Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχετε να μου προτείνετε κανένα game που να έχει καλό on-line play? Βαρέθηκα να χάνω απο καμμένους Γιαπωνέζους στο tetris ds :( , όπως επίσης και τους cheaters στο mario kart!

Δημοσ.

Με οτι θες μπαινεις στο online με οτι και αν εχεις.

Δοκιμασε το Picross online.Αν δεν το εχεις πολυ παιξει κατσε λιγες ωρες και μαθετο καλα και μετα μπες Online γιατι θα χανεις σε χρονο dt.

Μετα καλο ονλινε λενε οτι εχει και το 42-Alltimeclassics

Δημοσ.

Το χα δει το picross online, είμαι φανατικός του Daily...

Τετρις μία φορά μπήκα, αλλά με έβαλε σε σερβερ γερμανίας και ήμουν μόνος μου :(

Δημοσ.

Τι server γερμανιας; Ολους στον ιδιο server τους βαζει. Ειναι πιο μαματο παιχνιδακι! Το εχω λιωσει! Μεγιστη βαθμολογια ειναι στα 6300, αλλα συνηθως ειμαι στα 5500-5800. Εχει μερικους καμμενους κινεζους παντως!! Μια φορα κερδισα και εναν στα 7000!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είχε γίνει. Τελικά εχθές μπήκα σε κάτι κοινό, διότι έπαιζα με Ιάπωνες κυρίως. Έφτασα κάποια στιγμή τους 6500, αλλά μετά με πήρε από πίσω ένας Ιάπωνας που είχε 9999 νίκες όταν ξεκινήσαμε και τις έκανε 10004 όταν το τελειώσαμε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδες! Εχετέ καμιά ιδέα πως μπορώ να τρέξω game gear και master system παιχνίδια στο ds.Εχω M3 perfect και σύμφωνα με την εταιρία τα παιχνίδια αυτά έπρεπε να παίζουν με τους built in emulators της κάρτας(τα μετατρέπεις σε .gba). Εχω δοκιμάσει ενα κάρο φορές αλλα τίποτα...Τους έστειλα mail αλλα καμια απάντηση... Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει please....

ΥΓ: για mega drive τίτλους? μόνο μέσω pico drive ή υπάρχει και αλλος τρόπος?

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδες! Εχετέ καμιά ιδέα πως μπορώ να τρέξω game gear και master system παιχνίδια στο ds.Εχω M3 perfect και σύμφωνα με την εταιρία τα παιχνίδια αυτά έπρεπε να παίζουν με τους built in emulators της κάρτας(τα μετατρέπεις σε .gba). Εχω δοκιμάσει ενα κάρο φορές αλλα τίποτα...Τους έστειλα mail αλλα καμια απάντηση... Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει please....

ΥΓ: για mega drive τίτλους? μόνο μέσω pico drive ή υπάρχει και αλλος τρόπος?

DS Master Plus με λένε...

Υπάρχουν και άλλα καλά αλλά αυτό είναι το μόνο που χρησιμοποιεί DLDI. Δυστυχώς σε MD αλλά κυρίως σε SNES υπάρχουν προβλήματα σε αρκετά roms λόγω της μικρότερης ανάλυσης του DS και της ταχύτητας εξομοίωσης

Δημοσ.

Λοιπόν.

Η άμεση ανάγκη μου να παίξω και παλία παιχίδία (snes, κλτ.) με έφερε στο σημείο να είμαι ένα κλικ για να αγοράσω αυτό

http://shop.01media.com/info.asp?ProductID=16626

δηλ μια G6 lite.

Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι άν στο άμεσο και κοντινό μέλλον θα βγεί κάτι καλύτερο ή αν εχετε να προτείνετε κάτι άλλο.

Δημοσ.

Εγω σημερα ειχα προβλημα με την r4, στην υποδοχη της micro sd κατι εσπασε (μαλλον ελατηριο ) και πλεον δεν πεταγετε εξω μολις την πιεζω, αντιθετα πρεπει να την βαλω χειροκινιτα μεχρι να ''κουμπωσει'', οπως στον μετατροπεα για το pc.

ειχε κανενας παρομοιο προβλημα, δουλευει,αλλα φοβαμαι μηπως διαληθει τελειως :P

ΒΤW simcity και donkeykong δεν παιζει με την 1.06 που εχω, παιζει να δουλεψουν με upgrade στην 1.1?

Δημοσ.

Αν σου διαλυθεί, διαλύθηκε, δε νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να το φτιάξεις. Για να χαλάσει με αυτόν τον τρόπο, πρέπει κατά λάθος να την τράβηξες.

Εμένα με 1.07 και 1.10, δούλευε το simcity, δε γνωρίζω για το Donkeykong

Δημοσ.

@imr

Νομίζω πως μπορείς να το φτιάξεις...

Είχα κοιτάξει για αυτό πριν αρκετό καιρό γιατί απο ότι είχα δει ήταν αρκετά δημοφιλές πρόβλημα με τις r4ds...

Ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=mNDhdWap3TM

Και κάνε μια έρευνα τριγύρω...κάτι θα βρείς

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Hello παιδιά!!

Ειμαι ο IganoGR για όσους με θυμάστε!!:o

Δυστυχώς εχω ξεχάσει κωδικούς κλπ μετά απο τόσο καιρό που έχω να συνδεθώ...

Έχω χάσει πολλά επεισόδεια γιατί ήμουν και είμαι στρατό... 89 και σήμερα όμως...:devil:

Θέλω την βοήθειά σας. Έψαξα γενικά για το DS και μια Flash Card και έχω καταλήξει στην R4DS. Αξίζει? Υπάρχει κάτι καλύτερο? Τί κάρτα μνήμης θα χρειαστώ, τί μέγεθος?

Αλλά και απο πού να κάνω την αγορά? Συνήθως χρησιμοποιούσα την Jandaman.com αλλά ειναι Sold out εκεί. Υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα, δοκιμασμένο?

Σας παρακαλώ απαντήστε μου εδώ η στείλτε μου ΠΜ. Ουσιαστικά θέλω μια γενική άποψη αγοράς...

Ευχαριστώ προκαταβολικά...:o:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...