Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Hello παιδιά!!

Ειμαι ο IganoGR για όσους με θυμάστε!!:o

Δυστυχώς εχω ξεχάσει κωδικούς κλπ μετά απο τόσο καιρό που έχω να συνδεθώ...

Έχω χάσει πολλά επεισόδεια γιατί ήμουν και είμαι στρατό... 89 και σήμερα όμως...:devil:

Θέλω την βοήθειά σας. Έψαξα γενικά για το DS και μια Flash Card και έχω καταλήξει στην R4DS. Αξίζει? Υπάρχει κάτι καλύτερο? Τί κάρτα μνήμης θα χρειαστώ, τί μέγεθος?

Αλλά και απο πού να κάνω την αγορά? Συνήθως χρησιμοποιούσα την Jandaman.com αλλά ειναι Sold out εκεί. Υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα, δοκιμασμένο?

Σας παρακαλώ απαντήστε μου εδώ η στείλτε μου ΠΜ. Ουσιαστικά θέλω μια γενική άποψη αγοράς...

Ευχαριστώ προκαταβολικά...:o:-)

Αξίζει.

Κατά την άποψη μου, όχι.

2Gb, να μην έχεις άγχος.

Κοίτα σε αυτό θέμα ή στο site της R4DS.

Παρακαλώ.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα!!!

επειδη ειμαι φανταρος και δεν εχω πολυ χρονο να διαβασω ολο το τοπικ θα ηθελα να ρωτησω στα γρηγορα:

εαν αγορασω μια r4 ds καρτα θα μπορω να παιζω παιχνιδια στο ds?

και επισης, απο ποιο σαιτ να το παραγγειλω?εχει αγορασει κανεις απο το http://discoazul.com ?

Δημοσ.

Μια χαρα είναι το discoazul αλλα εγώ συνήθως παίρω απο divineo... Ναι θα μπορείς να παίζεις με μια r4ds και μερικά roms (και εννοείται και με μια microSD κατα προτίμηση 2gb...)..

Καλή θητεία! :}

(Υγ: Χθές απολύθηκα... Υγ2: ΓΙΟΥΧΟΥ!)

Δημοσ.
ευχαριστω φιλε,

και μια τελευταια ερωτηση , μπορω να παιζω και τα usa παιχνιδια η μονο τα euro?

Όλα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα...

Άλλωστε, αυτό θα ίσχυε και με τα original ακόμα, αφού οι φορητές κονσόλες δεν είναι region locked...;)

//Επειδή αυτή τη στιγμή υπηρετώ κι εγώ τη θητεία μου, να είσαι προετοιμασμένος να γίνει το DS-άκι σου η... "επί χρήμασι εκδιδομένη γυνή" της μονάδας!!! Εμένα ήδη έχουν αρχίσει και μου κάνουν και παραγγελίες ποια παιχνίδια να βάζω στην κάρτα...

Δημοσ.

Χεχε!!! Ευχαριετώ για την απάντηση αρχικά!!!

Έχουμε μαζευτεί πολλοί στρατιώτες εδώ....

Ανυπομωνώ να πάρω την Ρ4!!! Προς το παρόν Gameboy Advance micro με μια EZ FLASH II και πραγματικά η θητεία ειναι καλύτερη....

Αντε και καλοί πολίτες όλλοι μας...

Δημοσ.

agorasa to nintendo ds lite kai thn G6 LITE 4GBIT *ENGLISH* INC. NDS PASSCARD

o xaderfos moy phre to ds lite me thn G6 REAL 8GB gb.

pos paizo ta paixnidia den to exo kataferei akoma

ennoeitai pos oti pernao meta to sbhnw esti.eyxaristw prokatabolika

Δημοσ.

Με ολες τις slot-1 καρτες(R4DS/M3Simply/CycloDS/DS-X/κ.α.) η δουλεια γινετε drag-drop-play!!!!

Οσο για την G6 δεν ξερωκαι πολλα.Αλλα για κανε καμια βολτα απο το gbatemp.net και ψαξε τα forum του και θα μαθεις πολλα.

Δημοσ.
Hello παιδιά!!

Ειμαι ο IganoGR για όσους με θυμάστε!!:o

Δυστυχώς εχω ξεχάσει κωδικούς κλπ μετά απο τόσο καιρό που έχω να συνδεθώ...

Έχω χάσει πολλά επεισόδεια γιατί ήμουν και είμαι στρατό... 89 και σήμερα όμως...:devil:

Θέλω την βοήθειά σας. Έψαξα γενικά για το DS και μια Flash Card και έχω καταλήξει στην R4DS. Αξίζει? Υπάρχει κάτι καλύτερο? Τί κάρτα μνήμης θα χρειαστώ, τί μέγεθος?

Αλλά και απο πού να κάνω την αγορά? Συνήθως χρησιμοποιούσα την Jandaman.com αλλά ειναι Sold out εκεί. Υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα, δοκιμασμένο?

Σας παρακαλώ απαντήστε μου εδώ η στείλτε μου ΠΜ. Ουσιαστικά θέλω μια γενική άποψη αγοράς...

Ευχαριστώ προκαταβολικά...:o:-)

hb-ds-r4.jpg

Εγώ παρήγγειλα αυτή από το divineo.com 46 δολλαριάκια. Είναι καλή αυτή η κάρτα?

Δημοσ.

η καλύτερη επιλογή είναι αυτή! και εγώ αυτή έχω και κανει σχεδον τα παντα. απο divineo.cn και με 5 $ ταχυδρομικά (τα φθηνότερα) ήρθε μέσα σε 1 βδομάδα από την παραγγελεία!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος φίλος στην Αθήνα που πουλάει αυτή την κάρτα και με μνήμη πάνω και Flash με 55-65 Ευρώ αν θέλει κάποιος τον ρωτάω. Για περισσότερες λεπτομέρειες πμ...

Δημοσ.

δε μου το έλεγες νωρίτερα να σου παραγγείλω και σένα? anyway επειδή δεν έχω ακόμη ds θα σου πουλήσω αυτή μόλις έρθει με την προυπόθεση ότι θα φέρεις το ds σου να την δω και σε λειτουργία! Θα φέρω εγώ το λάπτοπ μου με ένα cdaki ρομς για δοκιμή.

Δημοσ.

News flash...

Loipon...

Best of test DS... endiaferousa syllogh apo test typou IQ..

Heroes of mana.... mexri stigmhs poly kalo rpg...

JAM sessions An kserete kai ligo apo kithara to game TA SPAEI :)

Looney tunes - Duck amuck... kalosxediasmeno an kai gia mikroteres hlikies...

kai telos

Focus vision.... antistoixo tou brain age sto idio motivo kai to idio apotelesmatiko/diaskedastiko

have a nice day!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...