Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μου χαλασε η cyclo ds ( ελεος.... ) και θελω να αγορασω αλλη, αλλα απο ελληνικο site. Σκεφτομαι να παρω την R4 απο εδω. Καλα ειναι;

lol! Όχι ρε φίλε. Και εμένα "χάλασε" μόλις χθες! Λες να έχουν ημερομηνία λήξης?

Το μόνο που σκέφτομαι είναι το υπερβολικό κρύο...τπτ άλλο.

Δεν την αναγνωρίζει το DS. Σαν να μην υπάρχει DS cartridge.

Έστειλα email στην Cyclo Team και περιμένω απάντηση (όχι κάτι το ιδιαίτερο μιας και η εγγύηση είναι 3 μήνες απ'ότι διαβάζω και την έχω από τον Αύγουστο)

Τώρα ψάχνομαι για νέα αλλά το divineo.cn όπου την είχα παραγγείλει δεν την έχει πλέον και στο .com η black είναι pre-order...

Λες να πάμε για R4? Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την Cyclo ρε γμτ τόσο καιρό...

Δημοσ.

Παιδιά είναι συχνό φαινόμενο οι κάρτες να τρώνε κολλήματα μετά από πολύ καιρό χρήσης καθώς λερώνονται/σκονίζονται οι επαφές τους...

Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο (όπως νέα αγορά)...βγάλτε την κάρτα και φυσήξτε καλά την κάρτα και την υποδοχή της...

Αν οι (χρυσές) επαφές της r4/m3 είναι πολύ μαύρες δοκιμάστε να τις ξύσετε ελαφρά με ένα μεταλλικό λίγο μυτερό αντικείμενο...

Δημοσ.

Έχω να ρίξω τόσο φύσημα από τότε που είχα SNES :P

Δε παλεύεται και η εμπλοκή χωρίς DS...πόσο χρόνο να της (CycloDS) δώσω? :(

Δημοσ.

Και εμενα μου αρεσε η cyclo ds πολυ, αλλα δε ρισκαρω να την ξανααγορασω. Ουτε η m3 μου φαινεται πολυ σταθερη. Η R4 πρεπει να ειναι η καλυτερη. Τις εχουν οι φιλοι μου και εβγαλα το συμπερασμα. Εγω παντως θα παω για R4. Κανενα ελληνικο site παιζει;

Δημοσ.

Ξαφνικα έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια του DS. Πάω να τα μετατρέψω με το πρόγραμμα super card και μου βγάζει αρχεία 0bytes !!!

Το Geometry Wars το παίζω κανονικά, άλλα παιχνίδια δεν μπορώ να τα παίξω (πιο καινούργια από Geometry). Πάω στη σελίδα της Supercard και δεν μπορώ να κατεβάσω update k firmware. Any ideas?

Δημοσ.
lol! Όχι ρε φίλε. Και εμένα "χάλασε" μόλις χθες! Λες να έχουν ημερομηνία λήξης?

Το μόνο που σκέφτομαι είναι το υπερβολικό κρύο...τπτ άλλο.

Δεν την αναγνωρίζει το DS. Σαν να μην υπάρχει DS cartridge.

μάλλον δεν πατάνε καλά οι επαφές. Σιγουρέψου ότι πατάνε κανονικά.

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει πρόβλημα με την αναβάθμιση του FW στην Cyclo από 1.2 σε 1.22 και υπάρχει περίπτωση να σου χαλάσει την microSD (άλλες φορές απλά το filesystem)

Η TeamCyclo αναφέρει πως με την 1.3 to be released έχει διορθωθεί το πρόβλημα.

Για περισσότερα info.

Παν τα saves.. :(

Δημοσ.

Μπράβο ρε φίλε!

Θα το ήθελα πραγματικά. Μόνο και μόνο για το γαμώτο! Thanks!

Αν τελειώσεις both Normal και Free Mode έχει τπτ extra?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...