Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να μπορώ να παίζω το Zelda: LTTP στο φορητό :-)

Α και για να βλέπω τα email μου (γιατι για ολες τις αλλες σελιδες ο browser ειναι αργος :-( )

Δημοσ.

what's lttp?

Γενικά την R4 στη αδερφή μου και μου παράγγειλα αυτήν, στη γερμανική εκδοση του σάιτ έχει 10 ευρώ φτηνότερη. Όταν έρθει θα σας ενημερώσω.

Δημοσ.

Χαίρεται παίδες. Έχω ένα μικρό πρόβλημα και θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια. Το λοιπόν, όπως είχα προαναγγείλει 2 μηνύματα παραπάνω παρήγγειλα και παρέλαβα την M3 DS Real Rumble με 4Gb. Το πρόβλημα είναι πως μου έφτασε χωρίς cd, και επομένως δεν είχα καμία οδηγία, επομένως μπήκα στο http://www.m3adapter.com/,(τώρα'>http://www.m3adapter.com/,(τώρα το site είναι κάτω) κατέβασα το manual, όπου και αναφέρει να αντιγράψω το SYSTEM folder και να δημιουργήσω ένα NDS folder.

Before using the M3 DS Real it is best to get the latest firmware installed first. Take the system folder from the CD (or from the http://www.m3adapter.com/) and drag it onto the card. This system folder contains all the files needed for running of the card. Create a folder name “NDS” on the root of your M3 DS Real, this is where your games will be stored.

Έτσι σίγουρα η κάρτα δε δουλεύει, επομένως φαντάζομαι ότι κάτι λάθος με το firmware κάνω (ή μάλλον δεν κάνω). Αν υπάρχει κανένας καλός άνθρωπος που έχει την κάρτα, αν μπορούσε να έκανε ένα zip το περιεχόμενο της κάρτας του, εφόσον δουλεύει, και να το ανέβαζε κάπου να το βάλω και στη δική μου ή αν κάποιος έχει εμπειρία ας μου πει πως έλυσε το πρόβλημα.

Αναμένω τις απαντήσεις παίδες και ευχαριστώ!

Δημοσ.

Λοιπόν απαντώ στον εαυτό μου, ωσάν ηλίθιος, αλλά βρήκα τη λύση. Μάλλον το αρχείο που δίνει το επίσημο site είναι φαντάζομαι ότι είναι κάποια αναβάθμιση ή κάτι τέτοιο. Επομένως ψάχνοντας βρήκα αυτό το site, που έχει για όλα τα chipάκια αρχεία για κατέβασμα, ε το κατέβασα από εκεί και τελικά δουλεύει.

Η κάρτα είναι εξίσου καλή με την R4 ως προς την αναπαραγωγή των παιχνιδιών, μόνο που μου μοιάζει πιο εύκολη η πρόσβαση στο μενού των configurations και των cheats, που ανοίγουν μόλις διαλέξεις το παιχνίδι. Αυτά και εν καιρώ τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Μετά από 2-3 μήνες ανομβρία (από το phantom hourglass) κυκλοφόρησε σήμερα στο US το Advance Wars - Days Of Ruin. Όποιος ήταν fan των gba τίτλων και του Dual Strike δεν θα απογοητευτεί καθώς είναι πιο balanced, έχει πιο ήπια CO powers (το Dual Swap στο Dual Strike ήταν πάντα almost win) και γενικά χρειάζεται περισσότερη στρατηγική και γνώση του terrain.

Δημοσ.

γενικά το Dual Strike έχει πολλούς φαν οι οποίοι και θα γίνουν περισσότεροι με το νέο τίτλο. Ωστόσο εγώ ακόμα προσπαθώ να μάθω το Dual Strike. Πού θα πάει όμως..!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά είμαι νέος στο site.Θέλω να πάρω ενα εκ των Cyclo Evolution ή R4 (μάλλον για την δεύτερη πάω).Είχα βρεί σε ένα τοπικό κατάστημα που πουλάει και μέσω internet και τις 2 αλλά ενώ ήταν να την φέρει εδώ και μια εβδομάδα, τελικά το πάει προς το τέλος του Φεβρουαρίου (γενικά το αναβάλει απο εβδομάδα σε εβδομάδα).Έλεγα να μην μπλέξω με πιστωτικές και τα σχετικά αλλά μου φαίνεται οτι δεν έχω άλλη επιλογή. Απο πού προτείνετε για να τις αγοράσω πιο γρήγορα και σε καλή ποιότητα??Εγώ έψαξα λίγο αλλά τις βρίσκω εκτός στοκ.

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη

(Ακόμα και μεταχειρισμένη την αγοράζω)

Δημοσ.

Για τσεκαρε το divineo.cn

Εγω απο εκει αγορασα

Αλλα μου φαινετε δεν εχει αντικαταβολη γιατι απο οτι καταλαβα αυτο ψαχνεις.

Δημοσ.

Γενικά τα κινέζικα/χονκονκέζικα σάιτ νομίζω δεν έχουν αντικαταβολή.. πολύ απλά γιατί γλυτώνουν την φορολογία δηλώνοντας gift... Δέν ξέρω πόσοι απο σάς πλήρωσαν ποτε gift και πόσο μάλλον με αντικαταβολή :P

Δημοσ.

Εγω απο divineo σαν gift φυσικα το πηρα και γλυτωσα τελωνεια κτλ βεβαια εχει ενα κακο αλλα δεν εχει ακουστει κατι.

το κακο ειναι οτι αν χαθει το δεμα εχει δηλωθει σαν δωρο δεν ξερω τι επιστροφη του ποσου περνεις.

Ενω αν ειναι κανονικα δηλωμενο περνεις πισω ολο το ποσο αλλα χρεωνεσε παραπανω.

Δημοσ.

Βασικά δέν μπορείς να έχεις insurance (που την πληρώνεις κατα τα άλλα +1-3$) και έτσι δεν είσαι καλυμμένος.. Ε για μικρά πραγματάκια και όχι εύθραυστα όπως οι flashcards δέν τίθεται ιδιαίτερο θέμα. Σε παιχνίδια όμως που περιέχουν cd κτλ καλό είναι να υπάρχει και αυτό αν και ανεβάζει το κόστος..

Δημοσ.

Τελικά επέλεξα το discoazul αλλά δεν έχει αντικαταβολή όπως είχα διαβάσει.Αποφάσισα να βάλω πιστωτική αλλά αφού κάνω confirm με βγαζει σε μια άδεια σελίδα και απο ότι κατάλαβα δεν καταχωρεί την παραγγελία μου.Έχει κανείς καμία ιδέα τι γίνεται?? Τους έστειλα και mail αλλά απάντηση καμία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...