραγματικα φυσικα!ξερετε εσεις)[/quote']einai sto aerodromio!opote simera to vradi tha einai athina kai avrio prwi prwi(Me tin avgi:mrgreen: ) tha einai stin apothiki tis ups:mrgreen:
ffseriespower Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 thanx poromene!!!!δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω!!με βοηθησες αφανταστα σε αυτη μου την αγορα!!!θα ξεσκιστω να βγαλω απειρες φοτο και εντυπωσεις!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δεν υπαρχει κανενα ελληνικο καταστημα που φερνει αυτες τις καρτες(G6' date='m3 κ.λπ) ? Με αυτη την καρτα http://discoazul.com/product1571/product_info.html στο απλο DS θα κανουμε τη ....δουλεια μας ??[/quote'] Ναί φίλε μου, θα την κάνεις τη δουλειά σου, αλλά όπως είπαμε και πρίν, η παλιά G6, αυτή δηλαδή που βρήκες, είναι πανάκριβη γι'αυτά που σου προσφέρει. 172 Ευρώ για 512ΜΒ + 20-30 Ευρώ για Passcard3 + για τα μεταφορικά. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί η G6 Lite 4G η οποία είναι ακριβώς το ίδιο πράμα, αν όχι καλύτερη και κοστίζει 65-80 δολλάρια. Λοιπόν για να τα κάνουμε τα πράγματα ξεκάθαρα για όλους εσάς τους υποψήφιους αγοραστές. Οι καλύτερες επιλογές σας είναι οι εξής: Flashcards και Passcards που κυκλοφορούν στην αγορά: 1) Μ3 CF/SD/miniSD + Passcard 3/SuperKey/MK4key (credits to Darevevil) 2) Supercard SD/miniSD + Passcard3/Superkey/MK4key 3) ΕΖ4 Lite miniSD/microSD + Passcard3/Superkey/MK4key 4) G6 Lite 4G + Passcard3/Superkey/MK4key Οι 3 πρώτες επιλογές χρησιμοποιούν αφαιρούμενο media SD,miniSD,microSD. Προσοχή τή μάρκα media θα αγοράσετε. O Braveheart έδωσε μιά αναλυτική λίστα συμβατότητας και απόδοσης. Η λίστα είναι εδώ. Η G6 δεν έχει αφαιρούμενο media. Είναι 512ΜΒ, τα οποία χωράν από 4-16 παιχνίδια DS ή μέχρι 32 παιχνίδια GBA. Όπως είπα και πρίν, χρυσό δυσκοπότηρο δεν υπάρχει σε αυτές τις κάρτες. Όλες έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Επίσης, οι μόνες κάρτες που χωράνε τέλεια στο DS Lite είναι η EZ4 Lite microSD και η G6 Lite. Όλες οι άλλες προεξέχουν πολύ. Αυτά για την ώρα.
poromenos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 thanx poromene!!!!δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω!!με βοηθησες αφανταστα σε αυτη μου την αγορα!!!θα ξεσκιστω να βγαλω απειρες φοτο και εντυπωσεις!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!! tipota file! koita na xareis tin karta sou kai ase tis foto gia argotera:mrgreen:
ffseriespower Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες κατάσταση: Εξαίρεση αποστολή ή τιμολόγηση σε: xxxxxxxxxxxxxxxxxx αριθμός παρακολούθησης : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx τύπος υπηρεσίας: EXPRESS SAVER βάρος: 0.10 KGS Εξέλιξη Δέματος: Ημερομηνία/ ώρα Τοποθεσία Δραστηριότητα 05 jul 2006 22:14 MAIA, PT THE PACKAGE WAS SUBJECT TO AN X-RAY INSPECTION PRIOR TO DELIVERY; A DELAY MAY RESULT;DELIVERY RESCHEDULED 18:48 MAIA, PT ORIGIN SCAN 16:01 LUGO, ES ORIGIN SCAN 04:36 ES BILLING INFORMATION RECEIVED τι ειναι αυτο;;;;;
Braveheart1980 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ηρθε σημερα η θηκη για το ds lite μου απο το lik-sang Μαμαει.... Οσο για την m3 minisd+passcard3 να τι βλεπω Outward Speedpost Item Number: XXXXXXXXXXXXXXX Posting Date Posting Time Drop-off Point Destination 3-Jul-2006 16:45 Cheung Sha Wan Counter Office Greece Date # Location Delivery Status 3-Jul-2006 Hong Kong Item posted and is being processed. 3-Jul-2006 Hong Kong Processed for departure. 4-Jul-2006 Hong Kong Departed. 5-Jul-2006 Greece Arrived and is being processed. 5-Jul-2006 Greece In transit. Αντε να δουμε αν θα εχω το πακετο στα χερια μου την Παρασκευη!
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ο Daredevil ανακάλυψε το πρώτο review για την G6 Lite!!!! Daredevil post Επισημάνω τα συμπεράσματα: Conclusion - Simply The Best! After using the G6 Lite for a few hours itʼs easy to see that this unit is king of the DS mod mountain. Itʼs small size and amazing software make it the most advanced mod unit out for the DS at this time. Positives + small size + nice software with pictures in the games menu + perfect DS support and GBA support + built in emulators + built in media player + built in PDA + shell of the G6 Lite is not only white but also glossy to match the shell of the Ds Lite + larger GBA shell included for older phat DS units Negatives - internal memory is not upgradeable - non upgradeable internal memory means you cant play large video files - PDA is only in Chinese so unless you can read Chinese itʼs little useless at the moment
poromenos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 merikes mikroerotisoules 1)afou flasharw to ds lite (Me passcard 3)tha mporw na to kseflasharw? 2)an to flasharw tha borw na paizw afthedika games? 3)tha ksanaxreiastw to passcard 3? 4)ti xanw an einai flasharismeno?steroume kapias dinatotitas?
ffseriespower Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 1)κατα πασα πιθανοτητα οχι(προς το παρον) 2)φυσικα
ffseriespower Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 3)οχι (μα για αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος του flashαρισματος) 4)το μονο που χανεις ειναι την εγγυηση!απο κει και περα το μηχανημα πεταει!!
poromenos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 3)οχι (μα για αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος του flashαρισματος)4)το μονο που χανεις ειναι την εγγυηση!απο κει και περα το μηχανημα πεταει!! thanx gia oles tis info! to mono pou me provlimatizei einai i egiisi:???: an xalasei (ftou ftou ftou makria apo emas)den tha mou to kanei service i adiprosopia???i tha mou to kanei me kapoio kostos???xerei kaneis na mou apadisei?
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 thanx gia oles tis info!to mono pou me provlimatizei einai i egiisi:???: an xalasei (ftou ftou ftou makria apo emas)den tha mou to kanei service i adiprosopia???i tha mou to kanei me kapoio kostos???xerei kaneis na mou apadisei? Βασικά' date=' ο μόνος τρόπος να καταλάβεις αν ένα DS είναι φλασαρισμένο, είναι ότι όταν ανοίγεις το μηχάνημα, δεν δείχνει πιά την αρχική εικόνα με το warning read health instructions (ή κάτι τέτοιο). Αλλά άμα το φλασάρεις με το[b'] stealth-flashme[/b] θα την δείχνει την αρχική εικόνα, οπότε δεν υπάρχει απλός τρόπος να καταλάβεις ότι είναι φλασαρισμένο. Όπως και να έχει, εγώ προσωπικά προτιμώ να έχει μέσα τη Passcard, γιατί έτσι μένει και προστατευμένη η θύρα από σκόνες και σκουπιδάκια. Αν το φλασάρεις όμως μήν επιχηρήσεις να το ξεφλασάρεις.
manos28684 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 paidia apofasisa na paro M3 + Passcard DS Lite gia to ds lite mou. den me noiazei to megethos tis kartas arkei na pezei kala. tora exo mia erotiso gia opion kserei... tha mporo na balo to cf flash uparxei sto m3 i pernei merikes markes? ego tha ebaza auto TWINMOS COMPACT FLASH CARD 2GB ULTRA-140X tha litourgei sosta?
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ηρθε σημερα η θηκη για το ds lite μου απο το lik-sang Μαμαει.... Α ναί!!!!!!!!! Δεν σου είπα! Ήρθε και η δικιά μου πρίν από κάτι μέρες. Δεν μου άρεσε γιατί δεν κλείνει αεροστεγώς (έχει ανοίγματα δεξιά και αριστερά). Και έτσι παρήγγειλα μιά ίδια με τη δικιά σου από lik-sang! XAXAXAXAXA!!!!
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 paidia apofasisa na paro M3 + Passcard DS Lite gia to ds lite mou.den me noiazei to megethos tis kartas arkei na pezei kala. tora exo mia erotiso gia opion kserei... tha mporo na balo to cf flash uparxei sto m3 i pernei merikes markes? ego tha ebaza auto TWINMOS COMPACT FLASH CARD 2GB ULTRA-140X tha litourgei sosta? Απλώς να σου επισημάνω ότι κυκλοφόρησε το πρώτο review της G6 Lite. Aν κοιτάξεις 2-3 πόστ παραπάνω θα το δείς. Kατατάσει την G6 Lite στη κορυφή των DS Flashcards. Τώρα για τη συγκεκριμένη ερώτησή σου δεν μπορώ να σε βοηθήσω' date='πέρα από το να σε οδηγήσω εδώ και εδώ. Ίσως βρείς την απάντηση εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα