Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
hb-ds-r4.jpg

Εγώ παρήγγειλα αυτή από το divineo.com 46 δολλαριάκια. Είναι καλή αυτή η κάρτα?

Σήμερα μου ήρθε!!! Την πήρα από το αμερικάνικο site

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πα'ιδες, τελικά αγόρασα αυτό:

R4DS + EZ V 3 in 1 Expansion Pak

απο realhotstuff.com και επέλεξα τρόπο αποστολής USPS.

στο track μου γράφει τα εξής:

Out of Foreign Customs, November 30, 2007, 12:18 pm, GREECE

Arrived Abroad, November 30, 2007, 11:56 am, GREECE

International Dispatch, November 28, 2007, 12:33 am, NEWARK APT/NEW YORK

Processed, November 28, 2007, 12:32 am, NEWARK, NJ 07102

Electronic Shipping Info Received, November 27, 2007

Eιναι η πρώτη φορά που αγοράζω απο αμερική κ δεν ξ'ερω αν θα έρθει σπίτι μου κατευθείαν ή θα εχω μλεξίματα.

Έχει αγοράσει κανείς απο εδώ? Βοήθεια παρακαλώ....

Δημοσ.

Ok... Αλλα ποιό τελωνείο????

Που? Αθήνα?

Εγώ τώρα ειμαι Κω και πέρνω άδεια σε ενα μήνα κ κάτι.... Για Αγρίνιο πήγαινε το δέμα. Παίζει να πάει κάποιος άλλος ή πρ'επει εγώ προσωπικά?

Πόσο καιρό το κρατούν εκεί? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει....

Δημοσ.

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι το τελωνείο για Αθήνα, ίσως το Αγρίνιο να υπάγεται σε άλλο τελωνείο. Το πακέτο μπορεί να το παραλάβει αυτός που αναφέρεται το όνομα πάνω του.

Δημοσ.

Παίδες, πήρα κατι τηλέφωνα και μου είπαν οτι τα δέματα που ήρθαν 30 Νοε έχουν περάσει απο έλεγχο και θα σταλθούν Παρασκευή. Και καλά θα πάνε στο ταχυδρομείο στο Αγρίνιο και εκει θα πληρώσω ότι ειναι για να πάρω το δέμα. Το γεγονός οτι η αγορά ήταν 60 δολ δηλαδή 40 ευρ παίζει κάποιο ρόλο? Πόσα περίπου λέτε να πληρώσω?

Τι να πώ υπομονή τώρα.... Μου είπαν γύρω στις δέκα μέρες....

Και μια ερώτηση για την micro SD. Τί να πρωτιμήσω, Sandisk Micro SD 2G (30e) ή

Sandisk Micro SD 2G Premier (36e) Υπάρχει καμία διαφορά?

Παίζουν και οι δύο?

Δημοσ.

Να πάρεις Kingston 1GB για να μην έχεις κανένα πρόβλημα.Όλες οι 2Gb είναι αργές και κάποια παιχνίδια όπως το Castlevania θα σου κολλάνε άσχημα το DS και θα ξαναπαίζεις από την αρχή.Κι εγώ sandisk έχω αλλά καλύτερα να έπαιρνα Kingston.Κρίμα που βιάστηκα,να ξερες μόνο πόσες φορές εκεί που έπαιζα Castlevania κολλούσε και έπρεπε να το ξαναρχίσω από την αρχή :(

Δημοσ.

Να μην το ματιάσω πάντως.. με sandisk 2gb μια χαρά τα πετάει όλα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα... Μήπως φταίει το rom? Και σε μένα το castlevania laggare και σκάλωνε ...αλλα αυτό και μόνο αυτό μέχρι τώρα... θεώρησα οτι απλά ήταν χάλια rom και ξεκίνησα να παίζω κάτι άλλο...

Υγ: Ξέρει κάποιος μαγαζί στη θεσ/νίκη που μπορώ να βρώ μεμβράνες για την οθόνη του ds? ήδη έχει μια γρατζουνίτσα που δημιουργήθηκε, απο το ίδιο το stylus μάλιστα ,ενώ έπαιζα (original όχι της joytech)... και μου χτυπάει πολύ στο μάτι... θεωρώ οτι μια μεμβράνη θα με χαλαρώσει! :}

Δημοσ.

Πήρα χθές ένα wireless network USB adapter (sitecom wl-168) 15? απο mediamarket...

Στο utility του έχει μόνο την επιλογή να βρίσκει ασύρματα δίκτυα σαν client.. Υπάρχει άραγε τρόπος να το βαφτίσω access point για να δίνω ίντερνετ στο DS?

Φαντάζομαι θα βρεθεί κάποιο σχετικό tutorial στο νετ.. αλλα λέω μήπως κάποιος έχει μασημένη τροφή! :P

Δημοσ.

Για να δουλέψει πρέπει να υποστηρίζει λειτουργία access point,δυστυχώς με αυτό το stickaκι δεν θα κάνεις δουλειά,με 5 Ε παραπάνω αν έπαιρνες το level one wnc 01 θα έκανες δουλειά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...