jimarass Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 παιδιά 'εχω πάρει την m3 simly και θέλω να μάθω αν μπορώ να παίξω και roms από gba ή και απλό gb. Thanks!!!
klainmaingr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 παιδιά 'εχω πάρει την m3 simly και θέλω να μάθω αν μπορώ να παίξω και roms από gba ή και απλό gb. Thanks!!! Δεν μπορείς.. θέλεις slot-2 λύση..
jimarass Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δεν μπορείς.. θέλεις slot-2 λύση.. Τι μου προτείνεις? Το lameboy μπορώ να το βάλω και αν ναι, πως? Thanks!!
mixalisss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 NDS] Assassins Creed Altairs Chronicles USA NDS-Micronauts
jimarass Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 NDS] Assassins Creed Altairs Chronicles USA NDS-Micronauts Ενοούσα ποια slot 2 λύση προτείνει για καλύτερη?
klainmaingr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δέν έχω ασχοληθεί... Αν ψάξεις στις σελίδες αυτού του θέματος λιίίίίίίίγο προς τα πίσω θα βρείς αυτό που ψάχνεις
jimarass Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δέν έχω ασχοληθεί...Αν ψάξεις στις σελίδες αυτού του θέματος λιίίίίίίίγο προς τα πίσω θα βρείς αυτό που ψάχνεις Έχω ψάξει το μισό thread και αυτό που κατάλαβα είναι πως η M3 simply που έχω λειτουργεί ως pass για το slot 2 .Οπότε πρέπει να αγοράσω μόνο slot 2 κάρτα. Επειδή όμως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και όσο πίσω κοιτάω στο thread, τόσο παρελθόν είναι ,έχει κανείς να μου πει ποια είναι η καλύτερη επιλογή ώστε να παίζω roms gba?
zazaza Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 γενικά δεν υπάρχουν στάνταρ λύσεις πχ η τάδε κάρτα είναι η καλύτερη. το θέμα είναι να καλύπτονται οι απαιτήσεις σου, σύμφωνα με τα χρήματα τα οποία προτίθεσαι να διαθέσεις.
jimarass Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 γενικά δεν υπάρχουν στάνταρ λύσεις πχ η τάδε κάρτα είναι η καλύτερη. το θέμα είναι να καλύπτονται οι απαιτήσεις σου, σύμφωνα με τα χρήματα τα οποία προτίθεσαι να διαθέσεις. Παιδιά το μόνο που χρειάζομαι είναι κάποιος να μου πει, πάρε ΑΥΤΟ. Τίποτα άλλο, μη αναλωνόμαστε σε threads....Ξέρει κανείς?? Ευχαριστώ
hexenlord Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Και μια ακομη ερωτηση. Επειδη τον τελευταιο καιρο κατεβαζω αβερτα παιχνιδια (για backup) για την κοπελα μου (εγω δλδ δεν τα παιζω για να ξερω τι γινεται), υπαρχουν διαφορες μεταξυ των αμερικανικων και των ευρωπαικων εκδοσεων? Υπαρχει λογος να περιμενει κανεις την ΕU release?
insomniaK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Οι EUR εκδόσεις, έχουν κι άλλες γλώσσες εκτός των αγγλικών και σε κάποια πολύ λίγα, έχει διαφορά στην αγγλική προφορά.
klainmaingr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά το μόνο που χρειάζομαι είναι κάποιος να μου πει, πάρε ΑΥΤΟ. Τίποτα άλλο, μη αναλωνόμαστε σε threads....Ξέρει κανείς?? Ευχαριστώ http://gbatemp.net/index.php?showforum=40 Με ελάχιστο διάβασμα πιστεύω θα βρείς αυτό που θέλεις...
jimarass Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 http://gbatemp.net/index.php?showforum=40 Με ελάχιστο διάβασμα πιστεύω θα βρείς αυτό που θέλεις... Thanks!!!!
Luxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μου χαλασε η cyclo ds ( ελεος.... ) και θελω να αγορασω αλλη, αλλα απο ελληνικο site. Σκεφτομαι να παρω την R4 απο εδω. Καλα ειναι;
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 ειναο το κορυφαιο απολα με μια Μ3 καρτα πεταη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα