Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Γνωρίζει κανεις αν ειναι καλή η cycloDS Micro-SD? Tην θέλω για GBA homebrew.

Μια χαρά είναι η κάρτα. Τη χρησιμοποιούσα σε NDSlite και έβασα και DS Roms εκτός από GBA Roms. Βέβαια ήθελε και PassCard για τα NDS roms.

Παρεπιμπτόντως έχω ένα GBASP. Γνωρίζει κανείς καμιά καλή καρτούλα για το GBASP?

Δημοσ.

H Καλύτερη κάρτα κατά την γνώμη μου ειναι η EZ Flash II PowerStar.

Λοιπόν παίδες, τελικά ήρθε σπίτι μου η R4 με την EZ 3 in 1 χωρίς να χρειαστεί να τρέχω τελωνεία κλπ. βέβαια πέρασαν 20 μέρες.... Τώρα την έχω σετάρει κ φορτώσει με παιχνίδια κ όλα ειναι άψογα. Εκτός απο ένα μικρό πρόβλημα... Κάποιες φορές ανοίγω την κονσόλα και δεν διαβάζει την κάρτα. (R4). Δέν φαίνεται να την ''βλέπει'' καθόλου και απ'ότι κατάλαβα δεν κάνει καλή επαφή... Όταν την πατάω μέσα κ το ανοίγω την βλέπει. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Καμιά ιδέα πως θα το ξεπεράσουμε???

Είναι πολύ σπαστικό να συμβαίνει... :mad:

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς καμιά καλή καρτούλα για το GBASP?

Τι εννοείς; θες να παίζεις στο DS παιχνίδια από GBASP;

Στο προηγούμενο μήνυμα από το δικό σου αναφέρθηκε ως η "καλύτερη κάρτα" σύμφωνα με την άποψη του συγκεκριμένου χρήστη, η EZ Flash II PowerStar.

Δημοσ.

Όχι. Μια και το έφερε η κουβέντα θα ήθελα αν ξέρετε να μου προτείνετε για καλή κάρτα γιατο GBA SP το οποίο και έχω. Για το DS προτείνω και εγώ R4 δαγκωτή!

Τι εννοείς; θες να παίζεις στο DS παιχνίδια από GBASP;

Στο προηγούμενο μήνυμα από το δικό σου αναφέρθηκε ως η "καλύτερη κάρτα" σύμφωνα με την άποψη του συγκεκριμένου χρήστη, η EZ Flash II PowerStar.

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά σήμερα έφτασε η R4 και την έκανα format σε fat , πάω να βάλω τα firmare αλλά δν ξέρω ποιο είναι το root file tis microSD και όταν τα βάζω δν παίζει ξέρετε μήπως τι πρέπει να κάνω?Οταν την βάζω στο ds μου λέει couldnt find _DS_MENU.DAT ???

Δημοσ.

Δεν υπαρχει root file.Υπαρχει root directory και εννοει το να βαλεις τα αρχεια και τους φακελους χυμα στην καρτα.

Δηλαδη στο directory της καρτας πρεπει να εχεις αν τα θυμαμαι απ'εξω 2 αρχεια(DS_MENU και το DS_MSHL) και 2 φακελους(system και moonshl).

Αυτα πρεπει να ειναι χυμα και οχι σε καποιο υποφακελο.Ολα τα αλλα(παιχνιδια,μουσικη κτλ)οπου θες και οπως θες οργανωσε τα αλλα τα παραπανω οπως σου ειπα

Δημοσ.

Eκανα παραγγελια την EZ 3-in-1 expansion pack απο shop.01media

Απ'οτι διαβασα εχει συμβατότητα με M3 Simply (την οποια επισης κατέχω).

Εκ των υστέρων βέβαια έψαξα το φόρουμ και βρήκα οχι και τοσο καλές απόψεις για την ταχύτητα αποστολής του shop.01media.

Eχει αγοράσει κανεις πρόσφατα απο το εν λόγω κατάστημα για να με πληροφορήσει?

Δημοσ.
H Καλύτερη κάρτα κατά την γνώμη μου ειναι η EZ Flash II PowerStar.

Λοιπόν παίδες, τελικά ήρθε σπίτι μου η R4 με την EZ 3 in 1 χωρίς να χρειαστεί να τρέχω τελωνεία κλπ. βέβαια πέρασαν 20 μέρες.... Τώρα την έχω σετάρει κ φορτώσει με παιχνίδια κ όλα ειναι άψογα. Εκτός απο ένα μικρό πρόβλημα... Κάποιες φορές ανοίγω την κονσόλα και δεν διαβάζει την κάρτα. (R4). Δέν φαίνεται να την ''βλέπει'' καθόλου και απ'ότι κατάλαβα δεν κάνει καλή επαφή... Όταν την πατάω μέσα κ το ανοίγω την βλέπει. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Καμιά ιδέα πως θα το ξεπεράσουμε???

Είναι πολύ σπαστικό να συμβαίνει... :mad:

Εγώ έχω την TTDS που είναι φοβερά γρήγορη αλλά εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα, δεν ξέρω αν είναι η επαφή... Θα το ψάξω λίγο ακόμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...