Cue Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μου χαλασε η cyclo ds ( ελεος.... ) και θελω να αγορασω αλλη, αλλα απο ελληνικο site. Σκεφτομαι να παρω την R4 απο εδω. Καλα ειναι; lol! Όχι ρε φίλε. Και εμένα "χάλασε" μόλις χθες! Λες να έχουν ημερομηνία λήξης? Το μόνο που σκέφτομαι είναι το υπερβολικό κρύο...τπτ άλλο. Δεν την αναγνωρίζει το DS. Σαν να μην υπάρχει DS cartridge. Έστειλα email στην Cyclo Team και περιμένω απάντηση (όχι κάτι το ιδιαίτερο μιας και η εγγύηση είναι 3 μήνες απ'ότι διαβάζω και την έχω από τον Αύγουστο) Τώρα ψάχνομαι για νέα αλλά το divineo.cn όπου την είχα παραγγείλει δεν την έχει πλέον και στο .com η black είναι pre-order... Λες να πάμε για R4? Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την Cyclo ρε γμτ τόσο καιρό...
klainmaingr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 H r4 πάντως μετα απο τόσο καιρό και ΠΟΛΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣ ώρες πάνω της, πέτάει (να μη τη ματιάσω).
insomniaK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δαγκωτό R4, simplicity does matter... (Έχω δοκιμάσει διάφορες)
theoritikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Και εμένα η m3 simply χτες μου έκανε κάτι νούμερα λόγω του κρύου. τώρα δουλεύει κανονικά.
Plink Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά είναι συχνό φαινόμενο οι κάρτες να τρώνε κολλήματα μετά από πολύ καιρό χρήσης καθώς λερώνονται/σκονίζονται οι επαφές τους... Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο (όπως νέα αγορά)...βγάλτε την κάρτα και φυσήξτε καλά την κάρτα και την υποδοχή της... Αν οι (χρυσές) επαφές της r4/m3 είναι πολύ μαύρες δοκιμάστε να τις ξύσετε ελαφρά με ένα μεταλλικό λίγο μυτερό αντικείμενο...
Cue Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Έχω να ρίξω τόσο φύσημα από τότε που είχα SNES Δε παλεύεται και η εμπλοκή χωρίς DS...πόσο χρόνο να της (CycloDS) δώσω?
Luxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Και εμενα μου αρεσε η cyclo ds πολυ, αλλα δε ρισκαρω να την ξανααγορασω. Ουτε η m3 μου φαινεται πολυ σταθερη. Η R4 πρεπει να ειναι η καλυτερη. Τις εχουν οι φιλοι μου και εβγαλα το συμπερασμα. Εγω παντως θα παω για R4. Κανενα ελληνικο site παιζει;
DimitRi_Del Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Ξαφνικα έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια του DS. Πάω να τα μετατρέψω με το πρόγραμμα super card και μου βγάζει αρχεία 0bytes !!! Το Geometry Wars το παίζω κανονικά, άλλα παιχνίδια δεν μπορώ να τα παίξω (πιο καινούργια από Geometry). Πάω στη σελίδα της Supercard και δεν μπορώ να κατεβάσω update k firmware. Any ideas?
insomniaK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις: http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/ ;
zazaza Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 lol! Όχι ρε φίλε. Και εμένα "χάλασε" μόλις χθες! Λες να έχουν ημερομηνία λήξης?Το μόνο που σκέφτομαι είναι το υπερβολικό κρύο...τπτ άλλο. Δεν την αναγνωρίζει το DS. Σαν να μην υπάρχει DS cartridge. μάλλον δεν πατάνε καλά οι επαφές. Σιγουρέψου ότι πατάνε κανονικά.
Cue Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Τπτ... σταμάτησε να την βλέπει και τελικά αγόρασα άλλη και προέκυψε δέυτερο πρόβλημα με την microSD ίσως λόγω του microSD reader Πάνε τα saves πόσον μηνών του Picross 5 puzzles πριν το τέλος...
Cue Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά υπάρχει πρόβλημα με την αναβάθμιση του FW στην Cyclo από 1.2 σε 1.22 και υπάρχει περίπτωση να σου χαλάσει την microSD (άλλες φορές απλά το filesystem) Η TeamCyclo αναφέρει πως με την 1.3 to be released έχει διορθωθεί το πρόβλημα. Για περισσότερα info. Παν τα saves..
insomniaK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 @Cue Αν θες, σε λίγες ήμερες θα έχω την παλιά μου microSD με τελειωμένο το Picross, μπορώ να σου στείλω το save.
Cue Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μπράβο ρε φίλε! Θα το ήθελα πραγματικά. Μόνο και μόνο για το γαμώτο! Thanks! Αν τελειώσεις both Normal και Free Mode έχει τπτ extra?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα