Dark-Shadow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Επίσης πολύ καλός emulator από ότι είδα είναι ο LameBoy 0.9.
zazaza Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 και εγώ αυτόν κοιτούσα μόλις τώρα. Μάλλον θα τον δοκιμάσω μόλις γυρίσω σπίτι από τον καφέ . Επίσης πολύ καλός emulator από ότι είδα είναι ο LameBoy 0.9.
fidelakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Γειά σας παίδες,πρόσφατα αποφάσισα να αγοράσω το ds lite ,αλλά έχω ορισμένες απορείες. Αφού είδα στον οδηγό τι πρέπει να κάνω και δν κατάλαβα τπτ στο πως να το flashάρω αποφάσισα να αγοράσω το DS-X που είναι το πιο απλό και εύκολο ,το χει πάρει κανένας σας είναι καλό;Και αν ναι μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιό eshop το πουλάνε γιατί δν το βρίσκω πουθενά.
heyou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Γειά σας παίδες,πρόσφατα αποφάσισα να αγοράσω το ds lite ,αλλά έχω ορισμένες απορείες. Αφού είδα στον οδηγό τι πρέπει να κάνω και δν κατάλαβα τπτ στο πως να το flashάρω αποφάσισα να αγοράσω το DS-X που είναι το πιο απλό και εύκολο ,το χει πάρει κανένας σας είναι καλό;Και αν ναι μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιό eshop το πουλάνε γιατί δν το βρίσκω πουθενά. Αν θες μονο homebrew για το DS μπορεις να δεις και τη λυση για Μ3 simply + κάρτα micro SD
fidelakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 βασικά δ ξέρω τίποτα από αυτά,θέλω να παίζω backup με το ds και το ds-x φάνηκε το πιο απλό,γιατί δν χρειάζεται να το κάνω flash
panosvlass Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Με καμια slot-1 καρτα δεχρειαζεται να το φλασαρεις. Για δες review για τις R4DS / M3simply / CycloDS. Η DSX δεν ειναι και οτι καλυτερο που εχεις παντως να διαλεξεις.ΟΙ παραπανω που σου λεω ειναι κατα πολυ καλυτερες, πιο ευελικτες , πιο οικονομικες και γενικα ολος ο κοσμος αυτες επιλεγει. Πηγαινε εδω gbatemp.net και διαβασε reviews Και μετα αποφασιζεις. Και αν δεν βαριεσαι διαβασε ολα τα τεστ που εχει και συγκρινε R4/M3/CycloDS/DS-X Και θα καταλαβεις τι σου λεω. Προσωπικη μου επιλογη ειναι η R4.
fidelakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 ok ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας ,μάλλον 8α πάρω το R4 όπως προτείνει ο φίλος Πάνος που με βοήθησε ιδιαίτερα και τον ευχαριστώ πολύ
Dark-Shadow Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Οποιο παιδί πουλάει το Nintendo DS Lite του, ας με pm. Ευχαριστώ!!!
spooky23 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 polu kalo alla dustuxws oi pio poloi tha parameinoun pistoi sto psp! λαθος, σορρυ!
spooky23 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Πολυ καλο αλλα φοβαμαι οτι πολλα ατομα θα παραμεινουν πιστα στο psp! εγραψα το προηγουμενο comment στα greeklish και για αυτο επεναλαμβανομαι!
heyou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Γνωρίζει κανεις αν ειναι καλή η cycloDS Micro-SD? Tην θέλω για GBA homebrew. Και ένα σχόλιο για το: Πολυ καλο αλλα φοβαμαι οτι πολλα ατομα θα παραμεινουν πιστα στο psp! εγραψα το προηγουμενο comment στα greeklish και για αυτο επεναλαμβανομαι! Το ποστ ειναι ασχετο διοτι στο θεμα μιλάμε για DS homebrew!
panosvlass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Γνωρίζει κανεις αν ειναι καλή η cycloDS Micro-SD? Tην θέλω για GBA homebrew. Για τι την θες? Επειδη με μπερδεψες με το GBA homebrew. Μηπως ηθελες να πεις gba games? Η γενικα homebrew? Γιατι καμια απο τις slot-1 καρτες δεν παιζουν GBA games
heyou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Για τι την θες? Επειδη με μπερδεψες με το GBA homebrew.Μηπως ηθελες να πεις gba games? Η γενικα homebrew? Γιατι καμια απο τις slot-1 καρτες δεν παιζουν GBA games Αυτή είναι SLOT-2 κάρτα. Δες το link. Δεν ειναι η cycloDS evolution
sotris99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 καλή φαίνεται... εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την r4. για gba έχω μία αρχαία xg-flash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα