Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δέν έχω ασχοληθεί...

Αν ψάξεις στις σελίδες αυτού του θέματος λιίίίίίίίγο προς τα πίσω θα βρείς αυτό που ψάχνεις :D

Έχω ψάξει το μισό thread και αυτό που κατάλαβα είναι πως η M3 simply που έχω λειτουργεί ως pass για το slot 2 .Οπότε πρέπει να αγοράσω μόνο slot 2 κάρτα. Επειδή όμως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και όσο πίσω κοιτάω στο thread, τόσο παρελθόν είναι ,έχει κανείς να μου πει ποια είναι η καλύτερη επιλογή ώστε να παίζω roms gba?

Δημοσ.

γενικά δεν υπάρχουν στάνταρ λύσεις πχ η τάδε κάρτα είναι η καλύτερη. το θέμα είναι να καλύπτονται οι απαιτήσεις σου, σύμφωνα με τα χρήματα τα οποία προτίθεσαι να διαθέσεις.

Δημοσ.
γενικά δεν υπάρχουν στάνταρ λύσεις πχ η τάδε κάρτα είναι η καλύτερη. το θέμα είναι να καλύπτονται οι απαιτήσεις σου, σύμφωνα με τα χρήματα τα οποία προτίθεσαι να διαθέσεις.

Παιδιά το μόνο που χρειάζομαι είναι κάποιος να μου πει, πάρε ΑΥΤΟ. Τίποτα άλλο, μη αναλωνόμαστε σε threads....Ξέρει κανείς?? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και μια ακομη ερωτηση. Επειδη τον τελευταιο καιρο κατεβαζω αβερτα παιχνιδια (για backup) για την κοπελα μου (εγω δλδ δεν τα παιζω για να ξερω τι γινεται), υπαρχουν διαφορες μεταξυ των αμερικανικων και των ευρωπαικων εκδοσεων? Υπαρχει λογος να περιμενει κανεις την ΕU release?

Δημοσ.

Οι EUR εκδόσεις, έχουν κι άλλες γλώσσες εκτός των αγγλικών και σε κάποια πολύ λίγα, έχει διαφορά στην αγγλική προφορά.

Δημοσ.
Παιδιά το μόνο που χρειάζομαι είναι κάποιος να μου πει, πάρε ΑΥΤΟ. Τίποτα άλλο, μη αναλωνόμαστε σε threads....Ξέρει κανείς?? Ευχαριστώ

http://gbatemp.net/index.php?showforum=40

Με ελάχιστο διάβασμα πιστεύω θα βρείς αυτό που θέλεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου χαλασε η cyclo ds ( ελεος.... ) και θελω να αγορασω αλλη, αλλα απο ελληνικο site. Σκεφτομαι να παρω την R4 απο εδω. Καλα ειναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...