zazaza Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Πάνε τα saves πόσον μηνών του Picross 5 puzzles πριν το τέλος... Φίλε... κουράγιο!
tacuma Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια διάβασα εκατονταδες σελίδες και στα 3 τοπικ για τα ds. Σιγουρα πάνω απο 100 σελιδες διάβασα. ...όμως ακρη δεν βρήκα. Έχω ds και μια g6 lite + passcard. Πως περναω τα παιχνιδια-roms απτο pc στην κάρτα?? Πήρα το G6 U-DISK Manager...τι κάνω??
winmik2kx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 >http://gbatemp.net/index.php?showtopic=36554 Ένα αρκετά αναλυτικό faq που πιστεύω θα σε βοηθήσει. Αν μετά από αυτά θες κάτι επιπλέον και γνωρίζω (έχω την ίδια κάρτα), θα βοηθήσω όσο μπορώ.
Cue Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Τελικά υπάρχει πρόβλημα με την αναβάθμιση του FW στην Cyclo από 1.2 σε 1.22 και υπάρχει περίπτωση να σου χαλάσει την microSD (άλλες φορές απλά το filesystem) Κάτι άσχετο με το DS Lite αλλά αρκετά ενδιαφέρον πιστεύω. Σε επικοινωνία μου με την Kingston (η microSD ήταν Kingston) περί lifetime warranty, μου είπαν να απευθυνθώ στο Divineo απ' όπου και αγόρασα την καρτούλα. Το συγκεκριμένο κατάστημα δε δίστασε να μου αποστείλει νέα κάρτα εφόσον απέστειλα την προηγούμενη πίσω (λιγότερο από 1 ευρώ με το ταχυδρομείο!).
jimakos10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Γεια σας παίδες. εχω και εγώ το ds και πριν κανα μήνα πήρα στα χέρια μου την cyclo ds evolution. Μόλις εχθές κόλησε και δεν ανοίγει με τίποτα. Γράφει error οταν πας να την ανοίξεις.Την φύσηξα την εξυσα αλλα τίποτα.Θέλω να ρωτήσω εαν ξέρει κάποιος φίλος αν υπάρχει κάποια εγγύηση. Οταν την αγόρασα περίμενα να μου κρατήσει απο 6 μηνο και πάνω αλλα στον μήνα τα παίξε.
Cue Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Υπάρχει εγγύηση αλλά δε θυμάμαι πόσο ρε γμτ σίγουρα είσαι εντός. Τι error σου βγάζει?
jimakos10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Τα αναφέρω απο την αρχή: Βάζω την κάρτα ανοίγω το ds και μου βγάζει ERROR: Integrity check failyre press A to loand from microSD πατάω το Α και μετα γράφει Loading update.evo File not found.Abort! Αυτό που καταλαβαίνω ειναι οτι δεν αναγνωρίζει την κάρτα sd την οποία οταν την βάζω στο εξάρτημα που εχω πάρει πακέτο με την cyclo και το συνδέω με το pc την βλέπει κανονικά αρα απο τα λίγα που ξέρω το πρόβλημα είναι στην cyclo. Την τετάρτη που θα ανοίξει το κατάστημα που την πήρα θα μιλήσω μαζί τους να δώ τι παίζει.
Cue Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δοκίμασε να κατεβάσεις το τελευταίο update για την Cyclo και αντέγραψε το στην microSD. Mετά κάνε boot κανονικά και ακολούθησε την διαδικασία.
jimakos10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Φίλε μου καλέ τελικά ήθελε το update . Μόλις το έκανα δούλεψε κανονικά. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου. Σου χρωστώ και δεν το ξεχνώ!!!!
jason88 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 καλησπερα παιδες! σκεφτομαι και γω να παρω το ds lite σε μαυρο χρωματατσι! απο που λετε να το παρω, φτηνα παντα!
Cue Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Mε βάσει το skroutz η φτηνότερη είναι στα 134 από το ebw. Κατα τα άλλα κυκλοφορεί και στα 160 EUR bundled με το Super Mario Bros από Πλαίσιο, Multirama, etc.
cynic Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μπορει καποιος να πει αν το discoazul κανει shipping με αλλον τροπο με λιγοτερα απο 10ε (ups) που λεει στο shipping του? Σκεφτομαι να παρω μια r4ds http://www.discoazul.com/r4-ds-microsd-english_en.html Γενικα, ειναι αξιοπιστο?Φυσικα προτασεις για αλλα δοκιμασμενα sites ευπροσδεκτες.Πληρωμη με paypal.
jason88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 εγω πηρα μια Μ3 Real + Rumble Ram Pack για λιγοτερο απο 30? απο το κινεζικο gameyeeah και μια μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας με 6?!
cynic Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Χμ καλη φενεται κι αυτη.Με τα gba games γενικα, θελει αλλο catridge οπως παλιοτερα, ή παιζουν κι αυτα απο το μ3?Επισης, αν το πηρες με HK airmail, μπορεις να πεις περιπου ποσο καιρο εκανε να σου ερθει?
FISHERMAN Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 εγω πηρα μια Μ3 Real + Rumble Ram Pack για λιγοτερο απο 30? απο το κινεζικο gameyeeah +1 με ΗΚ περιμένω και εγώ από χθές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα